Usedpc4sale Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb tot nu toe 3 desktop Pc's gekocht, 1x Dell en 2x HP's. Alle Pc's werden in prima staat afgeleverd. Kleine gebruikerssporen maar ieder toestel in perfecte conditie. De volgende keer koop ik een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Recentelijk een HP Elitebook aangeschaft. Uit ervaring weet ik dat dit bovengemiddeld krachtige laptops zijn. Het aanbod van Usepc4sale is wat dit soort refurbished laptops/workstations betreft groot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Transactie ging vlekkeloos. Duidelijke communicatie per mail, en vlotte verzending. Grote kans dat ik eerst hier ga kijken, voordat ik marktplaats raadpleeg. Ga zo door!

Valutata 1 stelle su 5

I have used a specific email address that was never used anywhere else and suddenly receiving spam emails from third parties. Be warned they either have very bad security or are selling your person... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Doet wat ze beloven

Gelijktijdig 2 pc s besteld voor de kinderen, kwamen snel en goed
Verpakt aan, aangesloten en sindsdien geen enkel probleem,
Toetsenbord en muis zagen er uit als nieuw en werkten ook zo
Ga er binnekort weer een nieuwe bestellen voor gebruik aan boord.

7 maggio 2016

goede snelle service

Ik heb meerdere PC's hier besteld allemaal goede kwaliteit.

1x ging er iets mis met geheugen maar na telefonisch contact de dag er op werd er nieuw geheugen geleverd.

Binnen kort weer een PC hier bestellen

John van nastyradio

Geweldige producten t.o.v. prijs

Veel producten die tweedehands bij deze winkel kunnen gekocht worden zijn in uitstekende of goed werkende staat, en de prijs die erna staat is een schijntje.
Waard om eerst hier te kijken voordat u naar een andere winkel gaat.

HP dual core pc

had een HP dual core desktop pc besteld.
bij ontvangst bleek de DVDspeler niet te werken. er werd netjes een andere kostenloos opgestuurd.

probleem opgelost en goede betaalbare prijzen

geweldige service

ik had in Januari een interne HD besteld van 1 TB binnen 1 dag in huis,bij aansluiten was hij beschadigd,opgebeld,1 dag later per Expresbezorging ,een nieuwe in huis,ondanks de carnaval.geweldige service,ik had teveel betaald en dat had ik ook na 2dagen retour ;alle lof voor dit bedrijf,als ik iets nodig heb bestel ik het weer bij Used pc4sale.

peter uit Amsterdam

Prima

Prima gebruikte (HP) laptop, keurig OS geïnstalleerd, fijne vlotte machine.
Helaas houdt de accu het niet lang, maar dat hoort bij een gebruikte laptop en is voor mij ook geen probleem.
Supersnelle levering, netjes verpakt, compleet, vriendelijke prijs.
Gewoon tevreden dus en ik zou een volgende aankoop ook weer hier doen.
Alles bij elkaar prima dus.

Valutata 5 stelle su 5

prima product problemen worden goed opgelost

Het was een uitstekende HP laptop die ik besteld heb voor een Afrikaanse relatie met weinig budget. Uiteindelijk kreeg hij veel meer waar voor zijn geld dan ik had met mijn nieuwe Laptop. Het apparaat draait uitstekend in de tropen. Ik had het zelf eerder moeten bedenken!
Een probleem was dat de bestelde Laptop niet leverbaar bleek omdat hij niet aan de kwaliteitseisen van Usedpcsale voldeed. Dit is prima opgelost en geeft een goed gevoel

gewoon goed

Kreeg alles netjes in een grote doos, en alles deed wat het moest doen.
Geen problemen gehad met deze mensen dus alles is gewoon goed

Valutata 3 stelle su 5

I pad van Apple

Ik heb een l pad van Apple gekocht, prijs was super,,levering ook, alleen valt dat ding zomaar ineens uit!!!!!! Ben je spelletje aant spelen of een mail aan het versturen .....poef..... Valt weg, jammer wel

Valutata 5 stelle su 5

Weten waar je aan toe bent.

Usedpc4sale is een van de weinige bedrijven die verkopen wat ze adverteren. Ken genoeg bedrijven die refurbished spullen aanbieden. Maar is altijd maar de vraag is of wat je online ziet krijgt. Usedpc4sale geeft duidelijke omschrijvingen over haar producten.

En mocht je nou toch niet helemaal tevreden zijn dan hebben ze ook nog is een zeer goede klantenservice die alles netjes oplost voor je.

Geweldige service

Eerlijk, klantvriendelijk en sympathiek. Goeie kwaliteit producten en een gevoel van veiligheid tijdens het bestellen. De beste van Nederland.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più