Posietieve feet back. 11-06-2026 Nadat het in het begin de werkzaamheden wat stroef liepen is het uiteindelijk een... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ben zeer tevreden over de reperatie en jullie klant vriendelijkheid, jullie denken met alles mee zelfs toen ik een auto met trekhaak nodig had, werdt dit keurig en snel opgelost. 1 klein minp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed contact en een fijne service van de receptie. Duidelijk en concrete afspraken die netjes werden nageleefd. Kwaliteit van het werk is zeer netjes, ondanks een metallic kleur is er geen kleur vers... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goed werk afgeleverd.
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Binnenhavenstraat 87, 7553 GH, Hengelo, Overijssel, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
1 klein minpuntje een paar leenauto,s mee gekregen met wat achter stalig onder houd .

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Super snelle service! Auto was binnen een dag klaar! De ontvangst vrouw was echt een topper, super lieve gezellige meid!

Posietieve feet back. 11-06-2026
Nadat het in het begin de werkzaamheden wat stroef liepen is het uiteindelijk een prima resultaat geworden. Vriendelijk personeel en zeer mee denkend. Aandacht puntje is de communicatie tussen de afdelingen deze kan nog worden verbeterd.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Een goede analyse en goede afstemming ivm reperatie.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Kwaliteit van het werk is zeer netjes, ondanks een metallic kleur is er geen kleur verschil te zien met de originele panelen en de gespoten achterbumper. Al met al uiterst tevreden over de schadeherstel.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Zeer vriendelijk geholpen en de schade was eerder hersteld dan vooraf was medegedeeld. Auto zag er weer piekfijn uit.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Ik ben erg tevreden over de service en het herstel van mijn auto bij Van Mossel Hengelo. Alles werd snel en professioneel afgehandeld, en de communicatie was gedurende het hele proces duidelijk en prettig. In het begin twijfelde ik nog over het kiezen van de juiste hersteller, maar Van Mossel Hengelo heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt. Echt een aanrader op het gebied van kwaliteit, service en professionaliteit.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Nette behandeling, altijd goed geprobeerd om mee te denken. Ondanks vertraging door verzekering dus prima service.
Verbeterpunt zou wat mij betreft zijn rechtstreekse bereikbaarheid.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Bij aanmelden van de schade werd er vrijwel gelijk gebeld om een afspraak in te plannen. De afspraak kon al een week later en middels een app was het makkelijk op voorhand de schade met van Mossel te delen. De communicatie was zeer helder en prettig. Door een systeem fout konden we geen leenauto mee maar werden we netjes thuis gebracht. Na twee dagen is de auto klaar en is er van de schade niks meer te zien. Super mooi gemaakt echt vakmanschap. De auto werd keurig terug gebracht en was tot onze verbazing zelfs van binnen schoongemaakt.
Zeer tevreden

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Goede service, duidelijke communicatie. Fijne werknemers. Top vestiging !

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Wederom erg goed geholpen, auto erg netjes hersteld en schoongemaakt en heel aardig personeel. Hebben aandacht voor je en nemen alle tijd voor tekst en uitleg.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Het was de eerste keer de dames waren heel vriendelijk en ben goed geholpen kom zeker weer terug een dikke 10

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo
Zeer professioneel autoschadebedrijf Correct ontvangen, te woord gestaan én ook zorgvuldig de schade aan onze Seat Ateca professioneel hersteld resp. gerepareerd.
Ik kan Van Mossel Autoschade in Hengelo aanbevelen voor autoschade reparaties.
Bovendien nadien doorverwezen voor interieurreiniging naar een professioneel autopoetsbedrijf in de buurt.