Vakanties.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben al verschillende reizen geboekt bij jullie en steeds tevreden. Als we vragen hebben krijgen we altijd heel snel antwoord en oplossing

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke informatie op de site. Fijn dat er keuzes zijn voor alternatieve vluchten. Ik was bij de boeking vergeten bagage bij te boeken. Goede handleiding gekregen hoe dit alsnog bij te boeken.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De vakantie moet nog beginnen. Aldus is het proces nog niet geheel doorlopen, maar de vragen, die ik had werden met enthousiasme behandeld. De problemen, die er waren lagen niet aan vakanties.nl, maar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Vakanties.nl. Ik blijf ze trouw, want je vindt hier simpelweg de beste prijzen en de mooiste vakantiebestemmingen. Ontzettend bedankt voor de goede service!... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi
  2. anche in
  3. Sito di raccolta di viaggi
  4. Tour operator

Scritti dall'azienda

✔ Vergelijk meer dan 148 aanbieders en vind gegarandeerd de laagste prijs ✔ Nergens anders bepaal ze zélf je zo gemakkelijk je ideale vlucht ✔ Geen verborgen kosten en altijd de meest actuele prijs ✔ Razendsnelle klantenservice

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

263 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Makkenlijk boeken

Makkenlijk boeken, jammer dat je voor stoelen en koffers extra moet betalen. Wordt steeds duurder zo.

18 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Fijn om te horen dat het boeken makkelijk ging. We begrijpen dat het jammer voelt dat je voor stoelen en koffers extra moet betalen en dat het zo snel oploopt. Dank je wel dat je dit deelt in je review.

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl

Valutata 2 stelle su 5

Eerlijke informatie op de site…

Eerlijke informatie op de site vertellen. Nu boeken wij een hotel met aquapark, waarvan het park tijdens ons verblijf nog niet open is. Dit wordt niet duidelijk vermeld en de naam van het hotel wekt de illusie dat het bij elkaar hoort.

16 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat dit niet duidelijk voor je was en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat je wilt kunnen vertrouwen op heldere informatie bij het maken van je keuze. Dank je wel dat je dit aangeeft in je review.

Valutata 5 stelle su 5

Erg heldere website zonder poespas…

Erg heldere website zonder al teveel poespas en lokkertjes.
Ook het boekingsproces is erg goed en duidelijk opgezet.
Zijn ook erg eenvoudig telefonisch bereikbaar zonder een gerobotiseerde AI Assistent. Kortom doeltreffend en eenvoudig tegen concurrerende tarieven een vakantie boeken.

Ik raad deze reisorganisatie van harte aan!

13 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor. Fijn om te horen dat je de website helder vindt, het boekingsproces duidelijk is en dat je ons goed telefonisch kon bereiken. Geweldig dat je ons van harte aanbeveelt, dat waarderen we enorm!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ☀️

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb gebeld meerdere malen omdat ik…

Ik heb gebeld meerdere malen omdat ik graag 2 kamers met zeezicht wilde boeken dat ging niet.er werd gezegd boeken en dan later kijken of het wel mogelijk is maar dan heb je wel extra kosten .ik heb geboekt paar uur later kon het wel geboekt worden .vind dat erg jammer want nu komen er extra kosten bij .ik heb weer gebeld om dat ik hoopte er toch samen uit te komen .maar hellaas is dat niet gelukt zeekamer was 25 euro duurder totaal dus 50 euro ik moet nu dus extra 125 euro betalen .de kamer die ik nu heb kost als je het nu boekt 120 extra per kamer . Vind echt heel jammer dat het op deze manier gaat

12 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat het boeken van de twee kamers met zeezicht eerst niet mogelijk was en later wel, en dat dit nu voor extra kosten zorgt. We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is en dat je had gehoopt dat dit in één keer goed geregeld kon worden. Helaas kunnen wij na het maken van een definitieve boeking, geen kosteloze wijzigingen doorvoeren.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke site en makkelijke keuzes in…

Duidelijke site en makkelijke keuzes in vluchten.

12 febbraio 2026

Goedendag,

Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat jij tevreden bent over onze website! Nu alleen nog maar aftellen totdat jou vakantie begint!

Makkelijk en duidelijk.

Alles ging heel makkelijk.

14 febbraio 2026

Goedendag,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het boeken van jouw reis zo makkelijk ging. Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Een fijne duidelijk site

Een fijne duidelijk site. De reservering liep soepel en daarna alles netjes per e-mail opgestuurd gekregen.

Later contact opgenomen voor een preferentie. Een ontzettend attent berichtje terug gekregen.

Wij kunnen niet wachten om onze huwelijksdag in Egypte via Vakanties.nl te gaan vieren.

26 gennaio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Hartelijk dank voor jullie mooie woorden!

Wat fijn om te lezen dat de website duidelijk is, de reservering soepel is verlopen en dat alle informatie netjes per e-mail is ontvangen. Ook prettig om te horen dat het contact over jullie preferentie als attent is ervaren, we denken graag met jullie mee.

Wat bijzonder dat jullie huwelijksdag in Egypte gaan vieren. We wensen jullie alvast een prachtige en onvergetelijke reis toe en danken jullie voor het vertrouwen in Vakanties.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke website met aantrekkelijke…

Duidelijke website met aantrekkelijke reizen en prijzen!!

18 gennaio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Wat fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en de reizen en prijzen aantrekkelijk. Dank je wel voor je enthousiaste review!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl 🌴

alles is snel en goed geregeld

alles is snel en goed geregeld

6 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Wat fijn om te horen dat alles snel en goed is geregeld. Dank je wel voor je review!

Groetjes, Kimberly van Vakanties.nl ☀️

Valutata 1 stelle su 5

Vakantie niet beschikbaar na aanbetaling

Daarnet een vakantie geboekt, aanbetaling gedaan en nadat dit afgesloten was kreeg ik de melding "Sorry, helaas is de door jou gekozen vakantie niet meer beschikbaar". Ik hoop dat de bijna 900 euro die ik heb aanbetaald snel terug gestort wordt. De voorpret is nu wel weg helaas!

9 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat dit zo is gelopen en dat dit ten koste is gegaan van de voorpret. Mocht je nog vragen hebben of contact met ons willen opnemen, dan staan we voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte boeking en snelle reactie op een…

Vlotte boeking en snelle reactie op een vraag die we stelden aan de klantendienst.

5 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het boeken vlot verliep en dat onze klantenservice snel op uw vraag heeft kunnen reageren. We hopen u bij een volgende boeking weer zo goed van dienst te kunnen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

2x een pakketreis geboekt en 2x de dag…

2x een pakketreis geboekt en 2x de dag erna geannuleerd.

Risposta di Vakanties.nl

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat plannen soms veranderen en het spijt ons dat uw pakketreizen niet door konden gaan. We staan altijd klaar om samen met u te kijken naar alternatieve data of opties, zodat uw volgende boeking hopelijk wél helemaal naar wens verloopt.

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken, prima geregeld

1 febbraio 2026

Risposta di Vakanties.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u het boeken als makkelijk heeft ervaren en dat alles prima geregeld was. We hopen u bij een volgende reis weer van dienst te mogen zijn.

Alles tot nu toe goed verlopen

Alles tot nu toe goed verlopen

Risposta di Vakanties.nl

Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat alles tot nu toe goed is verlopen. We doen ons best om uw ervaring zo soepel mogelijk te houden en hopen dat uw reis verder net zo prettig verloopt.

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken. Geen hindernissen.

Hallo Jack,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat jij tevreden bent over boekingsproces! Wij wensen jou alvast veel vakantieplezier toe!

Misinformatie

er staat bij een vakantie dat het hotel zowel binnen als buitenzwembad heeft. Ik heb het hotel een email gestuurd en kreeg een antwoord dat er bestaat geen indoor swiming pool

Hallo Mustafa,

Dank je wel dat je dit aankaart. Het is vervelend als de informatie op onze website niet blijkt te kloppen – dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

We zijn benieuwd of je hierover ook contact met ons hebt opgenomen, zodat we dit voor je konden uitzoeken en (waar nodig) corrigeren. We helpen je hier namelijk graag bij en nemen feedback zoals deze serieus.

Op basis van je melding gaan we de informatie bij het betreffende hotel opnieuw controleren en aanpassen als dat nodig is, zodat andere reizigers niet tegen hetzelfde aanlopen.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan kijken we graag met je mee.

Gewoon...alles ok

Gewoon...alles ok. Dikke duim!

31 gennaio 2026

Hallo Paul,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent. Wij wensen jullie alvast veel plezier toe in Egypte! 🛫🌴☀️

Team Vakanties.nl 💚🌍

Valutata 5 stelle su 5

Is eigenlijk altijd een goede ervaring…

Is eigenlijk altijd een goede ervaring zelf nu dat ik vervoer vergeten ben bij te regelen helpen ze me

1 febbraio 2026

Hallo Ayesha,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd een goede ervaring bij ons hebt en dat we je ook deze keer konden helpen met het vervoer. We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende reis!

Team Vakanties.nl 💚☀️

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, hoop dat alles ook doorgaat zoals gepland

31 gennaio 2026

Goedendag,

Bedankt voor je review! Fijn dat je het boeken als makkelijk hebt ervaren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en volgens plan gaat, zodat je optimaal van je reis kunt genieten.

Team Vakanties.nl 💚☀️

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più