Naturligvis dejlig at få 3 sms,er om gevinst .Ikke de store penge, men håber det kommer 😊Kan de fleste måneder ,holde pengene hjemme ,og det er vist ikke mange lotterier man kan det i
Øv, hvor irriterende! Nu er jeg blevet sur. Jeg påbegyndte en informativ og positiv reaktion på jeres opfordring om at beskrive min seneste oplevelse. Men så spørger I hvornår oplevelsen fandt ste... Leggi di più
Kære Varelotteriet HURRA! Jeg vandt kr. 1.000 i sidste trækning. Hvor var det en dejlig følelse, at lukke mailen op, og se jeres lykkeønskning i forbindelse med trækningen. Jeg spiller med i... Leggi di più
Jeg er ikke helt tilfreds, men hoppede alligevel på. Jeg syntes at I er for påtrængende m.h.t. at få kunderne til at købe yderligere lodder!! I kan påden måde lokke nogle til ludomani. Begræns henve... Leggi di più
Spil med i Varelotteriet - et af DK's mest gevinstgivende lotterier. Her får du 4 millionærchancer hver måned samtidig med, at du spiller med om over 153 mio. kr. om året!
Rosbæksvej, 2100, København, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Altid godt at vinde. Glæder mig til den helt store gevinst kommer.

Risposta di Varelotteriet
Altid spændende om man vinder den store gevinst

Risposta di Varelotteriet
Selvom jeg har frabedt mig mails og beskeder fra Varelotteriet, er de blevet ved med at sende mails. Så slettede jeg alt på min konto, og frabad mig endnu engang kontakt. Alligevel sender Varelotteriet en besked om, at jeg ikke har spillet på loddet, og at jeg da stadig kunne nå det ved næste trækning. Forkasteligt at forfølge og opfordre folk til spil

Risposta di Varelotteriet
Jeg startede med et lod uden gevinst. Så kom budet om køb af ekstra lod for kr. 50 til næste trækning. Det købte jeg og vupti, så var der gevinst.

Risposta di Varelotteriet
Når jeg vinder bliver beløbet sat ind på min NemKonto

Risposta di Varelotteriet
Det er da altid spændende i håb om man er med til den store gevinst, jeg krydser fingre hver gang om jeg har heldet med.

Risposta di Varelotteriet
Jeg har det godt med at spille med i varelotteriet ,jeg vinder lidt en gang i mellem

Risposta di Varelotteriet
Jeg er dælme god kunde men vinder kun små beløb og aldrig helt nok til fornyelse og dette fænomen har stået på i mange år nu så ja jeg er sku nok lidt for dum og naiv at tro jeg kan vinde en stor præmie.

Risposta di Varelotteriet
Det er jo aldrig dårligt at vinde nogle penge som man kan bruge til lidt fornøjelse ud over det sædvanlig.

Risposta di Varelotteriet
Altid dejligt at vinde. Specielt i denne afgiftsrige tid. Hvor mad og div. Hun har en retning og det er opad.

Varelotteriet med gode vinderchancer
Jeg har gennem mange år spillet med i Varelotteriet, og har vundet mange gange. Jeg må sige, at Varelotteriet er det lotteri, hvor man har rigtig gode vinderchancer.

Vi var en tur på Vadehavshotel i Bredebro ved Tønder
man har meget ofte chance for at vinde, indtil videre ikke store beløb, men ofte.

Risposta di Varelotteriet
Vinder tit mindre beløb, venter stadig på den store gevinst.

Jeg har været heldig med mine 7 lodder og har vundet flere gange

Risposta di Varelotteriet
Gennem over 50 år må jeg nok konstaterer at kontoen ikke er i plus. øv.øv.. vh. arvid ruby holm ser frem trods alt.