Stucadoorsbedrijf van Harsselaar Recensioni 18

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in stucchi
  2. Intonacatore

Scritti dall'azienda

Als stucadoorsbedrijf staan wij voor kwaliteit en vakmanschap!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Werkzaamheden zijn super uitgevoerd

Werkzaamheden zijn super uitgevoerd. Het is een klein familiebedrijf en dat merk je in het plezier tijdens het werk en de trots op het werk. Erg meedenkend en ook het op het laatste moment wijzigen van een kleur was geen probleem.

7 marzo 2025

Werkt netjes!

Werkt netjes. Vriendelijke stukadoor, doet wat hij beloofd. Wij zijn zeer tevreden!

17 luglio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Volle tevredenheid over stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Kwalitatief zeer goed stucadoorsbedrijf waarmee het zeer prettig werken is en die de afspraken binnen de gestelde termijnen nakomt. Ook in de communicatie was men helder en duidelijk en werden al onze vragen beantwoord. Zou ik dan toch nog een verbeterpunt aan moeten dragen dan hadden de vereisten voor het te regelen steigermateriaal wat beter gekund. Dit doet echter niets af aan ons eindoordeel.

7 luglio 2022

Erg tevreden!

Duidelijk en vriendelijk contact. Snel werk en een prachtig eind resultaat!
De gehele beneden verdieping en het trappen gat laten stucen.

13 marzo 2022
Valutata 5 stelle su 5

De dakkapel was nogal slordig…

De dakkapel was nogal slordig afgewerkt. Toch heeft mijnheer Van Hasselaar mooi strak stucwerk afgeleverd in de twee slaapkamers ☺.

2 novembre 2021

Risposta di Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Dank je wel!! Ik hoop dat jullie er nog lang plezier van hebben.

Beste stucwerk

Wij hebben onze gevel wit laten stucken en dit is echt vakwerk! Je krijgt een gedegen advies en het eindresultaat is boven verwachting…super tevreden

29 ottobre 2021

Risposta di Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Dank je wel! Fijn dat je super tevreden bent.

Gewoon heel goed!

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar heeft bij ons twee kamers gestuct, ze werken zeer nauwkeurig en leveren top resultaat! Dit zijn vakmensen die met veel passie hun beroep uitvoeren, en dit zie je terug in het resultaat.

Dankjewel!

16 aprile 2021

Bedankt voor deze mooie woorden. Ik ben blij dat je tevreden bent! Groet, Roel

Vakmanschap

Nico en Roep,2 op en top stukadoors.
Het werk dat ik tot nu toe van hen gezien heb is klasse. Ze leveren mooi en professioneel werk af waar ze trots op mogen zijn.
Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen. Vooral als je er zeker van wil zijn dat alles netjes en mooi en volgens afspraak opgeleverd word.

16 dicembre 2020

geweldige Stucadoors

via via bij Stucadoorsbedrijf van Harsselaar uitgekomen. een persoonlijke offerte keurig op maat. snel en vakkundig uitgevoerd. wat mij vooral opviel was de mate van de netheid van het stucwerk. alles werd met ons stap voor stap besproken, en geen vraag van onze kant was te moeilijk, dit werd door de heren vakkundig en snel opgepakt. toen wij zelfs een ander gedeelte op het allerlaatste moment toch anders wilden, pasten zij dit supernetjes aan! chapeau! nu, 3 maanden later hebben wij geen spijt om met deze heren zaken te doen en komen er met een paar jaar zeker weer terug! ook hebben wij ze aangeraden bij onze vrienden,

Buitenkant woning gestuukt

Dit voorjaar hebben Nico en Roel de buitenkant van onze woning gestuukt. Het was een flinke klus, die ze prima geklaard hebben. Ze zijn heel prettig in de omgang en werken netjes. We zijn erg blij met het resultaat.

Risposta di Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Tof om te horen! We hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt!

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar, goede prijsstelling en keurig werk!

Nico heeft in de loop der jaren verschillende projecten uitgevoerd bij ons. We vragen hem niet voor niets terug! betrouwbaar in afspraken, keurige prijs en vooral ook keurig werk. Inmiddels hem ook aanbevolen bij een vriend voor buitenwerk (foto te zien op de website). Ook hij was zeer tevreden en had het ook nog eens gezellig met Nico en Roel!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più