Uw Zorg Online Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Wat een gedrogt van een systeem. Gemaakt door schijnbaar laaggeschoolde nietsnutten. Zeer lastig inloggen met protocollen van verificatie die niet werken. Het aanmaken van een account of login is ge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Iedere keer als ik via Uw Zorg Online een afspraak wil maken bij mijn huisarts praktijk is er altijd wel een fout of mijn naam is niet geregistreerd of hij komt helemaal niet binnen wat een schijt app... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs kampten we met een lastig technisch probleem. Op dat moment was de ondersteuning van Zorg Online precies wat we nodig hadden. De communicatie met de medewerker was uiterst professioneel en g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als huisarts adviseer ik mijn patiënten om Uw Zorg Online te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld altijd bij hun medicatielijst en mij dus ook helpen om de medicatielijst actueel te houden. Mensen de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Bij Uw Zorg Online draait alles om tijd. Tijd die we graag teruggeven aan zorgverleners en patiënten. Met onze digitale oplossingen maken we zorg niet alleen efficiënter, maar ook beter bereikbaar. Voor zorgverleners betekent dit dat ze het contact met hun patiënten eenvoudig en efficiënt kunnen organiseren. Minder tijd kwijt aan gedoe en geregel, meer tijd voor waar het echt om gaat: zorg voor de patiënt. Voor patiënten maken we het contact met hun zorgverleners een stuk eenvoudiger. Niet meer bellen voor een recept of afspraak, maar zelf regelen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien brengt Uw Zorg Online al hun zorgverleners samen in één handige app. Simpel, snel en altijd bij de hand.

Nella media

TrustScore 3 su 5

409 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

81 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechte app

Slechte app. Voortdurend storingen. Geen afspraken te maken. Geen medicijnen te bestellen. Dossiers onvolledig. 1 treurige bedoening.

20 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Je hebt problemen met inloggen

Je hebt problemen met inloggen, je stuurt hun een mail maar de melding is, het gaat heel lang duren voor je een bericht krijgt van ons :(

Ik merk al op dat het nu al een aantal dagen duurt.
De artsen praktijk is compleet K*NK*R bereikbaar dus die hoef je ook niet te bellen want blijkbaar werken ze daar niet meer mee.

19 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

zeer gebruiksonvriendelijk platform .

zeer gebruiksonvriendelijk platform .. ik kreeg via mail de melding dat er een bericht voor mij was via zorg online. Ik inloggen op de site en zoeken zoeken en nog eens zoeken .. ik kan het bericht niet vinden. Kijk je in het deel berichten op de site, dan krijg je info over waar dat deel voor bedoeld is .. maar het bericht wat er voor je is binnen gekomen komt niet. Ook al zoek je in andere delen op de site GEEN BERICHT !! En dan ben ik als computer gebruiker toch echt wel redelijk goed ervaren.

12 febbraio 2025

This app doesn't work!!

This app barely works. They force you to login with a security code sent by email with validity of 30 minutes, but the code never arrives until HOURS later even when I ask to resubmit a new code at least 10 times. When I finally manage to login to schedule an aplointment, the app is not able to fetch the doctor's agenda, and won't allow me to request an appointment. What's the point in having this app??? I have to call my GP for everything because this app is useless. When I submit these issues to the uwzorgonline platform, I don't get a reaponse for MONTHS, and even when I do get the response, the bug is still there. If you're a GP office, please DONT get this app, it will infuriate your customers to no end.

3 febbraio 2025

Vreselijk slechte app + organisatie

Ik vind het een vreselijke app. 9 van de 10 keer als je je dossier wilt laden, werkt het niet. Foutmeldingen. Op dit moment zelfs een zwart scherm. Melding naar helpdesk pas na 2 maanden beantwoord. Vreselijke app dus, ik word er gefrustreerd van. Wil gewoon mijn labuitslagen zien.

13 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Waarom weer een app en geen website ?

Waarom weer een app ? elke zorginstelling gebruikt zijn eigen app.
Waar staat informatie wat er met je gegevens gebeurd ? is het veilig opgeslagen ?
Waarom alleen een app ? mijn ouders hebben geen smartphone. De meeste ouderen hebben last met lezen/gebruiken van een klein touch-screen.

13 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn dossier meldingen niet van mij

Er staan in mijn dossier afspraken en behandelingen die niet zijn uitgevoerd door mijn huisarts. Deze geeft aan staat niet in uw dossier. Bij mijn zorgverzekering ook niet bekent. Echter vind ik het niet fijn dat er dingen in mijn dossier staan die niet van mij zijn. En om en mijn voorletters en achternaam en dan nog sofinummer en geb datum goed te typen moet je toch goed zijn! Ik wil weten wie een melding in mijn dossier heeft gezet. Mail gestuurd wachtende op antwoord! Je zou maar in een levensbedreigende situatie zitten en er staan dingen in je dossier die niet kloppen!

20 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zorg online is een ergerniswekkende en slechte app

Ik ben met mijn gezin net verhuisd naar een nieuwe gemeente. Zocht meteen een (nieuwe) huisarts. Had maar een belangrijke eis: GEEN ZORG ONLINE app. Mijn ervaringen daarmee bij mijn oude huisartsen(praktijk) waren zorgwekkend (haha).
Voornaamste bezwaar: onnodig ingewikkeld en omslachtig (passwords die via email worden verstuurd waarna je weer moeilijk terugkomt op de plaats waar je ze nodig hebt etc.) Wat interesseert het de patient (ik) nou of iemand in ziet wanneer ik met welke specialist een afspraak heb?? Onnodige geheimdoenerij alsof het om staatsgeheimen gaat.

8 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Meest waardeloze app die er bestaat

Meest waardeloze app die er bestaat. Je zou als softwareontwikkelaar toch echt het schaamrood op de kaken moeten hebben staan als je in de tijd zoiets in de markt zet. Het werkt niet, bijzonder traag, lab uitslagen komen altijd maar half door. Ze vinden tijd zo belangrijk, nou ik probeer zoveel mogelijk maar buiten de app om te doen want een postduif is sneller en betrouwbaarder. Bijzonder dat je als consument geen contact kunt opnemen met een helpdesk of wat dan ook.

30 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De hele maand december al off-line

Henk heeft op 20 december een apart lijntje met deze cowboys gehad, denk ik zo.
Ik, en vele anderen hebben sinds begin december geen mogelijkheid meer gehad om in te loggen. Mijn huisarts heeft al ik koeienletters op zijn site staan dat Uw Zorg Online niet meer te bereiken is en de patiënten telefonisch contact dienen op te nemen.
Persoonlijk ga ik er vanuit dat deze site ook niet meer in de lucht komt.

24 dicembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Goede app moet nog wat aan toegevoegd…

Goede app moet nog wat aan toegevoegd worden.
Jammer dat bij het bestellen van medicijnen niet de mogelijkheid wordt geboden een korte toevoeging te doen. Waarschijnlijk is dit nog in ontwikkeling maar is wel gewenst. Kan voor bv de apotheek handelingen besparen.

20 dicembre 2024

Het werkt enorm traag

Het werkt enorm traag. Vaak mislukt het zenden van een bericht en dan moet je alles opnieuw typen en weer wachten. Labuitslagen staan niet netjes in een overzicht, maar je moet voor elke waarde opnieuw ergens op klikken (ook als ze bij hetzelfde onderzoek gemeten zijn) en weer wachten. Als je een herhaalrept bestelt weet de apotheek van niks en krijg je dus geen medicijnen. Dit is een samenvatting van mijn ervaringen in heel 2024.

18 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Het is een schande dat Uw Zorg Online…

Het is een schande dat Uw Zorg Online al weken onbereikbaar is. En iedereen maar denken dat Uw Zorg Online een gerenommeerd bedrijf is. Het is gehuisvest in een woonblok in Gaasperdam en deze B.V. heeft de volgende 41 handelsnamen geregistreerd. En dat vanuit een simpel appartementje.

Handelsnamen:
• Uwartsonline
• uwdierenartsonline

12 dicembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più