Ik heb tot nu toe 3 desktop Pc's gekocht, 1x Dell en 2x HP's. Alle Pc's werden in prima staat afgeleverd. Kleine gebruikerssporen maar ieder toestel in perfecte conditie. De volgende keer koop ik een... Leggi di più
Recentelijk een HP Elitebook aangeschaft. Uit ervaring weet ik dat dit bovengemiddeld krachtige laptops zijn. Het aanbod van Usepc4sale is wat dit soort refurbished laptops/workstations betreft groot... Leggi di più
Transactie ging vlekkeloos. Duidelijke communicatie per mail, en vlotte verzending. Grote kans dat ik eerst hier ga kijken, voordat ik marktplaats raadpleeg. Ga zo door!
I have used a specific email address that was never used anywhere else and suddenly receiving spam emails from third parties. Be warned they either have very bad security or are selling your person... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Uitstekende service
Diverse laptops en desktops afgenomen bij Usedpc4sale. Ook wanneer iets niet in orde is, laptop terugsturen en probleem wordt opgelost. Uitstekende service. Blijf zeker klant.
De beste webschop voor u laptop & pc
Bij deze webschop koop je vertrouw je spullen ze zijn snel en je kan ze al tijd bellen mijn pc die heb gekocht zijn geweldig dus voor mijn geen ander webschop meer
Redelijke ervaring
Laatst een laptop gekocht via deze site en deze functioneert goed alleen hij word een beetje erg warm waardoor hij steeds uitvalt.
Eerder al is 2 harddisks gekocht maar deze kwamen niet goed aan zaten in een veel te grote doos en waren niet goed beschermd. Hierover contact gehad en kon ze retour zenden. Dit heb ik dan ook gedaan maar heb tot op heden nog niets gehoord. Jammer
Goedkoop , goede prijs kwaliteit verhouding
Echt de goedkoopste, alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
No communication, below average product
I bought a laptop from this online provider. The laptop came fast but it had a huge bump on the screen joint (obviously from falling down) and I have to be careful how to open in order for it not to break. There was no such thing in the description, I've sent the buyer an email but got no answer and i tried to call with no response. The last time i bought from them they sent the wrong product as well. Fix your communication skills it is as important as the product sometimes.
Er gaat overal wel eens iets mis.
Ik heb 2 monitoren gekocht en het duurde wat langer om ze te leveren. Ik ben hier prima over geïnformeerd en men heeft er alles aan gedaan om mij tevreden te stellen. Ik ken geen bedrijven waar nooit iets fout gaat. Het gaat erom dat het naar tevredenheid van de klant wordt opgelost en dat is hier zeker het geval.
Vlotte levering
Goede vlotte levering als je geen extra wensen hebt maar een standaard product koopt. Staan de klant goed te woord.
Goede producten voor weinig.
Ik heb meerdere malen hier dingen besteld, levering is altijd keurig en op tijd.
Soms komt er nog een defect product voorbij, en de goedkopere voedingen zijn soms erg beschadigd. vandaar de 4 sterren in plaats van 5.
Maar waneer je het product retour stuurt, met een duidelijke omschrijving er bij komt het altijd wel weer goed. Zelfs verzendkosten worden terug gestort.
Dit is usedpc4sale, geen nieuwpc4sale. Daar zíjn de prijzen dan ook naar, en ik snap dat je voor minder dan een 10je niet elke voeding een halve dag aan de testbank kan leggen, en niet elke hdd een 4u durende check kan laten doen.
Kortom, kan even duren maar dan heb je goed spul voor een goede prijs.
topkwaliteit voor weinig geld
Ben zeer tevreden over de pc die ik besteld had
De levering enz heb al 2 x pc besteld en ook mijn vrienden door verwezen naar usedpc4sale en deze zijn ook allen zeer tevreden top bedrijf ga zo door
Tevreden!
Snelle en betrouwbare levering! Zal in toekomst hier zeker weer bestellen
Goede zaken
Voeding gekocht naar behoren afgeleverd en geïnstalleerd in pc.
Keurige kwaliteit
Positieve ervaring
Verschillende Dell laptops besteld. Afhandeling was verder prima.
Snelle service, goeie machines! Ben zeer content met I5 HP die ik laatst gekocht heb :-)
Vijf sterren!
desktop en laptop
Desktop en laptop besteld.
Levertermijn ok
Staat van de produkten Ok (gebruikt maar dat weet je als je besteld)
Werking perfect tot nu toe
Goed en voordelig
Voor €28 een HP pc gekocht. Hij werkt uitstekend. Nu met dual boot Windows en Linux. Prachtig.
Usedpc4sale
in 1 woord? TOP snelle service vakbekwaam vriendelijke medewerkers
erg goed
ik vind het erg goede winkel voor mensen met weinig geld
verkoop goede laptop ja ben tros op jullie
ga zo door
goede service
bij usedpc4sale krijg je altijd goede service.
ook is de prijs goed en ben ik dik te vreden over de producte die ik bij ze heb ge kost