Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven

Van Mossel Autoschade Groep - EindhovenRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Steenoven 7, 5626 DK Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Goede ontvangst. Professioneel. De schade is perfect hersteld, onzichtbaar voor het oog. Alsof er niks is gebeurd.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Autoschade Van Mossel in Eindhoven. Vanaf het eerste contact zijn we vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie verliep prettig en d... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

We zijn netjes ontvangen, en de afhandeling was keurig, maar de rekening bepaald niet. er is ook veel gedaan wat voor mij niet nodig geweest zou zijn. Er met ons niet over de prijs gesproken, wij zi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

• Steenoven 7, 5626 DK, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 040 266 26 66
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

33 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

755 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfect hersteld

Goede ontvangst. Professioneel.

14 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de ontvangst professioneel was en de schade perfect hersteld is. We zijn blij dat het resultaat zo onzichtbaar is.

Alles wordt goed geregeld

Alles wordt goed geregeld
Vervangende auto
Goede na controle of alles weer goed werkt

En het resultaat als nieuw

13 giugno 2026

Beste heer/mevrouw Hamelink,

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was, inclusief de vervangende auto en nacontrole. We zijn blij dat het resultaat als nieuw is!

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring met Van Mossel…

Prima ervaring met Van Mossel autoschade in Acht, zij hebben mij goed en vriendelijk geholpen en mijn auto is weer helemaal oké. Ik kreeg een mooie VW Polo mee als leenauto en mijn auto kreeg ik netjes gewassen weer terug, dat was ook een leuke verrassing. Alles ziet er netjes uit, het bedrijf, de wachtruimte en je krijgt koffie bij ontvangst. Aanrader om als je schade hebt hier naartoe te gaan

10 giugno 2026

Beste Tamara,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de reparatie van uw auto.
We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de leenauto en de gewassen auto een prettige verrassing waren. Dit hoort bij onze service. Dank u wel voor uw aanbeveling!

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk. Goede communicatie. Alles goed geregeld van A tot Z.

6 giugno 2026

Beste heer/mevrouw Linders,

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze vriendelijke service, goede communicatie en de begeleiding van A tot Z zo heeft gewaardeerd.

We streven ernaar om iedere klant een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom zijn we benieuwd wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die extra ster te verdienen. Uw feedback is voor ons erg waardevol. U kunt deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Enorm goed geholpen door Harold…

Enorm goed geholpen door Harold Hendriks chef werkplaats van Van Mossel Autoschade B.V.
Top service en gastvrijheid!

5 giugno 2026

Beste heer van der Meer,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Harold. Wij waarderen uw positieve feedback over onze service en gastvrijheid enorm.

Valutata 1 stelle su 5

Personeel aan telefoon niet kundig

Personeel aan telefoon niet kundig
Prijsopgave niet in verhouding met schade
Bedrag abnormaal hoog

4 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Wij kunnen ons echter niet vinden in uw opmerkingen over de schadecalculatie. De calculatie is door onze collega's in Eindhoven opgesteld. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en expertise om schades correct en volgens de geldende richtlijnen te beoordelen en te calculeren.

Dat u het berekende schadebedrag hoog vond, begrijpen wij. Uiteindelijk heeft u er zelf voor gekozen om de schade op basis van deze taxatie te laten uitbetalen. Uiteraard bent u niet verplicht om de schade vervolgens door ons te laten herstellen; die keuze ligt altijd volledig bij u.

Omdat wij vertrouwen hebben in de deskundigheid van onze schade-experts, kunnen wij niet inhoudelijk meegaan in uw conclusie dat het schadebedrag "abnormaal hoog" zou zijn. Ook herkennen wij ons niet in het beeld dat onze medewerkers onvoldoende kundig zouden zijn geweest.

Desondanks waarderen wij uw feedback en nemen wij deze mee in onze voortdurende aandacht voor service en klanttevredenheid.

Top bedrijf !

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Autoschade Van Mossel in Eindhoven. Vanaf het eerste contact zijn we vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie verliep prettig en duidelijk.

Het personeel is echt top: deskundig, behulpzaam en klantgericht. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en service. Complimenten aan Harold en zijn team !!

Een betrouwbare autoschadehersteller met uitstekende service. Wij raden Autoschade Van Mossel in Eindhoven zeker aan!

27 maggio 2026

Beste Hanneke,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring bij ons zo positief is geweest! We waarderen uw complimenten over ons team en de service enorm. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Bedankt voor uw aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel vriendelijk te woord…

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan door een man met een bril. Ik denk dat dat de manager was. Vervolgens contact gehad met Harold. Wat een vakbaas is dat. Echt een topbedrijf!

15 maggio 2026

Beste Nick,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Prima geholpen

Prima geholpen, schade perfect hersteld.
Fijn personeel.

7 maggio 2026

Beste heer/mevrouw Pennings,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en de schade perfect hebben hersteld. Dank u wel voor de complimenten over ons personeel!

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon zakelijke afhandeling van de…

Gewoon zakelijke afhandeling van de schade met als een plus 'een van binnen en buiten' schone auto binnen 3 dagen retour.

16 aprile 2026

Beste John,

Fijn om te horen dat de schadeafhandeling vlot verliep en u uw auto schoon terug heeft gekregen. We waarderen uw
positieve feedback enorm en danken u voor uw tijd.

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld

2 aprile 2026

Beste heer/mevrouw Warbroek,

Fijn om te horen dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback enorm en danken u hartelijk.

Tevreden !

Goed geholpen.
Vriendelijk personeel.
Fijne leen auto mee gekregen.
Korte reparatie tijd.
Eigen auto weer mooi en schoon mee terug gekregen.

Bedankt ;)

22 marzo 2026

Beste Marisa,

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid, de leenauto, de reparatietijd en de schoonmaak van uw auto. Dank voor uw feedback!

Toyota

Jullie hebben mij goed ontvangen en de communicatie tussen ons was goed. Tot te dag van de levering van de sleutels ging alles goed❤️

19 marzo 2026

Beste Lisandra,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de communicatie en ontvangst. We zijn blij dat alles tot de sleuteloverdracht goed is verlopen en danken u hartelijk voor uw feedback.

Afspraak

Netjes gewerkt en alles volgens afspraak. We zijn zeer tevreden

5 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Rijken,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze nette werkwijze en afspraken.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Alles gecontroleerd

Schade bekeken. Rapport gemaakt. Ben keurig naar huis gebracht. Na 4 dagen auto klaar. Ziet er piekfijn uit. Zelfs gewassen en gestofzuigd. Een pluim voor de mensen van van Mossel in Eindhoven.

13 novembre 2025

Beste mevrouw Bos-Donckers,

Fijn dat u zo tevreden bent over de schadeherstelling en onze service. We zijn blij te horen dat uw auto er weer piekfijn uitziet en dat u de extra service waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 2 stelle su 5

idioot hoge kosten

Er met ons niet over de prijs gesproken, wij zijn geen opdrachtgever, maar we krijgen wel de rekening!
Wat mij betreft een vorm van misleiding waar je u tegen zegt.

19 ottobre 2025

Beste mevrouw Risseeuw,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de facturatie en de communicatie rondom de reparatie.

Hoewel u aangeeft netjes te zijn ontvangen en dat de afhandeling verder keurig was, vinden wij het jammer dat u het gevoel heeft dat er werkzaamheden zijn uitgevoerd zonder duidelijke afstemming of uitleg over de kosten. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Ik zal dit intern bespreken en mijn collega van onze schadevestiging in Eindhoven neemt binnenkort contact met u op om de uitgevoerde werkzaamheden en de bijbehorende kosten nader toe te lichten.

Schade top herstelt.

Na schade aan mijn auto is deze weer perfect herstelt door van Mossel. Alles volgens afspraak verlopen in een kort tijdsbestek.

15 ottobre 2025

Beste Maarten,

Wat fijn te horen dat het herstel aan uw auto perfect is uitgevoerd en alles volgens afspraak is verlopen. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, vriendelijk personeel, en alles volgens afspraak,goed geholpen

8 ottobre 2025

Beste heer/mevrouw Badenbroek,

Wat fijn dat alles naar wens was! We zijn blij te horen dat u de service en het personeel waardeerde en dat de afspraken zijn nagekomen. Dank voor uw feedback.

Helemaal top!

Zeer vriendelijke, snelle en goede service. De auto kon sneller dan verwacht al terecht, ik kreeg een keurige leenauto mee en mijn auto was ook nog sneller dan verwacht klaar. Helemaal top!

5 ottobre 2025

Beste Guusje,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze snelle en vriendelijke service! We zijn blij te horen dat de auto eerder klaar was dan verwacht en dat u een goede leenauto had. Dank voor de mooie woorden!

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen, en ook meedenken dat ik een leenauto kreeg waar de rolstoel voor mijn man in kon.
Ook de auto keurig gemaakt.!

30 settembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat we u vriendelijk en goed hebben kunnen helpen en mee konden denken met een passende leenauto. We zijn blij dat uw auto keurig is gemaakt en danken u voor de mooie review!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più