Professionele organisatie, ik werk er al meer dan 20 jaar heel fijn mee samen! Ik krijg goede adviezen en wij verhuren onze accommodaties via hun. Ze hebben veel verstand van zaken en kennen de markt.... Leggi di più
Als verhuurder moet ik collega’s waarschuwen voor deze organisatie. In hun voorwaarden staat dat ze je er binnen 24 uur uit kunnen mikken. En dat doen ze dan ook 😂. Onze gemiddelde in 2025 w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Alloggio di gruppo
- Servizio sistemazione per vacanze
- Casa vacanze
- Alloggio
- Agenzia di affitto di case vacanze
- Noleggio vacanze
Scritti dall'azienda
Op Vakantieadressen.nl vind je 1.000+ groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa's en vakantieboerderijen in Nederland. Vind de perfecte locatie voor je familieweekend, vakantie of weekendje weg met vrienden, vriendinnen of collega's. Wij bieden je volop unieke en bijzondere grote vakantiehuizen van nieuwe luxe groepsaccommodaties tot goedkope vakantiehuizen voor groepen.
Needseweg 23 A, 7151 MH, Eibergen, Paesi Bassi
- 085-9029506
- vakantie@vakantieadressen.nl
- vakantieadressen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Druk op de knop
Duidelijke website. Alleen jammer dat je niet meteen het adres van het gekozen object te zien krijgt. Fijne mogelijkheid om een optie van enkele dagen vast te leggen. Werd ook prompt op gereageerd. Omzetten van optie naar boeking is een druk op de knop.

Risposta di Vakantieadressen.nl
Vakantieadressen.nl
“We hebben snel en makkelijk een vakantiehuisje geboekt via Vakantieadressen.nl. Het aanbod was duidelijk en de boeking verliep zonder problemen. Binnen korte tijd was alles geregeld. We kijken uit naar ons verblijf!”
Groot aanbod, maar met de filters makkelijk zoeken
Groot aanbod, maar door de vele mogelijkheden om te filteren vond ik vrij snel een groepsaccommodatie die qua omvang, luxe, ligging, periode en prijs precies bij onze groep paste.
Fantastisch weekend met hele gezin…
Met het hele gezin een heerlijk weekend in dit gastenverblijf geweest. Wat een fantastische en gezellig ingerichte accommodatie met alles erop en eraan. Dicht bij de zee en duinen wij komen volgend jaar weer terug.
Eenvoudig huis gevonden
Eenvoudig huis gevonden, enkele dagen later een mail van de eigenaar, en dit is fijn meteen bij de juiste persoon
Klantvriendelijk en superservice!
Telefonisch contact gehad met vakantie adres. Keurig te woord gestaan en er is via de mail een bezichtiging geregeld met de eigenaar.We hebben het vakantiehuis inmiddels gezien en hebben al geboekt. Super service!
Check this out!
Deze site biedt een goed overzicht van mooie groepsaccommodaties. Beslist dat je er wat tussen vindt dat aan je verwachtingen voldoet. Beslist een aanrader!
Fijne site waarop veel informatie te…
Fijne site waarop veel informatie te vinden is. Gemakkelijk zoeken en de virtuele rondleiding is top.
Filters werken goed
Filters werken goed, we kwamen op de huizen uit met het gewenste aantal personen en datum. Mooie foto’s en heldere communicatie.
Super handige site
Fijne site om een locatie te vinden voor een groep. Handige zoekopties, mogelijkheid tot het plaatsen van een optie, gelijk duidelijk wat de kosten zijn.
Alles is duidelijk en overzichtelijk en…
Alles is duidelijk en overzichtelijk en je krijgt snel je reacties.
Behulpzame klantenservice
Klantenservice was makkelijk te pakken te krijgen. Zij hebben voor mij een optie aangemaakt en een boodschap naar de verhuurder gestuurd, waren zeer behulpzaam.
Goed geholpen
Zet een aantal keuzes in een voorkeur en vergelijk ze daarna om makkelijker een keus te maken. Het boeken is heel makkelijk.
Veel keus van mooie lokaties met gevarieerde prijzen.
Goed geholpen in m'n zoektocht
Goed geholpen in m'n zoektocht. Fijn dat er ook een plattegrond bij zit en veel foto's en filmpjes. En toen ik toch van huis wilde veranderen werd er echt meegedacht met m'n wensen. En snel reactie ook nog.
Snel iets leuks gevonden
En er werd ook steeds snel mee gedacht en gereageerd
Het aanbod is zeer ruim, goed geslaagd!
Het aanbod is zeer ruim! Voldoende keuze en nu goed geslaagd bij een mooie locatie. Wat wel beter kan is de annuleringstermijn! Bij de meeste boekingskantoren is er een periode van gratis annulering met daarna stapsgewijs een verhoging van de percentages van de kosten. Nu werden wij min of meer gedwongen een (groeps) annuleringsverzekering af te sluiten. mvg, Wetters

Risposta di Vakantieadressen.nl