Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ben bij Used Products geweest, wat een fijne zaak! Gelijk een PS5 meegekregen en ook gelijk één gratis game! Nou jongens, gewoon zo doorgaan! En ook dikke lol met ze gehad, duo was geweldig in Zwol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Snelle levering. Top

Risposta di Used Products
Duurzaam alternatief , snel geregeld voor nette prijzen!

Risposta di Used Products
Gewoon precies zoals vermeld heb de iPhone heel snel binnen en alles ziet er prima uit

Risposta di Used Products
Bestellen is erg makkelijk en de website is heel duidelijk.
Wat ik besteld had kwam zeer netjes verpakt binnen, daar kunnen een hoop webwinkels nog wat van leren.

Risposta di Used Products
Goed omdat product zoals beschreven is geleverd.Enige minpuntje postbode stond plotseling voor de deur geen track en trace ontvangen.

Risposta di Used Products
Goeie telefoon en precies naar mijn behoren wat ik had verwacht dus top!

Risposta di Used Products
Heb een xbox bestelt om te kijken of ik het wat vond ik was niet tevreden over het product ik kon het niet retourneren want het bedrijf doet daar niet aan want anders gaat iedereen alles terug sturen nou sorry ik vind best dat je mensen het product mag laten proberen anders kan je het nooit weten en ook totaal niet vriendelijk aangesproken door de medewerker heel jammer

Risposta di Used Products
Ruim binnen de tijd verstuurd, en het cassette deck is geweldig, een dikke tien, kom zeker nog eens terug.

Risposta di Used Products
Bij de vestiging in Tilburg werdt er binnen in de winkel gerookt door het personeel. Even iets uitproberen was totaal onmogelijk, het was zogenaamd veel te druk (met 3 andere klanten in de winkel) Het personeel kwam ook niet echt prettig of kundig over, eerder onguur. Dus, geen aankoop gedaan, ik vertrouw het daar niet.

Risposta di Used Products
Wel een beetje verzonden ook was het heel erg goed ingepakt

Risposta di Used Products
Lens voor Canon spiegelrefex gekocht, maar helaas werkte de autofocus niet goed.
er zit een zwaar punt in het handmatig focuseren waar de servo van de lens niet doorheen komt.
ik heb een vermoeden dat de lens een val heeft gemaakt in het verleden.
Dit is niet geconteoleerd bij binnenkomst.

Risposta di Used Products
Om te beginnen ben ik al 20 jaar klant bij Used Products en heb veel producten gekocht in omgeving Amsterdam en Zaanstreek in de loop der tijd. Wat ik zo goed vind aan Used Products is de 1 maand garantieregeling, zodat je met vertrouwen online kunt aankopen (goed werkende filiaal overkoepelende webshop ook) of de deur uit kunt gaan met het gebruikte product en het vriendelijke begripvolle personeel. Voorbeeld, ik kocht een week geleden online een Thrustmaster T.Flight Hotas One Full Kit voor MS Flight Sim 2020. Keurig ontvangen en verpakt, maar helaas was de rudder as instabiel. M'n vliegtuigen crashte voortdurend door de flapperende rudder (sturende voorwiel en staartvleugel) Video gemaakt van het euvel, gebeld, probleem uitgelegd en afgesproken dat het de moeite niet waard is om product te retourneren en vervolgens in de winkel als afval te verwerken. De volgende dag nogmaals gebeld voor beoordeling video en geld terug akkoord bevonden, zonder die grote doos weer te hoeven opsturen. Used Products heeft een mis(in)koop gedaan, maar schuift het verlies niet af op de kopende klant en lost het rechtvaardig en flexibel op. Ik moet erbij zeggen dat dit de eerste en enige keer was van tig aangekochte producten bij Used Products waarmee iets mis was. Alle tig overige producten doen het nog steeds. Dat is hoe zakendoen hoort, zelf verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen hebben en rechtvaardig blijven (ondanks de hoeveelheid ellende van beroving en agressieve klanten waarmee de keten te maken heeft) en dat is waarom Used Products (eigenaren en vooral winkelpersoneel in de frontlinies) in mijn ogen alle respect en lof verdienen en ik het volste vertrouwen heb in Used Products.

Risposta di Used Products
Vriendelijke Personeel en Happy met het product wat ik aan geschaft had

Risposta di Used Products
Fantastische service. Erg kundige en aardige medewerker. Toppers in Almere!

Risposta di Used Products
Zeer goede prijs, volgende dag geleverd, topkwaliteit

Risposta di Used Products
Ben supper tevreden met mij achate' pro steelstofzuiger was snel bezorgd en goed verpakt dankje wel nogmaals ben er heel blij mee.

Risposta di Used Products
Klantvriendelijk en goeie producten.

Risposta di Used Products
Used Products bood het product dat ik zocht aan voor een goede prijs. Aanschaf was snel geregeld, levering de volgende dag, prima bedrijf.

Risposta di Used Products
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.