Oseriöst! Går ut och marknadsför att de har massor med tider för vaccination mot covid-19. Ringer sedan upp och avbokar tiden man bokat och skyller på dubbelbokningar och att "det inte finns persona... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Har blivit avbokad och ombokad över 5 gånger
Har blivit avbokad och ombokad över 5 gånger inför min TBE vaccinering.
VARNING!
Läs allt det finstilta innan ni anlitar detta slöa företag, och då menar jag ALLT!
En stjärna är på tok för generöst. Tack vare Vaccinas totalt odugliga tjänst (Torggatan i Göteborg) så blev vår 18-åring fast på en flygplats ute i världen och kom inte vidare. Vilket resulterade i en månadslön i extra kostnader för oss, för att inte tala om traumat det innebar för en ung tjej som aldrig har rest ensam tidigare.
Vid kontakt med Vaccina så säger de sig inte ha ett DUGG ansvar för att PCR-testerna utförs på rätt sätt för det angivna resmålet. Dottern uppfattade det som att de kollade upp vad som skulle göras, men icke. En enkel kik på Google hade räckt! Om man är sjukvårdsutbildad vill säga. Annars så har man en spännande kväll framför sig för att lära sig medicinska termer på latin, sätta sig in i de olika testmetoderna, vad de innebär, exakt vilken som är godkänd i landet dit man ska, m.m…
”Vi nämner det även i våra villkor så att det tydligt ska framgå” fick vi veta efteråt. Tydligt? Om man scrollar längst ner på deras hemsida, går in på ”Allmänna villkor” och läser igenom den finstilta textmassan där så hittar man iofs texten där de frånsäger sig precis allt ansvar. Om man anser att det är ”tydligt” så vet jag inte riktigt hur man är funtad? Och icke nog med detta: utöver att fel testmetod användes så kom testresultatet på fel blankett. Så det var ändå kört.
Rekommenderar varmt att istället anlita ett seriöst företag, som kollar upp vart du skall resa, utför rätt typ av test och levererar det till dig på en för resmålet godkänd blankett. Vi försökte igen och förstod då hur det är TÄNKT att fungera! Dottern är nu äntligen på plats på sin skola på andra sidan jordklotet, och det är inte Vaccinas förtjänst...:(
Totally irresponsible company for the…
Totally irresponsible company for the services they provide. Avoid them! The qr code provided with COVID-19 PCR test has not worked, and they don't accept to even refund, though it had cost me much more to fix the problem.
Bokat tid för TBE-vaccin
Bokat tid för TBE-vaccin. Ringer kvällen innan och säger att de har problem med leverans. Får ny tid - ringer igen kvällen innan vaccineeing och säger att de inte kommer vaccinera i den dagen. Suger fett - aldrig mer detta skitbolag.
Olika bud från olika sköterskor
Jag bokade TBE-vaccinering hos Vaccina i Uppsala. Dos 1 gjordes 19 april. Sköterskan som gav mig dos 1 sa att jag borde ta dos 2 efter två veckor. Normalt bör man vänta en månad. Men eftersom fästingsäsongen redan var igång rekommenderade hon att jag tog dos 2 tidigare.
Jag bokade således dos 2 två veckor senare. När jag kom till mottagningen möts jag av en annan sköterska som på ett bryskt och otrevligt sätt förklarade att hon absolut inte kunde ge dos 2 efter bara två veckor. Jag förklarade att jag fått rekommendation av en annan sköterska på Vaccina. Det struntade hon i och sa "jag kan ta livet av dig om jag ger dig en dos efter två veckor".
Samma Vaccina-mottagning med två veckors mellanrum. Två totalt motsatta besked. En rekommenderar dos 2 efter två veckor. Den andra menar att det är dödligt farligt att ta dos 2 efter två veckor.
Oseriöst är bara förnamnet.
Inkompetent personal som tar proverna
Inkompetent personal som tar proverna. Fick spendera 5 tim på akuten pga felaktiga prover. Håller borta från Vaccina och deras hälsokontroll. Anmärkningsvärt att företaget får utföra hälsokontroll i Sverige.
Bokade tid för TBE vaccin på Vaccina i…
Bokade tid för TBE vaccin på Vaccina i Uppsala. När jag kommer dit meddelar de att läkaren inte har hunnit kika igenom och godkänna min hälsodeklaration och de kan således inte vaccinera mig. De försöker få tag på läkaren som inte svarar. När jag sitter och väntar reser sig en man upp som väntat längre än mig och säger argt "Nej nu går jag, detta har hänt mig en gång tidigare, jag går till ett annat ställa", en annan kvinna följer också med honom ut. Då de fortfarande inte lyckats nå läkaren efter drygt 30 min går jag också. Min bror skulle också vaccinera sig hos Vaccina men efter min upplevelse valda han att avboka.
Tänkt innan du bokar en test hos dem, du kan råka illa
De gör reklam om antigentest & läkarintyg för SAS-resenär till lägre pris. Jag skulle resa med SAS och bokade tid hos Vaccina. När jag var vid mottagningen enligt deras systemet min SAS biljett var inte godkänt av deras systemet. Då fick jag inte ta provet även jag ville betala full pris. Jag fick panik för man kan testas en dag innan man reser. I sista minut fick jag åka till Drottninggatan och betalade full pris och ta provet där. Jag ville få pengarna tillbaka på det provet som jag inte fick ta, men de vägrade återbetala. De säger att man måste avboka två timmar innan för att det ska gälla. Jag tycker att de är oansvariga för de borde ha varnat om det något som inte stämde efter bokningen i stället för att vänta till sista minut så att de slipper återbetala.
Jag tycker att personalen på mottagningar är jättetrevliga och får 5 stjärnor, men det är något i deras backend som inte fungerar.
Varning för oseriöst företag
Varning för oseriöst företag! Tvingade oss att betal dubbelt för att vår resa flygs med Sas först, sedan annat flygbolag. De påstår att hela resan skall vara med sas för att få rabatt! Sedan debiterar de 1990 för 2 pers och vägrar ge tillbaka de 1790 vi redan betalt!! Svarar inte på kundtjänst per mail och deras telefon har de stängt av!!!
Varning! Ligger långt efter med inrapporteringar!
Varning! Vaccina ligger flera veckor efter med att rapportera in vaccinationer och skyller på Region Skåne. Detta kostar mig min semesterresa (eftersom jag inte får vaccination 3 i mitt covidbevis), och Vaccinas kundtjänst rycker på axlarna och säger att det är tråkigt men de inte kan göra något åt saken utan de jobbar så fort de kan.
Använd ej Vaccina om du behöver använda ditt vaccinationsintyg eller är mån om gott bemötande av kundtjänst!
Angered Centrum, ett skämt?
Var på den tillfälliga mottagningen i Angered för att få vaccin på drop-in. Möts i kassan av totalt ointresserad och ”upptagen av mobilen”-personal som först säger nej, finns inga tider (drop-in alltså), så när jag ifrågasätter så finns det plötsligt tid direkt! Men den mest absurda delen är dock att en i personalen pratar med en kompis som tydligt är antivaxxare, och då ger sin kompis rådet att förlänga sim föräldraledighet från vården så kanske hon kan komma undan vaccination!! Seriöst!? Nej tack aldrig mer, ställa ett gäng unga flamsiga tjejer är väl billig arbetskraft men de har ju helt tappat det!
Lätt att beställa tid
Lätt att beställa tid, smidig hemsida och kontoret är nära till mig.
Det har alltid gått bra att få testerna gjorda, snabbt, effektivt och vänligt.
Använder bara dom för vet vad jag får.
Dålig service när intyg inte skickades korrekt
Vaccineringspersonalen är utmärkta och får fem stjärnor, men processen får ett underbetyg. Det gick inte att skriva ut resultatet av covidtestet inför min resa och därmed blev jag tvungen att åka in till Sthlm city för att få dem att skriva ut intyget. Dessutom gick det inte att komma in utan att förboka tid för att få utskriften. Jag hade tur som bokade mitt test med 72 timmars marginal, men hade jag gjort testet en dag senare hade jag inte fått ut mitt intyg och därmed inte kunna resa. Oerhört dålig service och bristande intresse för kunden. Nu med 48 timmars test innan avresa skulle jag aldrig välja Vaccina.
Utmärkt för PCR och antigen test
Tog min PCR kl 11.45 och fick resultat 23.00 samma dag. Och detta var på en rödhelg. Inga problem. Priset var överkomligt. 895 kr om man reser med SAS och ett antal andra bolag. Annars är det en hundring dyrare. Det enda är att de har bara ett fåtal ställen i Göteborg som utför just PCR nuförtiden.
Horrible customer service
Horrible customer service. While the test worked fine, bad communication with the personnel in the test center led me to pay for 1 test twice. They promised I would get a refund if I reached out to the support email. They essentially just flat out responded to my email saying they would not give me a refund and would keep my money and ignored all of my follow up emails. Disgraceful.
Oseriöst intryck, Stortorget i Malmö
Lätt att boka tid för säsongsinfluensan och hon som gav mig sprutan var duktig. MEN, allt annat var så oseriöst. Tjejen i receptionen satt i telefon med sina kompisar och kindpussades med olika personer som hon kände när de kom in och hälsade i lokalen (precis som om Corona inte existerade).
Från varje dator (receptionistens och varje vaccinationsrum) hade sin egen personliga musik. Papp, RNB och Popp från alla håll.
En av de sämsta tjänsterna jag varit…
En av de sämsta tjänsterna jag varit med om. Tre veckor efter första dosen är taget så får jag en länk inför dos 2. Har försökt i ca 3 veckor att försöka hitta en tid. Nu får jag veta av en vän att dom lagt ner vaccinationen i Västerbotten. Har jag fått någon info om detta från vaccina? Knappast. Riktigt usel tjänst och hantering av vaccinationen.
Oseriös känsla
Smidigt att boka och få dos 1. Väntar på påminnelse som ska komma för dos 2 men det kommer aldrig. Har visst lämnat fel nr men rätt Mail. Vanskligt.
Försöker få kontakt, endast chat med två stackars medarbetare som tar emot.
Platsen där jag vaccinerades har flyttats till andra sidan stan trots info om gamla platsen finns kvar på 1177.
Vid vaccineringen fås ingen info om var man anmäler biverkningar. Detta får jag be om hos kundtjänst där jag får en mailadress. Om ingen får denna info av alla som vaccineras hos vaccins blir det ju väldigt skev statistik om biverkningar.
Får en total oseriös känsla av Vaccina och rekommenderar att uppsöka annan aktör.
Är jätte nöjd med vaccina i Uddevalla
Är jätte nöjd med både bemötande och vaccination covid-19. Inga fel alls i Uddevalla lätt att få tid och knappt nån väntetid.
Oseriöst
Oseriöst!
Går ut och marknadsför att de har massor med tider för vaccination mot covid-19. Ringer sedan upp och avbokar tiden man bokat och skyller på dubbelbokningar och att "det inte finns personal på plats" trots att man bokat ledig tid via deras hemsida. Har hänt mig vid båda tillfällena jag skulle vaccineras. Kommer aldrig att välja vaccina igen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.