Fijn gesprek en netjes behandeld. Op tijd opgepikt en afgeleverd
Heel vriendelijke chauffeur. Heel goede rit naar huis gehad.
Hele chille rit. Leuke muziek en zeker een aanrader
Fijne chauffeur en rit! Erg gezellig. Aan te raden voor iedereen!
Urbixx – Driven by Excellence. Defined by Class. Urbixx is uw exclusieve partner in high-end mobiliteit en vastgoedservices. Wij herdefiniëren personenvervoer door 100% elektrisch comfort (Tesla fleet) te combineren met zakelijke perfectie. Opgericht vanuit een achtergrond in accountancy en corporate law, garanderen wij wat anderen beloven: discretie, stiptheid en een administratie die klopt. Of het nu gaat om directievervoer, airport transfers of expat-housing: bij Urbixx kiest u voor fixed pricing, compliance en een persoonlijke 'host'-ervaring. Onze belofte: Geen verrassingen, alleen kwaliteit.
Marie vierdagstraat 222, 3824 KG, Amersfoort, Paesi Bassi
- info@urbixx.nl
- urbixx.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Excellent service
Such a pleasant experience! The driver was extremely nice and professional. Thank you for the excellent service! Would definitely book again
Heel vriendelijke chauffeur
Heel vriendelijke chauffeur. Heel goede rit naar huis gehad.
Fijn gesprek en netjes behandeld
Fijn gesprek en netjes behandeld. Op tijd opgepikt en afgeleverd
Jordan was really nice
Jordan was really nice! 100% recommended! Thank you so much for the great ride!
Topservice
Topservice! Vriendelijke chauffeur en een comfortabele rit.
Gezellige chauffeur
Geweldige chauffeur alles goed geregeld.
Netjes optijd 👍🏼
Enjoyed the ride:)
Gewoon goed en daarnaast gezellig
Topper,goede service8
Helemaal toppie
Fijne chauffeur en rit! Erg gezellig. Aan te raden voor iedereen!
Hele chille rit
Hele chille rit. Leuke muziek en zeker een aanrader