Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

1 Ster is zelfs te veel voor dit…

1 Ster is zelfs te veel voor dit bedrijf. We werken 1 jaar samen en dat is echt vreselijk verlopen.

Ze komen de container niet legen, maar de chauffeur geeft aan dat die geledigd is… Als je daarover belt met de klantenservice krijg je nooit een oplossing vanuit hen. Als er wat beloofd wordt komen ze dat NOOIT na. Zit je dan met een volle container en een boete van de gemeente.

Super slechte service en super veel hoofdpijn! Geen aanrader

28 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Container bij het verkeerde adres…

Container bij het verkeerde adres geplaatst.

Hier dezelfde dag nog over gebeld, en kreeg doodleuk reactie van de planning dat deze pas 5 dagen later verzet kon worden.

Waardeloze service & ook ik bestel hier nooit meer.

18 aprile 2025

10 m³ container werd halfvol opgehaald

Ik heb een 10 m³ container geplaatst en ineens werd hij na een maand automatisch zonder bericht opgehaald. Ik ben aan het verbouwen en de container was pas half vol.
Mijn klacht ingediend maar geen oplossing natuurlijk. In de bestelling wordt direct de ophaaldatum vastgelegd. Daar schuilen ze zich achter. Dat over het hoofd gezien omdat dat bij andere aanbieders niet gebruikelijk is. Een berichtje vooraf van de aanbieder had dit kunnen voorkomen. Slechte service. Ik bestel er wel weer één maar niet meer daar.
Zonde van mijn geld.

26 febbraio 2025

Container besteld

Container besteld, aangegeven dat hij vanuit de gemeente op de parkeerplaats voor het huis geplaatst moet worden. Dit met tekening aangegeven. Ja hij staat op de parkeerplaats verkeerd om. Dus de hoge kant van bijna 2meter hoog is de ingang. Dit omdat aan de lage kant plantsoenbossages staan. Hierdoor is er maar een smalle ingang beschikbaar aan de lage zijde.

Wat een hersenloze chauffeur doe een container om grof vuil te vullen verkeerd om plaatst. Reactie "klantenservice" ja dan had u aan moeten geven dat hij andersom geplaatst moest worden. Wij laden de containers op deze wijze dus zo worden ze ook afgeleverd. Hoe moet ik als klant weten hoe hun de containers op hun vrachtauto zetten???
Ik heb notabene na mijn bestelling nog telefonisch contact gehad dat wij vanuit huis over steken om de container te vullen. Toen is er ook niet verteld of gevraagd waar wij de hoge of lage kant wensen. Enige vorm van compensatie, nul! Dat je nu veel langer bezig bent geweest door het niet toegankelijk zijn van een container. Hun antwoord ja u heeft hem toch kunnen gebruiken!!!
Container huren, nooit meer van Happen!!!

28 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een ellende met dit bedrijf

Wat een ellende met dit bedrijf, komen afspraken niet na, steeds wéér een andere smoes of komen gewoon niet op dagen.
Aan de telefoon beloven ze van alles, maar uiteindelijk gebeurt er niks. Dit is geen manier om met je klanten om te gaan! 1* is nog te veel.

24 ottobre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più