Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Breda

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Konijnenberg 101, 4825 BC Breda, Breda Noord, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer competente medewerkers, goede ontvangst en behandeling schade. Ben heel blij met mijn als nieuw uitziende jonge auto.

Valutata 5 stelle su 5

Perfect en snel geholpen! Ik raad iedereen Van Mossel Autoschade Breda aan! Er is iemand op mijn achterbumper geklapt en ik had wat schade. Verzekeringswerk alleen moest ik wel zelf een schadeherste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een service. Wegens rolstoelgebruik kregenbwe een grotere auto dan mijn picanto. Mijn auto is zeer goed gerepareerd. Om kleurverschil te voorkomen is er meer gespoten. Auto aan de binnenkant uit g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. Ook mailverkeer verliep goed. Zaken waren duidelijk. Geen enkel negatief iets meegemaakt. En de auto was perfect gemaakt.

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• Konijnenberg 101, 4825 BC, Breda, Breda Noord, Paesi Bassi

• 076 572 21 80
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Breda

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit van het resultaat en de…

Kwaliteit van het resultaat en de snelheid van de afhandeling

27 giugno 2026

Beste Peter,

We waarderen uw feedback over de kwaliteit en snelheid van onze service. Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Zeer competente medewerkers

27 giugno 2026

Beste heer/mevrouw van der Wildt,

Wat fijn te horen dat onze medewerkers en service zo gewaardeerd worden! We zijn blij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Bedankt voor de mooie feedback!

Valutata 2 stelle su 5

Auto op woensdag om 8 uur moeten…

Auto op woensdag om 8 uur moeten brengen dan gaan we er meteen mee aan de slag! Alleen bumper spuiten.
Vrijdag mail auto vanmiddag gereed, nou dat was niet zo. Ik had telefoontje af moeten wachten dus stond er voor niks. Maandag na 5 uur ophalen en toen was de auto net klaar. We hebben 2x moeten spuiten en nog blabla. De mensen aan de balie zijn top maar de man uit de garage echt niet top dus ga nooit meer naar Van Mossel.

10 giugno 2026

Beste mevrouw Broeders,

We hebben vanmorgen met elkaar gesproken. Bedankt voor uw tijd en waardevolle feedback. We zullen uw feedback intern bespreken. Wij wensen u veel rijplezier en vele schadevrije kilometers.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel afgehandeld. Netjes werk geleverd

14 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat de afhandeling snel en netjes was. Bedankt voor uw feedback!

Snelle service

14 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom horen wij graag wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die 5e ster te verdienen.

Wilt u uw feedback met ons delen via schade.ktv@vanmossel.nl? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Luisteren naar je

Luisteren naar je, doen wat ze beloven.

5 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor uw feedback!

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor de 5 sterren review.

Erg prettige service

Erg prettige service. Kreeg een hele schonen auto mee terug dik tevreden!

7 maggio 2026

Beste heer/mevrouw Schalk,

Wat fijn dat onze service zo prettig was en u tevreden bent over de schone auto.
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Valutata 4 stelle su 5

Goede service snel en vriendelijke…

Goede service snel en vriendelijke receptie personeel
Goede uitleg over de herstelwerkzaamheden.

1 maggio 2026

Beste Josephine,

Bedankt voor uw review en uw positieve opmerkingen over onze service, de snelheid, de vriendelijke receptie en de duidelijke uitleg.

Om beter te begrijpen hoe wij van een 4 naar een 5 sterren ervaring hadden kunnen gaan: wat hadden wij volgens u beter kunnen doen of anders kunnen aanpakken?

Wij stellen het op prijs als u dit met ons wilt delen via schade.ktv@vanmossel.nl. Daarmee kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Prima services netjes de schade…

Prima services netjes de schade verholpen

6 maggio 2026

Beste Nico,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de schade netjes is verholpen. We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar als u ons nodig heeft.

Prima gerepareerd

Prima gerepareerd! Communicatie prima.

Alleen was er na reparatie gepoetst, maar op gedeeltes daarnaast ,op deur(en) achter de schade zaten er nogal wat plekken die niet goed uitgepoetst waren, dus nog wit. Maar met n doek was het echter zo weer opgelost.

10 aprile 2026

Beste Peter,

Fijn dat de reparatie goed is uitgevoerd en de communicatie prettig was. We vinden het spijtig dat er nog polijstresten waren. Bedankt voor uw feedback, we zullen dit intern meenemen.

snelle afhandeling

snelle afhandeling , digitale aanlevering schade,
schade perfect hersteld

16 aprile 2026

Beste Simon,

Fijn om te horen dat de schade snel en digitaal afgehandeld is en ook perfect hersteld is. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer!

Afdeling Kwalteit Autoschade

Beste Cees,

Bedankt voor uw feedback. Wij streven altijd naar een 5-sterrenreview. Kunt u aangeven wat wij beter hadden kunnen doen om dit te bereiken?

Als u uw feedback wilt sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl, kunnen wij deze gebruiken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Goede ervaring

Goede ervaring, auto keurig gemaakt en afgeleverd.
Alleen jammer dat je pas een uur van tevoren gebeld wordt om de auto op te halen.

22 marzo 2026

Beste Sonny,

Fijn dat de reparatie goed is uitgevoerd en de auto naar wens is afgeleverd. We vinden het spijtig dat u pas kort van tevoren bericht kreeg over het ophalen. Uw feedback nemen we serieus. Dank voor uw review!

Beste Ton,

Fijn dat alles vlot en efficiënt is verlopen. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling, dit waarderen wij enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn auto was snel en vakkundig…

Mijn auto was snel en vakkundig hersteld na een schade. Tijdens de reparatie gebruik mogen maken van een leen auto, dit was ook super geregeld.

19 marzo 2026

Beste Rocio,

Wat fijn dat uw autoschade snel en vakkundig hersteld is. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de leenauto. Dank voor uw positieve feedback!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, mijn auto ziet er weer keurig uit.

14 marzo 2026

Beste Larissa,

Fijn dat we u goed en snel van dienst konden zijn en dat uw auto er weer keurig uitziet. Bedankt voor uw feedback!

Net werk geleverd

Net werk geleverd, enige puntje van kritiek was de planning van drie dagen en dat werden er vijf.

14 marzo 2026

Beste Christian,

Fijn om te horen dat het werk goed is uitgevoerd. We vinden het spijtig dat de planning is uitgelopen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze planning te verbeteren. Dank voor uw terugkoppeling.

Vriendelijke snelle afhandeling

Vriendelijke snelle afhandeling

5 marzo 2026

Beste Jack,

Wij zouden het waarderen als u uw ervaring met ons wilt delen. U kunt dit sturen naar: schade.ktv@vanmossel.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Heel behulpzaam goede service en de…

Heel behulpzaam goede service en de afwerking van de schade perfect opgelost
Er werd zelfs de auto gewassen en van binnen schoon gemaakt

21 gennaio 2026
Non scritta su invito

Beste Ike,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze behulpzaamheid en service! We zijn blij te horen dat de schade perfect is hersteld en dat u de extra service waardeerde. Dank voor uw feedback!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più