Naciągnęli mnie na kryptowaluty przez…
Naciągnęli mnie na kryptowaluty przez bota na Facebooku który rzekomo sam handlował i gwarantował zyski bze ryzyka. Zostawiłem numer i dosłownie po minucie dzwonił facet z platformy apexcryptotrade. Mówił z takim dziwnym chyba ukraińskim akcentem ale był tak przekonujący że od razu wpłaciłem pierwszy tysiąc euro. Na platformie wskaźniki rosły jak szalone więc namówił mnie na dobranie kredytu. Problem zaczął się kiedy chciałem wypłacić chociaż część na spłatę raty. Nagle zaczęli wymyślać jakieś fikcyjne opłaty za konwersję blockchain potem straszyli mnie międzynarodowym urzędem skarbowym i zablokowali konto. Twierdzili bezczelnie że system wykrył błąd z mojej strony i muszę dopłacić drugie tyl,e żeby odblokować środki. Na komendzie od razu mi powiedzieli że szanse są zerowe i po miesiącu sprawa została umorzona z powodu braku możliwości wykrycia sprawców. Myślałem, że to koniec i popadnę w gigantyczne dłużne tarapaty. Na jednej z grup dyskusyjnych dla poszkodowanych znalazłem jednak wpisy osób które były w identycznej sytuacji. Podali mi namiar na specjalistów którzy faktycznie znają się na rzeczy i odzyskują takie środki. Ten kontakt który mnie uratował8/8/1/ podaję w ten sposób bo ciągle to kasują ale szukajcie ich bo dzięki5/0/1/ ich interwencji odzyskałem większość wpłaconej sumy od apexcryptotrade. i znowu normalnie śpię. Omijajcie te platformy z daleka!7/5/1/