Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ben bij Used Products geweest, wat een fijne zaak! Gelijk een PS5 meegekregen en ook gelijk één gratis game! Nou jongens, gewoon zo doorgaan! En ook dikke lol met ze gehad, duo was geweldig in Zwol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snelle levering en snelle reactie. Top bedrijf👍

Risposta di Used Products
Ik heb een laptop gekocht, deze is in prima staat er werkt perfect. Goede check bij het ophalen van het product en vriendelijk personeel. De website om het product te kopen haperde, waardoor ik meerdere malen moest aangeven dat ik het wilde kopen. Anders zeker 5*

Risposta di Used Products
Hele snelle verzending, en product zoals omschreven nog nieuw in de verpakking.

Risposta di Used Products
Zeer snelle verzending en de Light Phone 3 wat ik gekocht heb was in top conditie !

Risposta di Used Products
Dit is inmiddels mijn 2de bestelling bij UsedProducts en opnieuw supertevreden. Voor maar €30 heb ik een Chromebook kunnen bestellen, echt een prikkie voor die prijs!

Risposta di Used Products
Ik heb een msi laptop gekocht bij used products, erg goed en netjes. Erg blij mee.

Risposta di Used Products
Gebeld voor extra info over laptop. Goed beantwoord en vriendelijk te woord gestaan. Laptop werd vlot toegestuurd.
De laptop bleek opnieuw geïnstalleerd met W11 (goed), maar het toetsenbord bleek heel erg vertraagd te reageren en van de symbooltoetsen werkte er geen enkele goed. Eerst dacht ik dat het stuk was, maar toen ontdekte ik dat het toetsenbord op het verkeerde land ingesteld stond. Toen ik dat gewijzigd had en de laptop geupdate had liep hij vlot en goed. Wel valt de accuduur met plm. anderhalf uur wat tegen, maar ja, hij is ook niet nieuw meer.

Risposta di Used Products
I bought a smart watch. It was the same good condition as it was described. I am very satisfied with this product.

Risposta di Used Products
Goed geholpen heel aardig personeel heel erg fijn

Risposta di Used Products
Makkelijk te bestellen en kon snel afhalen in de winkel. Mooie prijs voor een goede desktop pc

Risposta di Used Products
Goed product, snelle en vriendelijke reactie. Prijs was prima en een vlotte verzending. Prima zaak.

Risposta di Used Products
Was gewoon een goed product, duurde wel best lang met leveren maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL die er niks van bakt.

Risposta di Used Products
Hele goede service, erg vriendelijk en behulpzaam personeel en het product werkt prima

Risposta di Used Products
Die Angestellten im Laden waren sehr unhöflich und ungebildet; anscheinend sind dort nur Deutsche willkommen.

Risposta di Used Products
Snelle afhandeling, eerlijk product en transparante communicatie

Risposta di Used Products
Zeer tevreden over het product en de levering ervan. Top.

Risposta di Used Products
Prima service en bestelling goed verpakt
Zeer tevreden

Risposta di Used Products
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.