Usedpc4sale Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb tot nu toe 3 desktop Pc's gekocht, 1x Dell en 2x HP's. Alle Pc's werden in prima staat afgeleverd. Kleine gebruikerssporen maar ieder toestel in perfecte conditie. De volgende keer koop ik een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Recentelijk een HP Elitebook aangeschaft. Uit ervaring weet ik dat dit bovengemiddeld krachtige laptops zijn. Het aanbod van Usepc4sale is wat dit soort refurbished laptops/workstations betreft groot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Transactie ging vlekkeloos. Duidelijke communicatie per mail, en vlotte verzending. Grote kans dat ik eerst hier ga kijken, voordat ik marktplaats raadpleeg. Ga zo door!

Valutata 1 stelle su 5

I have used a specific email address that was never used anywhere else and suddenly receiving spam emails from third parties. Be warned they either have very bad security or are selling your person... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

DIEVEN

Inmiddels een bestelling gedaan bij usedpc4sale 3 dagen levertijd nou 5 dagen geleden een computer besteld gemaild, gebeld geen reactie niet bereikbaar weet niet wat ik nog meer kan doen. Ga maar aangifte doen als er binnen een week niks hoor.

GELD IS GESTOLEN!

17 novembre 2015
Logo di Usedpc4sale

Risposta di Usedpc4sale

Beste Fatih,

Wat vervelend om te lezen dat er schijnbaar iets mis gaat.
Graag ontvang ik uw ordernummer zodat wij kunnen zien wat er mis gaat en wij hier actie op kunnen ondernemen. U kan het ordernummer e-mailen naar stefan@remarkt.nl.

Wij zijn op werkdagen van 10:00 - 12:30 en van 13:00 - 17:00 telefonisch bereikbaar op 0495-712876.

Stefan
www.Remarkt.nl

Valutata 5 stelle su 5

Al 6 jaar lang mijn leverancier van gebruikte IT materialen. Super!

Wij kopen als bedrijf al 6 jaar IT materialen bij deze firma voor onze klanten. Gaat altijd supersnel en over defecten wordt niet gezeurd. Printers, laptops,pc, thinclients.. Ze altijd wel iets liggen wat we kunnen gebruiken voor onze klanten. Er is slechts 1 klein minpuntje... Omdat ze het zo razenddruk hebben heeft bellen meestal geen zin.. Maarja op E-mail hebben we altijd binnen een paar uur antwoord... Meer als ik van menig ander bedrijf kan zeggen waar je nooit meer antwoord van krijgt na een E-mail. Toppertje!!

16 novembre 2015

3 jaar geleden een laptop gekocht en nog steeds plezier

Bij aankoop van een Samsung i7 laptop op de site, had ik hem de volgende dag al in huis. Het is een erg fijne laptop om op te werken 17,3". Nu dat ik hem al zeker 3 jaar gebruik kan ik jullie aanraden dat de prijskwaliteit erg goed is. Ik had hem refurbished gekocht. Hier en daar enkele krasjes, maar daar had ik het geld zeker voor over. Nogmaals, als je een goede laptop of computer wilt kopen doe dat bij Usedpc4sale.

15 novembre 2015
Valutata 1 stelle su 5

Ongelooflijk slecht, niet doen.

Dit is de tweede keer dat ik iets besteld heb, tegen beter weten in, maar echt de laatste keer ook. i5 besteld, zelfde dag voor 13.00 uur besteld volgende dag in huis? Anders 1-3 dagen? Na een week maar eens gebeld. Geen enkel telefoonnumer werkt. Mail: geen antwoord. Facebook: geen reactie. Twitter: geen reactie. Na 1,5 week toch telefonisch contact; probleem met levering i5 processoren (kan gebeuren, maar het waren toch refurbished systemen?), deze week uitgeleverd. U raadt het wel, niets gehoord, niets bezorgd. Onmogelijk om contact mee te krijgen behalve middels een Paypal claim. Onder meerdere namen bekend op internet w.o. usedpc4sale, Remarkt.nl, Terabyte is de inschrijving die er achter zit.

13 novembre 2015
Valutata 1 stelle su 5

Driemaal is bij deze firma geen scheepsrecht...

Tot 3x toe iets besteld bij hun.
Ik denk niet dat er nog een 4e keer komt.
Gezien ik dagelijks bij hun in de buurt ben is verzenden niet nodig.
Hoewel......

1. Moederbord besteld, zou klaar liggen bij hun. Helaas.... NIEMAND wist er iets vanaf. Order laten opzoeken om als antwoord te krijgen: Die hebben we opgestuurd.
Na een week wachten op de postbode, nogmaals bij usedpc4sale op bezoek geweest (telefonisch zijn ze nagenoeg NOOIT bereikbaar), want geen pakketje gekregen,
Wat blijkt het geval, het moederbord is nooit opgestuurd.
Omdat ik dat moederbord perse moest hebben voor op de zaak, bleef ik wel wachten. 3 (!!) uur later kreeg ik een doos met moederbord....... met een kapot socket en ontbrekende backplate!
De backplate zou nagestuurd worden.
Nooit meer iets van gehoord en bij navraag wist niemand er iets vanaf.

2. 2x 2gb DDR3 geheugen besteld bij hun, tot drie keer toe terug moeten komen om de reepjes in ontvangst te mogen nemen.
Eerste keer verkeerde modules klaar liggen, tweede keer was de persoon die de reepjes moest halen NIET aanwezig en de derde keer na lang zeuren werden er modules uit pc's gehaald om aan mij mee te geven.

3. Voeding Merk A besteld, Merk B gekregen, vol met stof en koffie in(!!) de voeding.

Telefonisch zijn ze nagenoeg nooit bereikbaar (argument: Ja we hebben net een nieuwe centrale).
Mail beantwoorden schijnt heel moeilijk te zijn.
Het enige voordeel, ze zijn goedkoop, maar ook lang niet met alles.

Tip: Google eens op de namen van de mensen die hier goede recensies neerzetten.
Een kort onderzoekje wijst al uit dat een aantal een relatie hebben met of het bedrijf, of de directeur.
Niet echt betrouwbaar als beoordeling dus.

Nu is de firma mailtjes aan het rondsturen dat ze onbetrouwbaar gevonden worden op Trustpilot en of iedereen ook goede beoordelingen wil posten.
Nou beste directie, u kent het spreekwoord: Zoals men zaait zo zal men oogsten?

Tip 2: Als je al iets koopt en je hebt de mogelijkheid om langs te gaan, controleer TER PLEKKE of het gekochte product werkt / goed is.
Ik ben helaas ter goeder trouw geweest en heb hiervan geleerd.

Goede service klantvriendelijke

Het is een goed bedrijf voor de mensen die hier onder hebben neergezet oplichters dat is zeker niet waar. Het bedrijf usedpc4sale zegt het al veel voor weinig geld. Leverd goede kwaliteit. Soms gaat er wel eens iets mis, maar dat kan altijd gebeuren. Ze werken er met man en macht aan om alles zo goed mogenlijk af televeren.

Mensen er is in het bedrijf wel is iets mis gegaan zo hier en daar. Ze werken er zo hard mogenlijk aan alles goed te laten verlopen. Nogmaals het zijn geen oplichters.

Valutata 3 stelle su 5

Redelijke ervaring maar niet erg netjes opgelost

Hoi,

Wij hebben een pc besteld s'middags om 12 uur zodat deze de volgende dag in huis zou zijn ( zoals op de site staat ). Helaas uiteraard was dat niet waar duurde al 3 dagen voordat uberhaupt de bestelling in behandeling werd genomen en pas na enige keren bellen werd dan uiteindelijk alles verstuurd. Bij binnenkomst was het zeer slecht verpakt en dozen half open we twijfelde nog om te weigeren maar gezien het feit ik al zo lang moest wachten toch maar aangenomen. Gelukkig was alles wel heel, Alles snel uitgepakt en aangesloten bleek er dus niet in te zitten wat we besteld hadden de specs waren beduidend lager dan besteld. na lang bellen en zeuren werden de spullen opgestuurd hield wel in dat ik zelf in de pc moest plaatsen ( andere prossesor, geheugen , DVD drive ) PC was ook erg smerig ( snap dat het gebruikt is ) maar had toch wel een doekje overheen gekunt etc .... Vind jammer opzich de opzet wat ze doen is prima maar zou toch iets sneller handelen en de boel gepoetst versturen.

Volgende keer dat ik ga bestellen ga ik me nog eens beraden of ik dat wel daar wil doen er zijn namelijk inmiddels meerdere bedrijven die dit doen.

Jammer Usedpc4sale kan zeker beter en dan zal ik zeker trouwe klant geweest zijn...

Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie op mail, niet telefonisch bereikbaar , verkopen rommel

Ik heb hier 2 pc's gekocht . De eerste keer kreeg ik een afgetrapt ding, maarja tis een 2de handsje, dus toe maar.. Ik klaag echt niet over alles. Nu zie ik "goede recensies" staan waarvan ik de echtheid afvraag of die mensen hebben heeel veel geluk gehad.Maar nu heb ik gevoel echt opgelicht te zijn aangezien ik wel heb betaald maar nog steeds geen deugelijk product of laat staan antwoord krijg op mijn vragen.
6 weken geleden weer een pc besteld. Klep paste niet en zat helemaal scheef en de pc starte niet op.( klein detail) a € 198,-
Stuur maar terug,....vertelden ze mij bij usedpc4sale . Wij betalen uw verzendkosten.... dus niet wacht nog steeds op het geld. Toen de pc "gerepareerd" terug kwam paste de afdekklep, maar de pc starte nog steeds niet op en het toetsenbord en de muis misten?? Gebeld, gebeld en nog 10 keer gebeld geen gehoor.
Gemaild, gemaild , gebeld, gemaild. GEEN enkele reactie. Na 4 weken heb ik totaal 198 + 13,75 verzendkosten betaald en een niet werkende pc ( moederbord blijkt defect).
Heb zelfs een mail gestuurd dat ik gebruik wilde maken van de "14 dagen , niet goed, geld terug: U raadt het al....... geen reactie.
Ik heb nu zelf op marktplaats bij een particulier een zelfde pc gekocht en daarvan nu van 2 pc's 1 werkende gemaakt.
Ben erg benieuwd of usedpc4sale iets met deze beoordeling doet. Zodat ik mijn mening kan bijstellen of aangifte van internet oplichting ga doen
Helemaal zielig is dat ze dus wel onderstaande mailtje sturen naar klanten die niet een klacht of opmerking hebben. WIE is hier het slachtoffer.
Directie neem je verantwoordelijkheid en los problemen op en stop zielig doen. Zie hieronder de mail die ze versturen......spreekt voor zich.
Als je netjes zaken doet en problemen oplost krijg je vanzelf goede recensies

Met hartelijke groet
Ed Brinkman

mailtje:
Wij van usedpc4sale.nl hebben veel last van slechte reviews via TrustPilot.nl waardoor wij een flinke deuk hebben opgelopen qua aanzien en imago. Er wordt zelfs gesproken over oplichting en fraude, dit gaat ons zoals u zal begrijpen aan het hart. Veelal kunnen wij de personen niet traceren of koppelen aan een order en hebben wij dan ook sterk het vermoeden dat het hier om ''fake'' reviews gaat van mensen of personen die ons in het kwaad daglicht willen stellen.

Overall scoren wij 2 van de 5 sterren en dat is een flinke onvoldoende.

Ook op de werkvloer binnen usedpc4sale merken wij een timide stemming door deze aantijgingen. Zij zetten zich iedere dag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van IT-apparatuur tegen bodemprijzen en worden hier afschreven als oplichters en of fraudeurs.

Wij het personeel van usedpc4sale vragen zich af of er ook mensen zijn die positief gestemd zijn over ons en misschien daar een review over willen plaatsen. Zodat het voorbestaan van Usedpc4sale niet in het geding komt.

Help Usedpc4sale aan positieve feedback zodat het imago weer op een normaal niveau komt en het personeel ook eens een hart onder de riem krijgt!

Valutata 5 stelle su 5

Zo te pakken zonder ongemakken!

Ik was op zoek naar een goede en zwaardere voeding voor de uitbreiding van mijn pc.
Via used-pc had goede en relatief goedkope voedingen. Alvorens ik er een aan ging schaffen had ik nog wat vragen dus belde ik hun op.
Ik kreeg snel een medewerker aan de lijn en werd vriendelijk te woord gestaan.
Na bestelling was mijn voeding met een paar dagen binnen en heeft sinds dien al vele uren probleemloos gedraaid.
De negatieve reviews hebben op mij absoluut geen betrekking en ik zou er zo weer wat bestellen.

prima prijs/kwaliteit verhouding

ik heb in dit bedrijf al enkel monitors besteld, ook randapparatuur, kabels enz... ik ben in elk geval een heel erg tevreden klant en kan iedereen aanraden om hier te kopen

lisette

Valutata 1 stelle su 5

Helaas onbereikbaar voor wat dan ook........

Ons bedrijf heeft diverse malen A-grade monitors besteld, echter steeds weer ondermaatse kwaliteit ontvangen. Beschadigingen op het scherm, strepen over het beeld enzovoorts. Zeker geen A-grade.

Op de laatst teruggestuurde monitors is geen enkele reactie gekomen. Geen vervangende monitors, niets. Telefonisch is UsedPC4sale volledig onbereikbaar en op e-mails komt geen enkele reactie.

Wat als zeer irritant wordt ervaren, is dat er wel regelmatig reclamemails komen en een recent mailtje waarin wordt verzocht een positieve review op Trustpilot te schrijven, vanwege hun slechte reputatie... De medewerkers zouden in een timide stemming zijn geraakt...

UsedPC4sale, DOE ER DAN IETS AAN! Wees bereikbaar voor je klanten en lever producten zoals beloofd! Op deze manier ruïneren jullie je eigen bedrijf. De negatieve Trustpilot reviews zijn gewoon eerlijke reviews van teleurgestelde klanten.

En...de ongelooflijk positieve reacties: dat kan absoluut niet kloppen als je kijkt naar de trieste werkelijkheid. Fake dus.

Valutata 1 stelle su 5

Onbereikbaar voor wat dan ook

Ook wij hebben helaas zeer slechte ervaringen met die bedrijf.
Een tijd terug een computer besteld die na een Veel te lange tijd werd geleverd met een kapot scherm. Zeker 20 mailtjes gestuurd vtv en ook eens zoveel gebeld. Er nam uiteindelijk een persoon die me vertelde dat het in orde kwam.
Uiteindelijk de computer dus gekregen maar dan met een kapot scherm. In de tussen tijd had ik al aangifte gedaan die nog steeds staat voor oplichting. Vorige week vrijdag belde ze op om de computer op te laten maar ik moest wel mailen met vragen wat ik wilde want telefonisch was softwarematisch een probleem mee. Helaas weer 2 keer gemailt en geen reactie ontvangen.
De aangifte blijft staan totdat ze aan mijn eisen hebben voldaan. Eind van het verhaal. Koop hier nooit wat mensen, want als ze eenmaal het geld hebben sturen ze je rommel op die ze niet eens nakijken.

Betrouwbaar, eenvoudig en snel

Enige tijd geleden heb ik via Usedpc4sale een laptop besteld. Deze werd binnen afzienbare tijd, geconfigureerd naar mijn wensen, bij mij thuis afgeleverd. Ik gebruik hem dagelijks naar volle tevredenheid, en deze review is dan ook op die laptop geschreven.

Valutata 5 stelle su 5

razendsnelle levering, perfecte producten!

Onlangs 2 keer een gebruikte ATX-voeding voor een pc besteld, de levering was echt razendsnel.
Perfecte voedingen, keurig verpakt, werden geleverd incl. netsnoer, schoon en stofvrij en uitermate gunstig geprijsd, ik ben 100 procent tevreden!
Mijn ervaringen met Usedpc4sale tot nu toe staan dus haaks op de vele ontevreden reactie's/reviews.
Ik bestel de volgende keer weer met een gerust gevoel bij Usedpc4sale en zal deze shop ook zeker aanbevelen bij anderen.

Betrouwbaar en goed

Voor ons hebben we een aantal toetsenborden en muizen besteld.

Weinig geld en de bestelling werd prima en snel uitgevoerd en geleverd.

Ik kan ze aan bevelen.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering en goede kwaliteit.

Heb laatst 2 laptops gekocht. Beide waren snel geleverd. 1 moest ik terug sturen Vanwegen een verkeerd toetsenbord. Dit was ook in een paar dagen verholpen. Kosteloos dus prima bedrijf.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più