Varelotteriet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Naturligvis dejlig at få 3 sms,er om gevinst .Ikke de store penge, men håber det kommer 😊Kan de fleste måneder ,holde pengene hjemme ,og det er vist ikke mange lotterier man kan det i

Øv, hvor irriterende! Nu er jeg blevet sur. Jeg påbegyndte en informativ og positiv reaktion på jeres opfordring om at beskrive min seneste oplevelse. Men så spørger I hvornår oplevelsen fandt ste... Leggi di più

Kære Varelotteriet HURRA! Jeg vandt kr. 1.000 i sidste trækning. Hvor var det en dejlig følelse, at lukke mailen op, og se jeres lykkeønskning i forbindelse med trækningen. Jeg spiller med i... Leggi di più

Jeg er ikke helt tilfreds, men hoppede alligevel på. Jeg syntes at I er for påtrængende m.h.t. at få kunderne til at købe yderligere lodder!! I kan påden måde lokke nogle til ludomani. Begræns henve... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Spil med i Varelotteriet - et af DK's mest gevinstgivende lotterier. Her får du 4 millionærchancer hver måned samtidig med, at du spiller med om over 153 mio. kr. om året!

Informazione importante

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid godt at vinde

Altid godt at vinde. Glæder mig til den helt store gevinst kommer.

30 ottobre 2025

Kære Mogens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft heldet med dig og vundet mindre beløb og krydser fingre for, at du en dag også vil vinde en større gevinst.

Hav en dejlig dag.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Altid spændende om man vinder den store…

Altid spændende om man vinder den store gevinst

17 ottobre 2025

Kære Mikael

Vi forstår godt spændingen. Vi er også altid spændte når der er trækning og se, hvem som er heldig at "løbe med" de store gevinster. Vi håber heldet må stå dig bi.

Rigtig god dag.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Selvom jeg har frabedt mig mails og…

Selvom jeg har frabedt mig mails og beskeder fra Varelotteriet, er de blevet ved med at sende mails. Så slettede jeg alt på min konto, og frabad mig endnu engang kontakt. Alligevel sender Varelotteriet en besked om, at jeg ikke har spillet på loddet, og at jeg da stadig kunne nå det ved næste trækning. Forkasteligt at forfølge og opfordre folk til spil

23 ottobre 2025

Kære Benny

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har den opfattelse, at vi ikke er lydhøre overfor et ønske om ikke at modtage meddelelser fra os.

Hos Varelotteriet kan man give tilladelse til to forskellige slags meddelelser. Den ene omhandler meddelelser om dit spil, som de fleste af vores kunder imødeser, da det er meddelelser om at du har vundet en gevinst, at et lod Kan fornyes, og meddelelser, som har til formål at minde dig om, hvornår en evt. forhandler har åbent for fornyelse af et lod. Den anden form for meddelelser vi sender ud er marketing meddelelser. Disse har ofte et fokus på at minde om, at der kan købes et ekstra lod til en trækning. Marketing mails sendes Kun til dem, som specifikt har sagt ja tak til at modtage dem.

Jeg vil gerne tjekke op på, hvilke tilladelser der er sat kryds for ved dig.

Du må gerne kontakte os på tlf. 39296088 så vi kan hjælpe dig med at sikre, at du ikke fremover modtager meddelelser fra os, som du ikke er interesseret i at modtage.

Dbh, Katrine // Varelotteriet

Jeg startede med et lod uden gevinst

Jeg startede med et lod uden gevinst. Så kom budet om køb af ekstra lod for kr. 50 til næste trækning. Det købte jeg og vupti, så var der gevinst.

22 settembre 2025

Kære Poul Erik

Hvor er det dejligt at læse, at heldet simpelthen var med dig. Vi håber du også fremover kunne have lyst at spille på enkelte lodder, og måske er heldet igen med dig? Det håber vi i hvert fald.

Hav en rigtig dejlig dag og mange tak for din anmeldelse.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Når jeg vinder bliver beløbet sat ind…

Når jeg vinder bliver beløbet sat ind på min NemKonto

Kære Margit

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at det er nemt og bekvemt at modtage dine gevinster når du er så heldig at vinde hos Varelotteriet.

Vi håber heldet må stå dig bi ved fremtidige trækninger også og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

At vinde uden at være aktiv

At vinde uden at være aktiv

15 settembre 2025

Kære Tom

Tak for din anmeldelse.

Det er korrekt, at når du spiller via en betalingsserviceaftale hos Varelotteriet så kører spillet automatisk. Der fornyes hvert kvartal og gevinster udbetales også automatisk hvert kvartal.

Vi håber du har heldet med dig og er glade for den måde du har valgt at styre dit spil hos Varelotteriet.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Det er da altid spændende i håb om man…

Det er da altid spændende i håb om man er med til den store gevinst, jeg krydser fingre hver gang om jeg har heldet med.

Kære Erling

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du synes det er spændende at spille med, og at du hver gang krydser fingre for, at heldet er med dig. Det er jo netop det, som gør det sjovt at spille med, forventningens glæde ved hver trækning, om det er denne gang, at du vinder en gevinst.

Vi håber for dig at du også fremover vil finde glæde ved spillet og at heldet må stå dig bi.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Jeg har det godt med at spille med i…

Jeg har det godt med at spille med i varelotteriet ,jeg vinder lidt en gang i mellem

Kære Kurt

Tak for de venlige ord, Vi er rigtig glade for, at du synes det er sjovt at spille med hos Varelotteriet. Vi er glade for kunder som dig, som er loyale og holder af spillet.

Hav en dejlig dag og held og lykke til fremtidige trækninger.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Jeg er dælme god kunde men vinder kun…

Jeg er dælme god kunde men vinder kun små beløb og aldrig helt nok til fornyelse og dette fænomen har stået på i mange år nu så ja jeg er sku nok lidt for dum og naiv at tro jeg kan vinde en stor præmie.

Kære Ivan

Tak for din anmeldelse.

Det er med Varelotteriet, som det er med alle andre lotterier, det er tilfældighedsprincippet der råder, og derfor kan man aldrig vide sig sikker på, om man vinder en gevinst, eller om man også er heldig at vinde de større gevinster.

Vi forstår dog godt, at håbet lever hos dig, det gør det også hos os, og vi krydser fingre for, at heldet må være med dig fremover.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Det er jo aldrig dårligt at vinde nogle…

Det er jo aldrig dårligt at vinde nogle penge som man kan bruge til lidt fornøjelse ud over det sædvanlig.

16 agosto 2025

Kære Kai

Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er rigtig glade for, at du vinder ind imellem, og at du er tilfreds med at spille med hos Varelotteriet. Vi sætter pris på dig og på din loyalitet og ønsker heldet også må være med dig fremover.

Altid dejligt at vinde

Altid dejligt at vinde. Specielt i denne afgiftsrige tid. Hvor mad og div. Hun har en retning og det er opad.

20 agosto 2025

Kære Malene
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at gevinsten kunne gøre en forskel, især i denne tid.

Vi krydser fingre for, at du fortsat oplever held og glæde med Varelotteriet!

De bedste hilsner
Sofie // Varelotteriet

Bare det at vinde var dejligt.

15 agosto 2025

Kære Rita Helene
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft fornøjelsen af en gevinst – vi krydser fingre for, at heldet også tilsmiler dig fremover.

Tak for, at du er med i Varelotteriet 💚

De bedste hilsner,
Sofie // Varelotteriet

Varelotteriet med gode vinderchancer

Varelotteriet med gode vinderchancer
Jeg har gennem mange år spillet med i Varelotteriet, og har vundet mange gange. Jeg må sige, at Varelotteriet er det lotteri, hvor man har rigtig gode vinderchancer.

14 luglio 2025

Kære Leif

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi er rigtig glade for og sætter stor pris på din loyalitet

Du har ganske ret i, at der er store chancer for at vinde en gevinst, med 205.000 numre i alt og omkring 170.515 gevinster udbetalt i gennemsnit på en sæson.

Vi håber du har lyst at følge os fremover også og ønsker dig stor held og lykke til fremtidige trækninger.

store vinderchancer

man har meget ofte chance for at vinde, indtil videre ikke store beløb, men ofte.

24 luglio 2025

Kære Uffe

Mange tak for din fine anmeldelse af Varelotteriet. Vi er rigtig glade for, at du ofte har haft heldet med dig og vundet en del af de mindre gevinster.

Vi håber en dag at kunne ringe til dig og ønske dig tillykke med en af de større gevinster.

Held og lykke til fremtidige trækninger og mange tak for din loyalitet og støtte til Varelotteriet, det sætter vi stor pris på.

Vinder tit mindre beløb

Vinder tit mindre beløb, venter stadig på den store gevinst.

31 luglio 2025

Kære Kunde

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Varelotteriet.

Vi er glade for at heldet ofte er med dig. Vi mener også selv at chancen for at vinde hos os er ret stor, da vi har samlet 205.000 lodder i spillet og der hver sæson i gennemsnit udloddes 171.515 gevinster.

Vi håber også fremover at heldet må stå dig bi.

Rigtig god sommer.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Store chancer for få penge

24 luglio 2025

Kære Kurt

Vi er glade for at du finder spænding i at spille med hos Varelotteriet og at du har været heldig at vinde ind imellem.

Vi krydser fingre for at heldet også må være med dig fremover.

Heldig

Jeg har været heldig med mine 7 lodder og har vundet flere gange

28 giugno 2025

Kære Jeanett

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du har haft heldet med dig hos os, og håber også det er tilfældet fremover. Måske kan vi en dag ringe til dig og ønske dig tillykke med den større gevinst, hvem ved?

Vi sætter pris på loyaliteten og at du har fulgt os og stadig gør det.

Dbh. Katrine // Varelotteriet

Gennem over 50 år må jeg nok…

Gennem over 50 år må jeg nok konstaterer at kontoen ikke er i plus. øv.øv.. vh. arvid ruby holm ser frem trods alt.

28 giugno 2025

Kære Arvid

Hvor er det dog fantastisk, at du har været en loyal spiller hos Varelotteriet igennem så mange år, det synes vi altid er så dejligt at høre.

Det er ærgerligt, at kontoen ikke altid ender i plus, men det er jo sådan det er, når man deltager i et lotteri, de store gevinster er desværre aldrig lovet, selvom det altid vil være dem man drømmer om at hive i hus en dag.

Vi er glade for at drømmen stadig lever, og at du fortsat følger med hos os troligt sæson efter sæson.

Må heldet stå dig bi også fremover.