Order took way longer than anticipated. Attempted to contact them for an update but never got a response. When items arrived, one of the white jumpers was badly marked. Again, through 3 different em... Leggi di più
Ik heb op 9/12 een bestelling geplaatst op vandora.nl. Hiervoor heb ik een bevestiging ontvangen. Op 14/12 werd mij een track & trace nummer gestuurd, het pakje zou met yuntrack.com bezorgd worde... Leggi di più
Ik heb hier een bestelling geplaatst, maar totaal geen reactie gekregen. Na diverse e-mails, waar ook geen reactie op kwam, contact opgenomen met: nietbezorgd.nl/ Zij gaan nu, voor mij proberen, het... Leggi di più
Zaaknummer:6553505 |Situatie aangegeven door klant: De bestelling is niet geleverd bij de klant. |Order/klantreferentie:#1594 |Aankoopdatum: 23-05-2023 |Aankoopbedrag: 34,95 Mijn schoenen zijn ni... Leggi di più
Scam paid £49.98 for 2 tracksuits never…
Scam paid £49.98 for 2 tracksuits never received ordered since Nov 24
Do not order from this website
When items arrived, one of the white jumpers was badly marked. Again, through 3 different emails on the website, including the email that confirmed purchase, to say I needed a refund. I have heard absolutely nothing back. I'm frustrated with myself for not seeing these other awful reviews. The site needs to be reported and removed. AVOID.
Nep zaak
Ik heb in Mei 2023 schoenen van Clark besteld voor € 34,95 en die zijn NOOIT bezorgd. Ik heb NietBezorgd.nl ingeschakeld op 17-08-2023 en die heeft Vendora.nl 35 dagen gegeven om het bedrag terug te storten of de schoenen alsnog te leveren. Het is vandaag 20-09-2023 en heb de schoenen nog steeds niet ontvangen en ook geen geld terug ontvangen! Gewoon een ' nep zaak ' die hun zakken aan het vullen zijn. Trap er niet in!!!
order never received
i ordered summer shoes in May 2023 and its already September and my shoes never arrived.
Geld overgemaakt
Geld overgemaakt, bevestiging van bestelling ontvangen daarna nooit meer iets gehoord, geen reactie op mails. Men adverteert telkens onder een andere naam. Nietbezorgd.nl ingeschakeld!!!
Bought shoes never received them
Bought shoes never received them. Nietbezorgd.nl ingeschakeld.
Zaaknummer:6553505
Zaaknummer:6553505
|Situatie aangegeven door klant: De bestelling is niet geleverd bij de klant.
|Order/klantreferentie:#1594
|Aankoopdatum: 23-05-2023
|Aankoopbedrag: 34,95
Mijn schoenen zijn niet geleverd. Wel heb ik nietbezorgd.nl ingeschakeld om mij te helpen met het terug vorderen van mijn geld.
Vandora sandalen schoenen
I paid for the shoes 34.95 euro sinds 20 May 2023. I never received them. Only mail that i got from Vandora was thanks for the order. Sinds then i send 3 mails never got an answer. I' m so mad at Vandora.
Ik heb een jurkje besteld
Ik heb een jurkje besteld, maar niets geleverd. Gemaild en gedaan, maar geen enkele reactie ergens op.
Schoenen besteld
Schoenen besteld, maar nooit ontvangen. Zaak gestart via NietBezorgd.nl van Arag. Hopelijk helpt dit. Van Dora: los dit op!
Schoenen besteld maar niet gekregen
Schoenen besteld op 30 mei 2013
Schoenen besteld op 30 mei 2023, betaald, reeds verschillende mails verstuurd, geen reactie,
dit kan niet!!!
Ik heb schoenen besteld en betaald …
Ik heb schoenen besteld en betaald Niets ontvangen en geen geld terug ontvangen ondanks diverse mails
Kleding besteld en betaald
Kleding besteld en betaald. Maar niks ontvangen, zelfs geen track en trace. Mail gestuurd maar je krijgt geen reactie.
Procedure gestart met nietbezorgd.nl.
Sandalen wel betaald maar nog steeds niet geleverd.
Op 23 mei bestelde ik sandalen. Die er op 15 juni nog niet waren. Ik stuurde een mail met de vraag wanneer de sandalen geleverd zouden worden. Had na een week nog geen antwoord. Wil sandalen wel in de zomer aan en niet in de winter! Heb me tot nietbezorgd.nl gewend.
Slechte echt slecht ervaring..op 9 feb…
Slechte echt slecht ervaring..op 9 feb 2023 schoenen besteld order #1455...nog steeds niets ontvangen...gemaild ook daar geen enkele reactie op..ik heb NietBezorgd.nl.nl ingeschakeld..hoop dat ik mijn geld terug krijg...C.Pels
Gangsters
Payed money for a T-shirt, no delelivery at all…
This is just a con webshop, don’t order anything there.
Unless your are in fight with your money🙈
Nooit ontvangen en wel betaald. Ik heb in februari een bestelling…
Ik heb in februari een bestelling geplaatst en betaald. 34,75. Nooit ontvangen
Geen antwoord op mails
Niet Bezorgd nu ingeschakeld
Bestelling betaald voor een bedrag van 34,95 !!
Bestelling #1485 op 15/02/2023, betaald voor een bedrag van 34.95 Euro ! 2 Maand en een vijftal onbeantwoorde e-mails later ( we zijn 07/04/23 ) sta ik nog nergens na de zoveelste e-mail en vrees ik dat ik goed werd opgelicht !
ps: geen enkele reactie van Vandora , zelfs géén track en trace en snelle levering dus ! Je reinste oplichters !!!
Besteld en betaald, maar NIETS ontvangen
Zij gaan nu, voor mij proberen, het betaalde bedtag, terug te vorderen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.