Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Weert

Van Mossel Autoschade Groep - Weert Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Edisonlaan 10, 6003 DB Weert, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Aardig personeel, ze helpen je goed en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Transparantie en klanttevredenheid valt goed terug te zien.

Valutata 5 stelle su 5

Alles perfect in de punten verzorgd. Auto goed gemaakt. Behulpzame dame met het regelen van vervangend vervoer. Auto gewassen en gezogen terug. Echt een top bedrijf.

Valutata 5 stelle su 5

Super aardige mensen alles haar fijn uitgelegd hoe het in z'n werk gaat met de verzekering en dergelijke. Ondanks misverstand tussen mij verzekering hebben ze me toch zo goed mogelijk geholpen. Hoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf gaf goede informatie over hoe de procedure van de reparatie zou verlopen. Hield mij op de hoogte tussentijds. Kreeg een goede leenauto. Was transparant over de reparatie zelf. En toen op de da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Weert

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

50 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

855 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service

Na reparatie zagen we nog wat kleine puntje, maar alles is naar tevredenheid opgelost!

24 agosto 2025

Beste heer, mevrouw Berg,

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat we eventuele kleine puntjes hebben kunnen aanpakken. Dank u wel!

Fijne ervaring

Heldere communicatie en een goed resultaat. De auto had op meerdere plekken lakschade, maar dit is op professionele wijze verholpen.

7 agosto 2025

Beste Bakker,

Fijn om te horen dat de communicatie helder was en het resultaat goed. We zijn blij dat we de lakschade op professionele wijze hebben kunnen herstellen. Bedankt voor de positieve feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Een simpele schram op mijn auto… en…

Een simpele schram op mijn auto… en toch zijn we inmiddels drie maanden verder, zonder dat de schade volledig is hersteld.

Het begon al bij het brengen van de auto. De leenauto bleek duidelijk een rokersauto, zonder dat dit van tevoren werd gemeld. Gelukkig vroeg ik nog even na of mijn auto gewassen zou worden, anders was hij zo de wasstraat in gereden.

Tijdens de reparatie kreeg ik meerdere storingsmeldingen in de app van mijn auto, waaronder veiligheidswaarschuwingen. Toen ik belde voor opheldering, werd gezegd dat zij daar niets mee te maken hadden. In plaats van even contact te leggen met de Van Mossel-dealer letterlijk aan de overkant, werd er een externe, algemene servicedienst gebeld die ook niks kon betekenen.

Contact krijgen met de vestiging zelf is trouwens een uitdaging op zich. Je komt eerst bij een algemeen klantcontactcentrum terecht dat weinig weet van je situatie, voordat je – met wat geluk – eindelijk iemand van de vestiging zelf te spreken krijgt.

Toen ik uiteindelijk de auto mocht ophalen, bleek hij nog steeds niet volledig gerepareerd: de kunststof strips waren niet op voorraad en moesten nog besteld worden. Daar hoorde ik vervolgens wekenlang niks meer over, dus besloot ik zelf maar weer eens te bellen. En ja hoor, de onderdelen waren al binnen – ik kon dezelfde dag nog langskomen.

Die strip vervangen was een kwestie van losklikken en vervangen, maar tot mijn verbazing zat er wéér een kras op na plaatsing. Er zou opnieuw een nieuwe strip besteld worden, maar daar heb ik tot op heden niks meer van gehoord.

Als dit de standaard werkwijze is voor het herstellen van een relatief eenvoudige schade, houd ik mijn hart vast voor grotere reparaties. Al met al erg teleurstellend.

Bewerkt: weer gebeld en weer was het onderdeel gewoon binnen en kon het dezelfde dag gemaakt worden. Proactief gebeurt er dus niks, je moet als klant overal achteraan.

Algemeen zelfde reactie geven onder een review is makkelijk om hier niet te hoeven reageren. Zou jullie sieren als overige klanten een eerlijke response kunnen lezen.

21 luglio 2025

Beste Kevin,

Het spijt ons dat het schadeherstel proces niet naar verwachting is verlopen.
Ik begrijp dat er een vervolg afspraak is gemaakt?
Zou u toch zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te sturen naar Schade.ktv@vanmossel.nl?

Bjorn
Afdeling Kwaliteit

Valutata 5 stelle su 5

Recent mijn auto laten repareren

Recent mijn auto laten repareren. 100% tevreden over het resultaat en een keurige afhandeling.
Vriendelijk en correct personeel, denken met je mee en hebben overal een oplossing voor.

11 luglio 2025

Beste heer/mevrouw van Geldrop,

Wat fijn dat u tevreden bent over de reparatie en de afhandeling! We zijn blij te horen dat ons vriendelijke personeel goed met u heeft meegedacht en een passende oplossing heeft gevonden. Dank voor uw feedback!

Bijzonder relaxte ervaring

Bijzonder relaxte ervaring. Brengen, planning snel bekend, en alles volgens afspraak. Alles klaar na een krabbel.

2 luglio 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u een goede ervaring had! We zijn blij te horen dat alles snel en volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Top service en alles perfect geregeld

Top service en alles perfect geregeld. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status en schade is prima hersteld .

11 aprile 2025

Beste Frank,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en het resultaat van de reparatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Prima werk geleverd

12 marzo 2025

Beste Heika,

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat het herstel van uw voertuig naar tevredenheid is uitgevoerd.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke en eerlijke voorlichting. Verloop van het proces wordt goed en snel gecommuniceerd.
Perfecte reparatie en auto gewassen en schoongemaakt terug gekregen.
Fijne leenauto meegekregen.
Al met al zeer tevreden over dit bedrijf

16 marzo 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden, van de ontvangst tot de reparatie en de teruggave van uw auto. We waarderen uw complimenten over onze vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en de kwaliteit van onze reparaties.

Helpful staff

Helpful staff, Good communications about what was happening with the repairs and when the car would be ready. Overall a good experience (again).

26 gennaio 2025

Dear John,

Thank you so much for your kind words and positive review! We are happy to hear that you had a good experience with our helpful staff and that the communication regarding your repairs was clear. We greatly appreciate your trust in us and we look forward to helping you again in the future!"

Kind Regards,

Irfan Sayim
Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più