Vanlosetand Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Dentista

Tandlæge med ekspertise i tandlægeskræk! Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling. På Vanløse Tandklinik lægger vi vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Best Treatment and good techniques

I have been there for root canal, tooth removal and scaling. I must appreciate Dr. Raza he has painless hands and my tooth was removed without pain. The scaling by Maya was too good.
I highly recommend that Dentist.🥰👍

26 maggio 2026

Jeg har været patient hos Vanløse…

Jeg har været patient hos Vanløse Tandklinik i mange år, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hele teamet er utrolig dygtige, professionelle og altid imødekommende.

Man føler sig virkelig i trygge hænder, uanset om det gælder et almindeligt eftersyn eller mere omfattende behandlinger. De er gode til at forklare, hvad der skal ske, og sørger for, at man føler sig rolig under hele besøget.

Klinikken er desuden moderne og velholdt, og der er altid en behagelig atmosfære. Jeg sætter stor pris på den personlige service og den høje faglighed, som jeg har oplevet gennem alle årene.

Jeg vil klart anbefale Vanløse Tandklinik til alle, der leder efter en dygtig og pålidelig tandlæge.

16 aprile 2026

Man føler sig velkommen

Man føler sig velkommen og bekendt når man ankommer og bliver mødt med venlig ansigter.
Behandlingerne putter ens behov først er der behov.
Jeg kender flere med tandlægeskræk der tager herhen, netop fordi de føler sig bedst tilpas her.

8 aprile 2026

Jeg har kun haft gode oplevelser

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Vanløse Tandklinik. Medarbejderne er dygtige, flinke og meget professionelle og man føler sig virkelig godt taget imod. Jeg har tandlægeskræk, men de var utrolig forstående og gode til at skabe ro og tryghed.

Kan varmt anbefales.

12 marzo 2026

Hele min familie går til Vanløse…

Hele min familie går til Vanløse Tandklinik, og vi har hver gang haft en positiv oplevelse. Personalet er venligt og professionelt, og tandlægen tager sig tid til at forklare alt. Klinikken er indbydende og rarer, hvilket gør besøgene behagelige. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger en pålidelig og imødekommende tandklinik!

16 marzo 2026

En tandklinik med hjerte og høj…

En tandklinik med hjerte og høj faglighed
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har netop været til min første behandling hos Tandlæge Raza på Vanløse Tandklinik, og det har været en virkelig god og tryg oplevelse.
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af et smilende og imødekommende personale, som fik mig til at føle mig velkommen og godt tilpas. Klinikken har en rar atmosfære, og man mærker med det samme, at her er fokus på både faglighed og omsorg.

Jeg fik lavet en del, og selvom det var min første gang, blev alt forklaret grundigt og roligt, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Det gav mig en stor tryghed, og jeg følte mig i virkelig gode hænder.
Tandlæge Raza er både professionel og tillidsvækkende – han tager sig tid til at lytte, besvarer spørgsmål og sikrer, at man føler sig godt informeret og tryg gennem hele behandlingen.

Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen og har allerede besluttet mig for at blive fast patient hos Vanløse Tandklinik.
Tak til hele teamet for en super god behandling – jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der søger en tandlæge med både hjerte og høj faglighed!

30 giugno 2025

God oplevelse

En af de bedste oplevelser jeg har haft i tandlægestolen. Jeg er generelt ikke så glad for tandlæger, men Vanløse Tandklinik er super dygtige til at berolige en.
De bedste anbefalinger herfra :)

3 aprile 2025