Finnova od początku wyglądało jak…
Finnova od początku wyglądało jak profesjonalna i wiarygodna platforam inwestycyjna. Strona była dopracowana doradcy mili i regularnie się kontaktowali zapewniając że inwestycja jest bezpieczna i szybko zacznie przynosić zyski. Saldo na konci faktycznie rosło więc przz dłuższy czas wierzłyem że wszsytko działa zgodnie z obietnicami. Problemy zaczęły się dopiero wtedy gdy spróbowałem wypłacić środki. Napjierw pojawił się „podatek” później opłata za rzekomą weryfikację AML a na końcu kolejne koszty pod groźbą zablokowania konta. Do tego dochozdiły uporczywe telefony z różnyh numerów w których próbwano wymusić ode mnie dalsze wpłaty. Sprawę zgłosłiem na policję jednak po miesiącu otrzymałem decyzję o umorzeniu. Zostałem z tym całkowicie sam bez realnej pomocy. Dopiero na forum opszkodowanych trafiłem na kontakt do kancelarii. Jż pierwsza rozowa pokazała że to specjaliści którzy naprawdę wiedzą jka działać w takich sprawach. Kacnelaria działa w oparciu o licencję detektywistyczną znana jset w całej Polsce – prowadzi szkolenia dla policji z odzysikwania kryptowalut i korzysta z narzędzi których organy ścigania nie posiadają. Dięki ich działaniom udało mi isę odzyskać wszystkie środki. Jeżeli kto zsotał oszukany rezz Finnova nie warto zwlekać. Polecam kontak do kancelarii: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomogli w 100% – wam też mogą.