Vandreshoppen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di borse e valigie

Scritti dall'azienda

Rygsække, telte, soveposer og meget mere til din vandretur. Hvad enten du skal på tur i Danmark eller udlandet, finder du helt sikkert en rygsæk af høj kvalitet til en fairpris.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Service i særklasse

Lørdag formiddag kom sønnen i tanke om, at han skulle bruge et telt, der kunne holde til dansk sommervejr, allerede næste morgen. Skrev, uden de store forventninger, til denne lokale udlejer af telte m.v. Indenfor få timer havde jeg lejet et telt, og samme aften blev det leveret hjemme hos os.
Dét er service ud over det forventelige!
Kæmpe tak og ros herfra.

29 giugno 2024

Hej Tina

Tak for din anmeldelse!

Nogle gange, går det hele bare op i en højere enhed, og der er mulighed for at levere en ekstra god service - så velbekomme og god dag.

Venligst

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og alt var i orden.

20 agosto 2020

Kære Ibi-pippi,

Tak fordi du valgte at være kunde hos Vandreshoppen.dk og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er altid super glade, når vores kunder bruger tiden på en anmeldelse, og ikke mindst, når det oven i købet er glade kunder der tager sig tiden :)

Det duer bare!

Har handlet her gentagende gange. Hver gang fejlfri vare og fejlfri levering. Jeg gider ikke gå ind på andre sider for at finde vandreudstyr når jeg ved at den her virker som den skal.

22 febbraio 2019

Hej Ulrich,

Tusind tak for en rigtig fin anmeldelse!

Det er altid dejligt når vores kunder kommer tilbage fordi de oplever en god kundeservice - og ikke mindst gode produkter :)

Vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Vandreshoppen har været en fantastisk…

Vandreshoppen har været en fantastisk oplevelse at handle med, sad kl. 19,30 og handlede og sendte samtidig en mail, og forventede først at høre fra dem dagen efter, men nej fik svar med det samme.
Og da jeg havde betalt lidt formeget fik jeg penge tilbage med det samme.
Bestemt en dejlig prof. behandling.
Anett Engell

15 agosto 2018

Hej Anett,

Vi bliver altid super glade når en af vores kunder tager sig tid til at skrive en anmeldelse med feedback - specielt når det er positivt!

Godt du har været tilfreds med din oplevelse af Vandreshoppen.dk, vi bestræber os på at levere en rigtig god kundeservice over for nuværende og kommende kunder.

Valutata 5 stelle su 5

En butik som stadig kender til begrebet "SERVICE!"

Jeg vil gerne anbefale Vandreshoppen.dk.
Fine kvalitetsprodukter til fair priser.
Det er ikke så meget produkterne der skal fremhæves, men deres forståelse for mit problem med et telt der skulle bruges hurtigst muligt. Her var der forståelse fra Oskar's side og en løsning blev fundet. En service langt ud over hvad der kan forventes! Troede kun den slags hørte fysiske butikker til i fortiden, men åbenbart ikke.. En stor taknemlighed herfra. Vender frygtelig tilbage :)

15 luglio 2018

Hej Brian,

Allerførst, er vi glade for du har valgt at handle hos Vandreshoppen.dk.

Det er meget stort for mig personligt, hver eneste gang en kunde tager sig tid til at udtrykke deres glæde ved vores service.

- At produkterne og servicen er i top, er det vigtigste for os! - og du skal være mere end velkommen i fremtiden! :)

Perfekt

Perfekt, tak

Jeg har haft en god oplevelse med Vandreshoppen, fin service, hurtig dialog. Kan klart anbefales.

Mvh
Koustrup Outdoors

8 marzo 2018

Hej Ivan,

Tak fordi du har handlet hos os, vi er super glade for du har haft en god oplevelse!

Du skal være meget velkommen hos os igen en anden gang :)

Valutata 5 stelle su 5

God og behagelig service samt hurtig forsendelse ift at varen kom fra et fjernlager.

25 settembre 2017

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse!

Det betyder altid meget når vores kunder tager sig tiden til at skrive en anmeldelse, og jeg håber du bliver glad for din nye jakke. :)

Rigtig god service

I asked about a product that was not on hold and received a super fast reply with the possibility for purchase. Great customer service!

4 giugno 2017

Hi Melanie,

Thank you very much - we are only glad we could help! :)

Best regards

Oskar, Customer service

Valutata 5 stelle su 5

Godt produkt (vandresokker) og meget hurtig levering.

25 gennaio 2017

Hej Karen,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for du kunne bruge sokkerne og håber du får mange gode timer med dem :)

Servicen skal selvfølgelig bare være i top!

Superfin service og levering

Forespurgte på telt som ikke var lagervare fik svar samme aften og endda til billigere pris end hos andre netbutikker . Bestilte og blev holdt ajour under hele forløbet. Super fin service, handel og hurtig levering med Post Danmark. Handler gerne med Vandreshoppen igen, og anbefaler til andre.

8 agosto 2016

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse!

Vi har været glade for at kunne skaffe dig det telt I stod og manglede, og du er altid velkommen hos Vandreshoppen.dk igen :)

hurtig, pålidelig, billig

Min oplevelse kan beskrives ganske kort (heldigvis):
Bestilte en hængekøje lørdag omkring middag. Lørdag eftermiddag/aften får jeg en bekræftelse på at mit køb allerede er klar til uddeling.Mandag morgen 7:30 får jeg en sms om at min pakke allerede er ved opsamlingstedet. Jeg ved ikke om det er post Danmarks standarder der gør at jeg er fuldkommen målløs over en hurtig smertefri levering men er fuldt tilfreds. Forresten så¨er det en lækker hængekøje til ingen penge!

3 luglio 2016

Hej Dinna,

Tak for din anmeldelse!

Det er glædeligt at du er tilfreds med vores levering og selvfølgelig hængekøjen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering af en rigtig god rygsæk

Den " lille " 50 + 10 rygsæk er bare rigtig god, meget rummelig og af en god kvalitet. Den er nem at indstille og få til at sidde ordentligt. Kiggede på forskellige rygsække inden, men jeg synes, jeg har fået rigtig meget rygsæk til prisen - en rygsæk i tilsvarende kvalitet vil helt sikkert koste noget mere. Godt køb !

10 agosto 2015

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse!

Vi gør meget ud af at pris og kvalitet hænger sammen, så vores kunder oplever at de får "noget for pengene".

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più