Scritti dall'azienda
Värderingsverket utför skriftliga värderingar med hjälp av din information och erfarna fastighetsmäklare. Vi använder data från de ledande värderingsinstituten. Snabbt, enkelt och tryggt. Använd Värderingsverket för att snabbt få en korrekt värdering, utförd av en registrerad fastighetsmäklare registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. Vi samarbetar med flera banker som kräver en skriftlig värdering som underlag för att erbjuda bolån.
Ytterbyvägen 5c, 44230, Kungälv, Svezia
- support@varderingsverket.se
- varderingsverket.se
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Köpte en skriftlig värdering som jag…
Köpte en skriftlig värdering som jag använde för omläggning av lån. Snabb leverans som utlovat. Nöjd kund.

Smidigt
Använde värderingsverket för ett skrivuppdrag, var väldigt smidigt och proffsigt gjort. Inga konstigheter alls. Rekommenderat till några vänner också.

Återbetalning
De skriver att de återbetalar om underlaget inte blir godkänt. Jag fick ingen återbetalning även om deras underlag inte var godkänt av den banken.

Snabbt och smidigt !
Snabb värdering och bra support.
Snabb värdering och bra support.
När banken avvisade värderingen pga kräver mäklare på plats, betalades avgiften tillbaka.
Väldigt smidig tjänst
Väldigt smidig tjänst! Rekommenderar stark om man behöver ha en bra värdering snabbt och smidigt.
Mvh
Smidigt sätt att värdera huset på
Smidigt sätt att värdera huset på. Snabbt, enkelt och prisvärt!
Bra och väldigt snabb service av Viktor
Smidigt att använda för att få en…
Smidigt att använda för att få en värdering av vår villa.

Smidigt!
Vi har renoverat vår villa och behövde en värdering snabbat för att kunna lägga om våra bolån som löpte ut. Kan verkligen rekommendera värderingsverket, snyggt, enkelt och proffsigt!

Otroligt smidigt
Otroligt smidigt!
Behövde ett nytt underlag till jag skulle värdera vår bostad då Nordnet hade ett otroligt bra erbjudande och att få tag på mäklare som ville göra en värdering skulle ta veckor.

Risposta di Värderingsverket
Efter renovering ville vi lägga om lånen.
Efter att ha renoverat vårt hus ville vi lägga om lånen. Med Värderingsverket gick det snabbt och smidigt att få en ny värdering. Vi är jättenöjda med både service, resultat och framför allt hur smidigt allt gick.

Risposta di Värderingsverket
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.