Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Burde havde læst anmeldelse inden jeg bestilte varen fra dette svindel firma !! Fik varen og desværre var størrelse forkert, meget omstændigt retur process som endt med at varen skulle sendes til... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk! Jeg skulle have læst anmeldelserne på Trustpilot. Jeg forsøgte at stoppe en bestilt vare umiddelbart efter køb, men de ignorerede mine henvendelser igen og igen (virkede som AI svar). De... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Total svindelfirma, hold jer væk! En stjerne fordi de trods alt leverede et produkt. Min svigermor fik ved en fejl købt 3 stk. af samme vest til min søn til jul. Hun kontaktede dem og fik en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte 2 trøjer i str. M — samme størrelse jeg bruger i alt andet tøj — men de var ekstremt stramme og i virkelig dårlig kvalitet. Intet lignede deres billeder eller beskrivelser. Da jeg ville... Leggi di più

Informazioni di contatto

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Svindel

De varer som jeg fik leveret ligner slet ikke de varer jeg bestilte.

2 gennaio 2026

Kære Aston,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at de varer, du har modtaget, ikke svarede til dine forventninger, og vi forstår, hvor skuffende det må være.

Vi tager produktnøjagtighed og kundetilfredshed meget alvorligt, og det bekymrer os at høre, at de leverede varer ikke svarede til det, der blev bestilt. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din ordre og forstå, hvad der gik galt.

Kontakt os venligst direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer og, hvis muligt, fotos af de varer, du har modtaget. Dette vil give os mulighed for at undersøge problemet og samarbejde med dig om at finde en rimelig løsning.

Jeg har lært

Jeg har lært, at jeg altid skal læse anmeldelserne, inden jeg bestiller en vare fra nettet !!
Fik varen, men ikke den vare jeg havde bestilt! Jeg har skrevet ned firmaet ang returnering. De svarer mig, men det er svært at returner varen. Meget omstændigt med mail frem og tilbage. De tilbyder først, at jeg bare skal købe et nyt produkt og kun betale for emballagen og transporten. Produktet jeg har modtaget, skal jeg bare beholde og evt donere.
Jeg siger, at jeg vil have mine penge retur. Hvis dette skal lade sig gøre skal jeg selv betale for at få mit produkt til Kina🫣Det er jo alt for dyrt, og kommer det til at gå godt.

2 gennaio 2026

Kære Margrethe,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår, hvor frustrerende det er at modtage en vare, der ikke svarer til det, du har bestilt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager oprigtigt den ulejlighed og forvirring, det har medført.

Vi erkender, at returprocessen har været kompliceret, og at den frem og tilbage-kommunikation har øget din frustration. Det var aldrig vores intention at gøre det vanskeligt for dig. Vi beklager, at de foreslåede løsninger ikke levede op til dine forventninger.

Når der leveres en forkert vare, ønsker vi at samarbejde med dig om at finde den mest rimelige løsning. Vi vil gerne gennemgå din sag personligt for at finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer og fotos af den vare, du har modtaget. Vores kundeserviceteam vil behandle din sag direkte og forsøge at løse den så smidigt som muligt.

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback. Vi sætter stor pris på den og tager den alvorligt.

Det værste fup

Det værste fup. De overholder ikke leveringstid og svarer ikke på gentagne henvendelser, hvor jeg beder om at få ophævet købet med andet end et intetsigende autosvar. Dette skulle have været en julegave til min søn bestilt den 10. december - pengene er trukket men ordren er ikke på vej. Jeg er så skuffet. Hold jer fra dette firma, som jeg overvejer at melde til forbrugerombudsmanden.

31 dicembre 2025

Kære Annette,
Vi er virkelig kede af at læse om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration og skuffelse, især da denne ordre var ment som en julegave til din søn. Dette er ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere, og vi beklager oprigtigt den stress, denne situation har forårsaget.

Vi erkender, at din ordre blev afgivet den 10. december, og at forsinkelsen og manglen på personlig respons har været uacceptabel. Selvom din betaling blev behandlet korrekt, blev din ordre ikke behandlet som den skulle, og vi tager det fulde ansvar for denne fejl i kommunikationen.

Vi beder dig venligst kontakte os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi personligt kan løse dette for dig uden yderligere forsinkelse.

Vi beklager, at vi har skuffet dig, og vi er virkelig taknemmelige for, at du har gjort os opmærksom på dette, da det hjælper os med at forbedre vores service og forhindre, at dette sker igen.

Nu svare de ikke

Nu svare de ikke, største fup firma jeg har handlet ved har købt for 628kr

Aldrig handle her!!

30 dicembre 2025

Kære Rasmus,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og forstår, hvor frustreret og skuffet du er. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have, når de handler hos os, og vi beklager, at din ordre har ført til en sådan utilfredshed.

Vi vil gerne have mulighed for at undersøge dit køb og forstå, hvad der gik galt, så vi kan hjælpe med at løse dette problem på en ordentlig måde. Kontakt os venligst direkte på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vil vi gennemgå din sag så hurtigt som muligt.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi tager bekymringer som din alvorligt og håber, at vi kan hjælpe dig yderligere.

Valutata 5 stelle su 5

Walmontwear er et fupfirma.

Walmontwear er et fupfirma.
Jeg bestilte en vare d. 1.12., og den blev leveret 27.12.25. Jeg skulle have brugt den til gave d. 11.12.
Kvaliteten på varen er utrolig dårlig, og kan slet ikke bruges. Og jeg tør slet ikke tænke på at returnere varen.
Så alt i alt kan jeg kun advare imod at handle med dette firma.

Kære Susanne,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og forstår, hvorfor du føler dig skuffet og frustreret. Det er frustrerende at vente længere end forventet på en ordre, især når det drejer sig om en gave, og vi beklager, at leveringstiden og produktkvaliteten ikke levede op til dine forventninger.

Dette er ikke den standard, vi stræber efter, og vi tager feedback som din alvorligt. Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din ordre, leveringssituationen og dine bekymringer om produktkvaliteten, så vi kan se, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere.

Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vil vi gøre vores bedste for at løse dine problemer og finde en passende løsning.

Tak, fordi du delte din oplevelse med os.

Fup firma...

En leveringstid på 17 dage var acceptabelt op til jul, men da jeg modtog jakken str. XL som er svarende til str. S og ville have den byttet eller returneret opdagede jeg at jeg var blevet fanget i den fælde der betyder jeg skal betale forsendelse til Kina, som er mere end jakken er værd. Firmaet fremstår som fra Holland og fortæller ikke noget om at returadresse er Kina.
Jeg blev fupper ❗

24 dicembre 2025

Kære Jette,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende det må være. Vi ønsker aldrig, at nogen kunde skal føle sig vildledt eller skuffet, og vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du har oplevet.

Vi vil gerne præcisere, at vi oplyser om vores logistik og returproces på vores hjemmeside, herunder at nogle returneringer håndteres gennem vores internationale lager. Det sagt, forstår vi, at returneringsomkostninger kan føles overvældende, især når varen ikke levede op til forventningerne med hensyn til størrelse. Størrelsesforskelle kan desværre forekomme på grund af regionale standarder, og vi arbejder aktivt på at gøre vores størrelsesvejledning tydeligere for at undgå denne situation.

Vær opmærksom på, at vi ikke har til hensigt at narre eller snyde nogen. Vores mål er at finde en fair løsning for alle kunder. I mange tilfælde er vi i stand til at tilbyde alternativer såsom delvis refusion, butikskredit eller en erstatning uden at kræve en returnering, afhængigt af situationen.

Vi vil meget gerne have mulighed for at hjælpe dig med at løse dette på en ordentlig måde. Kontakt vores kundesupport direkte på info@valmontwear.com og angiv dine ordreoplysninger. Vi vil gennemgå din sag og gøre vores bedste for at nå frem til et tilfredsstillende resultat.

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette. Din feedback hjælper os med at blive bedre.

Valutata 1 stelle su 5

Det sgu noget dropshipping noget hvor…

Det sgu noget dropshipping noget hvor de sender varer fra Kina, har selv erfaring med dropshipping og det kan nemt spottes i fotos osv så være opmærksom på det inden i køber. Alle model billeder osv er ai :)

Risposta di Valmontwear

Tak for din feedback, Emran.

Vi forstår dit synspunkt og sætter pris på, at du har taget dig tid til at give udtryk for dine bekymringer. Vi ønsker at være åbne om, at vi samarbejder med internationale produktions- og leveringspartnere, hvilket betyder, at nogle varer sendes direkte fra lande uden for Europa. Vi er klar over, at denne ordning ikke passer til alle, og vi mener, at kunderne altid skal have mulighed for at træffe en informeret beslutning, inden de køber.

Hvad angår produktbilleder, tilstræber vi at præsentere vores varer så tydeligt og præcist som muligt. Hvis du på noget tidspunkt føler, at et produkt ikke svarer til det, der blev vist eller beskrevet, vil vi meget gerne gennemgå det og hjælpe med at finde en rimelig løsning.

Hvis du har specifikke bekymringer vedrørende en ordre eller ønsker, at vi undersøger noget for dig, er du velkommen til at kontakte os direkte på info@valmontwear.com.

Har ikke modtaget pakken

Jeg bestilte pakken 28 november, og de trak pengene samme dag. Jeg fulgte pakken til og med den 5 december og har så ikke hørt fra dem har så ikke modtaget gaven til mit barnebarn. Og har ikke tænkt mig at handle hos jer mere, da jeg har betalt 593 kr for ingen ting. Vh Tinne Hejlesen.

Risposta di Valmontwear

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, Tinne, og vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når en gave til et barnebarn ikke ankommer, især efter så lang ventetid.

Vi beklager, at dine sporingsopdateringer er stoppet, og at du ikke har modtaget klar kommunikation siden 5. december. Dette er ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere, og vi beklager den frustration og skuffelse, dette har forårsaget dig. Når betalingen er gennemført, er det vores ansvar at sikre, at ordren leveres eller løses korrekt.

Vi vil gerne have mulighed for at undersøge din ordre med det samme og hjælpe dig med at finde en løsning. Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen i detaljer.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele dette med os. Vi beklager ulejligheden og håber, at vi stadig kan hjælpe dig ordentligt.

Kæmpe fup virksomhed

Kæmpe fup virksomhed. Har som flere andre fået en vare som ikke er størrelsessvarende. Vil returnere og TILLYKKE det må jeg godt. Men skal returneres til Kina!!!! My bad, skulle have undersøgt firmaet inden jeg handlede der. Hold jer væk!

Risposta di Valmontwear

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse, Tine, og vi forstår, hvorfor denne situation har gjort dig frustreret.

Vi beklager, at den vare, du modtog, ikke var i den rigtige størrelse, og at returprocessen har givet anledning til bekymring. Vi tillader returneringer, og i nogle tilfælde er vores returadresse international på grund af vores globale leveringsstruktur. Vi forstår, at dette kan være ubelejligt, og vi erkender, at denne information bør være så klar som muligt inden købet.

Vi vil gerne gennemgå din sag og se, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere eller afklare dine muligheder. Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig videre.

Tak for din feedback. Vi tager den alvorligt og bruger den til at forbedre vores service.

Valutata 1 stelle su 5

Har efter en måned fortsat ikke…

Har efter en måned fortsat ikke modtaget min vare. Man skriver til kunde service og de ' vil sætte deres team på at spore ordren'. Så hører man intet medmindre man skriver igen og her svares der at ' varen er på vej'.

Risposta di Valmontwear

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, Thomas, og vi forstår, hvor frustrerende det er at vente så længe uden klare opdateringer.

Vi beklager, at vores kommunikation ikke var proaktiv nok. Når en ordre er forsinket, bør vi give klarere opfølgning og statusopdateringer, og vi beklager, at dette ikke var din oplevelse. Selvom vores team muligvis har samarbejdet med transportøren for at spore forsendelsen, forstår vi, at det ikke er betryggende kun at høre, at varen er på vej, uden konkrete oplysninger.

Vi vil gerne gennemgå din ordre igen og sikre, at du modtager en ordentlig opdatering eller en passende løsning. Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så følger vi personligt op på status og de næste trin.

Tak for din tålmodighed, og vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksom på dette, så vi kan gøre det bedre.

Helt forfærdelig oplevelse

Helt forfærdelig oplevelse. Bestilte mine varer for lang tid siden og der er stadig ikke kommet noget. Hver gang jeg skriver til dem er det altid samme svar jeg får retur. At de vil undersøge det og vende tilbage hurtigst muligt. Der sker ingenting og håber snart jeg bare kan få mine penge tilbage.

17 novembre 2025

Hej Mathias,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration. Dette er ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere, og vi beklager dybt den lange forsinkelse og de gentagne svar, du har modtaget uden en klar løsning.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager situationer som denne alvorligt. Vi vil meget gerne have mulighed for at gennemgå din ordre personligt og hjælpe med at få sagen behandlet så hurtigt som muligt, herunder hjælpe med en refusion, hvis det er det, du foretrækker.

Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi kan undersøge din sag i detaljer og give dig en klar opdatering. Vi er her for at hjælpe og ønsker at gøre det godt igen over for dig.

Svindler

Burde havde læst anmeldelse inden jeg bestilte varen fra dette svindel firma !!
Fik varen og desværre var størrelse forkert, meget omstændigt retur process som endt med at varen skulle sendes tilbage til KINA!!! af egen omkostning (til sammen pris som varen koster)
Hjemsidde ligner en danske side
ALDRIG igen og vil går videre med sagen til forbrugerombudsmanden

26 dicembre 2025

Hej Jonathan,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, at denne situation har gjort dig ked af det. Vi beklager virkelig, at returprocessen ikke levede op til dine forventninger, og at størrelsesproblemet har medført ulejlighed.

Vi vil gerne præcisere, at selvom vores brand har skandinaviske rødder og designinspiration, er vores leveringspartnere internationale, hvilket nogle gange kan resultere i returadresser uden for Europa. Når det er sagt, forstår vi, at returforsendelsesomkostninger kan være frustrerende, og vi beklager, at dette ikke var tydeligere for dig på forhånd.

Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din sag og se, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere eller afklare processen. Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Valutata 1 stelle su 5

Har bestilt og aldrig modtaget noget

Har bestilt og aldrig modtaget noget. Bestilte d. 6-12-25 og nu får jeg kun beskeder fra dem af de undersøger sagen, at pakken er gået tabt i forsendelse og jeg kan kan få 10% rabat hvis jeg køber noget nyt. Jeg vil have pengene tilbage, da det er deres fejl. Nu svarer de ikke. KØB IKKE DERFRA! FUP FIRMA

23 dicembre 2025

Hej Betina,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud, hvor frustrerende denne situation er. Det er uacceptabelt, at du ikke har modtaget din ordre og føler dig ignoreret, og vi beklager dybt den ulejlighed, dette har medført.

Når en pakke bekræftes som bortkommet under transporten, tager vi ansvaret og arbejder på at finde en passende løsning. Vi beklager, hvis vores kommunikation ikke har været klar eller rettidig, og vi vil sikre os, at din sag behandles korrekt.

Kontakt os venligst direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå din sag med det samme og hjælpe dig videre. Vi ønsker at få mulighed for at løse dette for dig og genoprette din tillid.

Pakke ikke ankommet

Jeg bestilte en julegave hos valmontwear d. 22. Nov. Jeg fik mail d. 23. Nov. Om at pakken var på vej. Og pengene blev trukket med det samme. I mailen stod der pakken ville være her mellem 6. Og 11. December. Men dags dato (21. Dec.) er den stadig ikke kommet. Jeg har skrevet frem og tilbage med valmontwear som stadig ikke kan sige hvornår den ankommer og som ikke vil returnere mine penge før jeg sender pakken retur! Kommer aldrig til at bestille fra valmontwear igen og anbefaler at ingen bruger denne hjemmeside

21 dicembre 2025

Kære Tine,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår, hvor skuffende det er, når en julegave ikke ankommer som forventet. Vi beklager dybt forsinkelsen og den frustration, dette har medført.

Leveringstiderne kan desværre blive påvirket af forsinkelser hos transportfirmaerne i juletiden, og vi beklager, at vi endnu ikke har været i stand til at give dig en klar opdatering om leveringen. Vi forstår din bekymring vedrørende refusionen, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi gerne gennemgår din ordre og drøfter den bedst mulige løsning for dig.

Kontakt os direkte på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vi kan hjælpe dig videre og løse dette så hurtigt som muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra det svindlerfirma

Hold jer væk fra det svindlerfirma. Bestilte medio november 2025 få dage efter blev beløbet trukket - I dag den 19/12 - 25 har jeg endnu ikke modtaget min vare. Har nok skrevet 20 mails og får samme sværte tilbage om de undersøger sagen - useriøst firma.

19 dicembre 2025

Risposta di Valmontwear

Tak for at dele din oplevelse, Anette.

Vi er virkelig kede af at høre om den frustration, denne situation har forårsaget. Vi forstår, hvor irriterende det er at vente længere end forventet på en ordre og føle, at dine bekymringer ikke bliver løst hurtigt nok. Dette er ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere.

Vær opmærksom på, at vi ikke er et svindlerfirma, og at vi tager leveringsproblemer alvorligt. Der kan lejlighedsvis opstå forsinkelser på grund af faktorer, som vi ikke har direkte kontrol over, men vi er enige i, at klar kommunikation og korrekt opfølgning er afgørende. Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din ordrestatus igen og se, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere.

Vi beder dig venligst kontakte os direkte på info@valmontwear.com, så vi kan undersøge din sag i detaljer og arbejde hen imod en passende løsning sammen med dig.

Valutata 1 stelle su 5

Køb ikke ved VALMONT WEAR!

Den 16.11.2025 bestilte jeg et par bukser, den 18.11.2025 trækker Valmont Wear pengene far kontoen. Den 06.12.2025 rykker jeg for pakken, da jeg kan se på tracken, at pakken ikke en gang er afgået fra Jeres lager og I svarer at I undersøgere sagen. Den 13.12.2025 får jeg en automail "om jeg er tilfreds med bestillingen". Det er da en total joke at sende sådan en mail, når pakken ikke er modtaget. Jeg skriver en mail om det er en joke og igen får jeg en mail at I undersøger sagen. Den 14.12.2025 rykker jeg igen for svar og igen får jeg et intetsigende svar med at I undersøger sagen. Den 16.12.2025 beder jeg om at få pengene retur og så kan I bare annullerer ordren, da pakken med bukserne stadig ikke af afgået fra lageret. Igen får jeg det svar at I undersøger sagen.
Jeg beder igen den 17.12.2025 om at få pengene retur, da pakken ikke er modtaget og i dag den 18.12.2025 får jeg igen en mail - sikkert genereret af AI, at I virkelig har bemærket min bekymring og at de arbejder på ordren. Virkelig dårlig kundeservice! MAN SKAL IKKE HANDLE VED VALMONT WEAR!
Opdatering efter deres svar herunder. Det er total til grin når I skriver jeg skal henvende mig på jeres e-mail når vores korrespondance allerede forgår på den email-adresse I henviser til.
Der er ikke sket en skid andet end I undersøger og undersøger de sidste 10 dage. Send pengene retur når I ikke kan opfylde købet der er foretaget 16. nov. !!!

16 novembre 2025

Kære S. Hundstrup,

Tak, fordi du har taget dig tid til at forklare din oplevelse i detaljer. Vi er meget kede af at læse om den frustration, denne situation har forårsaget, og vi forstår, hvorfor du er skuffet.

Vi erkender, at forsinkelserne, de gentagne generiske svar og den automatiske tilfredshedsmail, du modtog, mens din ordre stadig var under behandling, ikke var passende og ikke levede op til det serviceniveau, vi stræber efter at levere. Vi beklager oprigtigt denne oplevelse.

Vi vil gerne gennemgå din ordrestatus, sporingsproblemet og din anmodning om refusion, så sagen kan løses uden yderligere forsinkelse. Vi beder dig venligst kontakte os direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer, så vi kan eskalere sagen og give dig en klar og konkret løsning.

Vi værdsætter vores kunder og deres feedback, og vi er taknemmelige for, at du har gjort os opmærksom på dette.

Ikke modtaget min vare

Bestilte min vare d.24/11, vi har nu d.16/12 og jeg har stadig ikke modtaget min vare. Ordren står stadig som uændret, siden bestillingsdatoen og de svarer ikke længere på min henvendelse. Har også forsøgt at ringe dem op, men telefonen bliver ikke taget.

16 dicembre 2025

Kære Katrine,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende det er, når en ordre ikke ankommer, og kommunikationen virker uklar. Dette er bestemt ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere.

Vi vil gerne undersøge din ordre og hjælpe med at afklare situationen så hurtigt som muligt. Kontakt os venligst direkte på info@valmontwear.com med dit ordrenummer og den e-mailadresse, du brugte ved købet, så vi kan undersøge ordrestatus og hjælpe dig videre.

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi sætter pris på din tålmodighed og håber at kunne løse dette problem for dig hurtigst muligt.

Køb ikke derfra - Fup firma

Køb ikke derfra - det er et fup firma, som ikke leverer deres varer. I mail fra Valmont beklager de den lange transporttid, men at min skjorte er på vej. Jeg kan ikke spore min pakke, men der oplyses i mail derfra, at jeg kan forvente at modtage min anden skjorte meget snart. Jeg har dog købt en bluse og har ikke handlet skjorter der tidligere.

Det er en meget useriøs undersøgelse der er foretaget fra Valmont på min ordre.

16 dicembre 2025

Kære Helene,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår, hvor bekymrende det er, når en ordre ikke ankommer som forventet. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil gerne have mulighed for at undersøge din ordre og hjælpe dig videre. Kontakt os venligst direkte på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vi kan undersøge leveringsstatus og finde en løsning.

Tak for at gøre os opmærksom på dette, og vi håber, at vi kan hjælpe med at afklare og løse situationen for dig.

Fake firma !

Fake firma !! får aldrig varen - men de trækker pengene.. Er anmeldt til Bank nu.

15 dicembre 2025

Kære Mette,

Tak for din besked. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og den frustration, denne situation har medført.

Du kan være sikker på, at vi tager alle kundernes bekymringer alvorligt. Vi vil gerne gennemgå din ordre og hjælpe dig direkte med at løse eventuelle problemer. Vi beder dig venligst kontakte os på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at løse dine problemer.

Svindlerfirma

Svindlerfirma. Hæver pengene men sender aldrig varen. Kan ikke kontakte dem. Køb aldrig hos dem. 😡😡🤬🤬

14 dicembre 2025

Kære Birgitte,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og den frustration, den har medført.

Du kan være sikker på, at vi tager alle kundernes bekymringer alvorligt. Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din ordre og hjælpe dig direkte. Vi beder dig venligst kontakte os på info@valmontwear.com med dine ordredetaljer, så vi kan undersøge situationen og finde en løsning så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at løse dit problem.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più