Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er niet mis, denk in de afgelopen 2 jaar 20 medewerkers gesproken en alle 20 zeggen ze iets anders. UWV gelooft liever een frauderende leugende werkgever die loonstroken en contracten sjoeme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Storingen op de site blijven aanhouden. Dit bericht staat er standaard: Storing Mijn UWV Door een storing kunt u op dit moment problemen ervaren met het openen en invullen van formulieren. Wij p... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bij ernstige misdragingen door een medewerker van UWV wil je daar een gesprek over. Omdat het feit te ernstig is wordt je niet gehoord door een klachtenfunctionaris want die neemt het alleen op voor d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze site, continue storingen. Niets kun je invullen cq doorgeven. Maar owee, als je met iets te laat bent. Gelukkig is 'mijn' bedrijf overgenomen, en zijn we na 2 maanden uwv drama, van hun... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Foutieve informatie WW

Als je WW ontvangt dan moet je je inkomsten doorgeven en dat kan vanaf de eerste van de maand.
ALs je dan gaat kijken wanneer ze betalen dan moet je een rekenhulp invullen.
De info aldaar: "meestal betalen we binnen enkele dagen"
ik krijg het rond de 10e, dat zijn geen enkele dagen.
2: De betaalspecificatie staat klaar nadat we uw uitkering hebben overgemaakt.
DIt klopt ook niet, de betaalspecificatie staat al dagen eerder klaar.
Dan wil je dit doorgeven via klachten/mening over website en dan klik je op een dode link...oftewel je kan geen klacht indienen.
Overigens door zo laat pas te betalen kunnen mensen ook nog in de problemen komen omdat meestal rekeningen voor het einde vd maand betaald moeten worden.
Als je dan gaat kijken naar de doelstellingen van het UWV (waar vooral de "klant" centraal staat) dan hebben ze nog een lange weg te gaan. Ze zullen de doelstellingen ook nooit halen, want je bent geen klant, anders zou ik mn business wel ergens anders heen brengen. En dat kan natuurlijk niet, daarom heeft het voor het UWV ook geen consequenties.

9 luglio 2025

Uwv leeuwarden

Slechte organisatie dat uwv leeuwarden
Totaal geen begrip of enig inlevend vermogen un de mens. Rond uit slecht en behandelen je als stuk vuil!

19 giugno 2025

UWV is een foutenclub

UWV is een foutenclub. De ene na de andere blunder en na excuses gaan ze weer vrolijk verder naar de volgende blunder. Weinig tot geen gevolgen voor de verantwoordelijken, dat kan alleen maar bij de overheid. Bij elk bedrijf lig je eruit na zulke blunders.

UWV is een tandeloze leeuw en helpt werkzoekende niet echt. Alles online, geen budget, advies waar je niets aan hebt.

3 giugno 2025

Uwv hengelo racisme staat boven aan

Uwv hengelo racisme staat boven aan
Heet je henk piet jantje is het geen probleem voor de wajong bij mij aanvraag rechtszaak in almelo gehad enigste bezwaar rijbewijs gehaald rechter ging er mee in afgewezen wat een racisten als ik henk was meteen groene vinkje erbij

22 maggio 2025

Spijtig...

Spijtig genoeg moet ik dit review schrijven. Ik ben alles behalve goed geholpen door het uwv. Al probeerden ze het in Eindhoven recht te zetten, degene die er uiteindelijk over ging heeft zich daar niets van aangetrokken. Bij een emigratie komt er veel bij kijken, je bent constant bezig en soms krijg je nog problemen in je familie erbij ook. Hierdoor raak je afgeleid en vergeet je soms iets. In Eindhoven hadden ze hier begrip voor, maar in Hengelo had Mw. G. During dat helemaal niet. Normaal is de communicatie erg slecht tussen de kantoren van het UWV, dat heb ik de laatste maand goed kunnen merken, maar in Eindhoven heeft die mevrouw (die ik expres niet bij haar naam zal noemen omdat ik veel respect voor haar heb) echt alles voor mij gedaan dat Hengelo wist wat er aan de hand was. Toch keken ze er niet naar om en moest ik via mijn adviseur horen dat ze mij niet gaan helpen. Maar wat verwacht je van een overheidsbedrijf? Spijtig...

8 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Heb sinds mijn 30e een chronische…

Heb sinds mijn 30e een chronische handziekte morbus dupuytren de handziekte is aggressief en al totaal 12x operatitie gehad heb in 2014 ook een keuring gehad zeiden ze kon gewoon werken dus kwam niet aan die 35% dus nu 2022 heb ik dus IVA volledig afgekeurd nog tussendoor moest ik reintegraties doen solliciteren overal ben nu 44 jaar. Dus 11 jaar over moeten doen steeds mijn ziekte herhalen daar dan jantje en pietje ga zo door en nu dus ben ik ook dupe geworden. Mijn loon verkeerd berekend ben door dit ook nu bij beschermingsbewind terecht gekomen. Heb oplopende kosten gehad met operaties ik ga hier echt een zaak tegen aan gooien, want ze hebben me gewoon aan het lijntje gehouden ook. Ben nu al lang klant bij ze ook zw zullen ze dan moeten na kijken voordat ik in de Wia kwam.

27 aprile 2025

Wat ging er mis.....

Wat ging er mis.....? Wat ging er niet mis kun je beter vragen... Achterstallig onderhoud, niet geïnformeerd worden, langs elkaar heen werken, letterlijk in de steek gelaten worden, wachten tot dat je er bij neer valt. Na 2 jaar ziek zijn ben ik er niet beter van geworden. Het UWV heeft mij letterlijk en figuurlijk nog zieker gemaakt. Als ik 0 sterren kon geven, deed ik het graag.

22 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik zit nog steeds in de www uitkering

Ik zit nog steeds in de www uitkering. Helaas heb ik nog steeds geen werk. Ik heb zojuist het uwv gebeld en ik zei dat ik een andere arbeideskundge wil hebben. Ben erg benieuwd of ik een nieuwe arbeideskundge krijg.

16 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

In december 3 weken geen werk gehad.

In december 3 weken geen werk gehad.
Ter overbrugging ww aangevraagd.
Januari 2025 weer begonnen dit ook gemeld.
Februari van januari inkomsten moeten doorgeven.
En weer werd er geld over gemaakt.
Weer contact gezocht.
Een hoop bla bla bla waar je als leek niks van snapt .
Dus in februari van het zelfde laken een pak.
Maart idem
Nu in April telefoon ik heb teveel uitkering gehad.
In mijn documenten staat dat ik heb door gegeven dat ik weer aan het werk was en dat de fout bij hun ligt .Maar dat ze het teveel betaalde wel terug vorderen.
Wat een ? werken daar
Remco

14 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het is de tweede keer op rij dat ik…

Het is de tweede keer op rij dat ik wederom geen WW uitgekeerd krijg omdat ze weer een Maas in de wet hebben gevonden. Ze zoeken letterlijk naar redenen om mensen niet te hoeven steunen. Wat mij betreft een volledige afkeur als organisatie. Tijd dat dit systeem op de schop gaat en Nederlanders weer ECHT geholpen gaan worden.

7 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

Nieuwe baan

Ik kreeg ww op basis van fulltime baan. Vond per 23 december een nieuwe fijne parttime baan. Bevalt van 2 kanten prima. Uwv zegt steeds, je kan een maandelijkse aanvulling krijgen tot t bedrag van je ww uitkering. Dat klonk mooi...maarrrrr Dan moet je 4x per maand blijven solliciteren en verder op zoek naar fulltime baan. En moet je dus op den duur deze baan stoppen voor een meer uren en meer loon baan. Ik wil heel erg graag helemaal af van uwv en hier blijven werken. Dan maar minder inkomen. Dus moet eind deze maand vrijwillig afstand doen van aanvulling en uwv. Graaaag ! Hoe krom kan t zijn.

3 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wij worden onderdrukt door het uwv

Wij hebben samen met mijn partner een schuld rond de 35 000 euro. Ik heb een fulltime baan en mijn partner een parttime baan. Wij hebben een tijdelijke contract. Ik ben 70% afgekeurd en mijn partner 100% afgekeurd door een verkeersongeluk. Voorheen hadden wij een betalingsregeling van 35 euro per maand. Nu gingen ze het zomaar herberekennen en willen een betaling van 291 euro per maand. Mijn partner de contract loopt binnenkort af. Onze inkomen is niet veranderd en blijft hetzelfde. Toch moeten wij van 35 euro pm naar 291 euro terugbetalen. Wij willen graag terugbetalen. Het was wel de fout van uwv. Zij maakten de berekeningen aan de hand van salarisstroken van onze werkgevers. Omdat wij al schulden hadden en het geld van onze rekening maandelijks werd afgeschreven doorbandere instanties, zijn wij hier tegenaangelopen. De uwv stort geld op je rekening 3 maanden later zeggen ze dat ik te veel heb ontvangen en eisen het bedrag in 1 x terug. Helaas heeft dit zich vaker voorgedaan. Administratief zijn er 3 verschillende afdelingen binnen het uwv begrepen wij van uwv personeel dat ons te woord stond. Het is chatisch geregeld binnen het uwv. Als vooraf bekend wordt aan de hand van salarisstroook dan is het toch voor een uwv berekenaar makkelijk te berekennen toch wat er op mijn rekening geamstort moet worden? Dit is al de zoveelste vezwaarbrief van ons. Eigenlijk moeten wij om zulke stress en hoofdpijn te vermijden, thuis zitten en leven van onze uitkering. Dan heb je die hoge nabetalingregelingen niet, dan zou je voor 20 30 40 euro per maand kunnen betalen en leven. Het uwv reageert niet op onderbouwende brieven, maar enkel op een brief met weinig inhoudt. Ondanks aangetekende brieven is onze brief met veel kopeibewijzen niet meer te vinden bij het uwv. Ik vermoed aan de hand van overige slqchtoffers dat dit probleem/ onderdrukking bewust wordt veroorzaakt bij burgers. Wij zijn buitenlanders en willen het geld ook terug betalen, alleen werkt het uwv niet mee met ons. Het afkopen voor de helft van onze schuod, staanze ook niet voor open. Wij vinden het zo jammer dat het uwv ona de uitkering in duwt.

27 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

UWV Leeuwarden en Frÿsland Werkt wanen zich onaantastbaar!

Ik zat in het voortraject talent in de zorg, en zonder goede onderbouwde argumenten en onzin redenen uit het traject gehaald. Maanden aan voorbereiding en alles gedaan wat men gevraagd heeft.

Bij navraag blijkt Mevrouw J.Visser werkzaam bij Frÿslan Werkt de gene te zijn die mij het traject heeft gegooid. zonder dat ze ook maar enige goed reden had die ergens op sloeg. Deze mevrouw maakt onzinnige beoordelen op argumenten die nergens op slaan, vervolgens als ze daar geattendeerd wordt bedenkt ze elke keer nieuwe redenen om dat voortraject af te wijzen! (machtmisbruik) Ze is onprofessioneel en laat haar macht gelden door haar fouten niet toe te geven en door vervolgens in alles stelselmatig tegen te blijven werken. Kortom wees gewaarschuwd voor Mevrouw J. Visser. UWV - Frÿslan Werkt want ze is onprofessioneel, maakt foutieve beoordelingen waarna ze deze niet wenst te corrigeren en vervolgens met een nare arrogante houding blijft weigeren om haar fouten en vergissingen recht te zetten

Frÿslan Werkt is eveneens een kinderachtige waardeloze organisatie die geen klachten oplost en haar medewerkers de handen boven het hoofd houd. en als je deze organisatie probeert te bereiken dan zetten een ingesproken cassettebandje op om zo lekker onbereikbaar te blijven!

UWV-Leeuwarden lost klachten niet op en waant zich ontastbaar!

Frÿslan Werkt is arrogant en kinderachtig, men lost klachten niet op en houd onprofessionele krachten die hun werk niet goed doen de handen boven het hoofd met de waan om ontastbaar te zijn waardoor traject deelnemers worden gedupeerd en ten onrechte worden uitgesloten!

beide zijn vreselijke bureaucratische organisaties die een zeer slechte revieuw verdienen er echt niet zijn voor de burger die aan het werk willen,doelbewust pesten, treiteren en keihard tegenwerken met een arrogante houding is wat men stelselmatig doet met het gevoel om ontasbaar te zijn! nee want alles wordt moeilijk dan wel onmogelijk gemaakt die de welwillende burger die wil werken ook nog een keer op alle mogelijke manieren financieel uitknijpt!

26 febbraio 2025

Keihard voorgelogen !!!

Uitkering ziekte wet zou niet worden voorgeschoten want was al toegekend en zou de week erop op woensdag , uiterlijk donderdag met treugwerkende kracht op mijn rekening staan....er stond al een betaling klaar vertelde deze mevrouw mij.
GEWOON KEIHARD GELOGEN.....er is niks gekomen.
Er staat ook niks klaar en ik kan mijn medicatie nu niet kopen en rekeningen niet betalen....wat een tuig !!!
Beslisser liegt dus recht in mijn gezicht en er wordt niets aan gedaan!
HUFTERS ZIJN HET !!!

20 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

UWV is orgaan die niet of geen gehoor…

UWV is orgaan die niet of geen gehoor aan je klachten geeft. Er word eenzijdig en alleen zwart/wit gestuurd, terwijl het constructief en gezamenlijk belang voor ogen zou moeten hebben. Ook de verzekering arts en de arbeidsdeskundige zijn niet onafhankelijk hierin, immers zij staan in dienst van of worden betaald door de UWV. Ook in het bezwaar cq hoorzitting word door deze zelfde UWV deskundige uitgevoerd. Gevolg is voor het gerecht, waar ze de telefonisch gesprekken verslagen van gemaakt hebben, en dit nooit mij hier in gekend te hebben. Ook dat dit zo ingericht hebben dat ik het alleen met foto uit kan halen.

Het conflict betreffende situatie wat na mijn arbeidsverleden na 25 jaar is ontstaan, hoe er in arbeidsproces/structuur geheel je beschadigd bent, is iets wat een ander beter schijnt te beoordelen dan ik dat zelf kan. Ook geen wonder dat er beveiliging en gesprek tussen een glas moest plaats vinden. Het is GRENSOVERSCHRIJDEND hoe jullie acteren. Empatisch vermogen
Is er niet, je kan gewoon nog repeteerde werkzaamheden doen. Je kan er in mee gaan, alleen als dan het escaleert dan ben ik fout…

Alle organen die aangestuurd worden of moeten rapporteren aan de overheid, hebben dezelfde patronen zoals, IMG aardbevingsschade,toeslagen ,enz. Het wantrouwen wat daarvan uit gaat. Komt niet ten goede in het vertrouwen mbt betrokkene.

13 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più