Ik vind Uptomore een goede en duidelijke beleggingsapp. Alles is overzichtelijk: je ziet meteen je inleg, rendement en waarin je geld zit, zonder ingewikkelde termen. Wat ik prettig vind, is dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik wilde al even beginnen met beleggen zodat ik wat meer rendement kon krijgen op mijn spaargeld, maar ik wist niet zo goed hoe waar ik moest beginnen. Via een vriend kwam ik bij UpToMore terecht en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is eigenlijk nog te vroeg om nu al een beoordeling te geven,omdat ik pas een paar weken bezig ben met beleggen bij uptomore,maar de app is heel duidelijk,daarom geef ik nu 4 sterren daarvoor.
L'azienda ha risposto
Ik heb jarenlang getwijfeld om te investeren, maar een jaar geleden besloot ik toch de stap te zetten. Via UpToMore voelde het meteen goed. Op de website wordt het beleggen helder uitgelegd, waardo... Leggi di più
The UpToMore app opens the door to investing for everyone – regardless of income or financial knowledge. You deposit or withdraw money when it suits you, nothing more and nothing less. Just like with your savings account, but with more growth potential.
Waldorpstraat 5, 2521CA, The Hague, Paesi Bassi
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Deze app is geweldig overzichtelijk. Verificatie gaat snel en de optie om maandelijks een bedrag in te leggen werkt goed!
Groetjes

Risposta di UpToMore
Top app! Ken geen beleggingsplatform dat zo gemakkelijk werkt als dit. Echt een top user-experience! Zeker aanrader

Risposta di UpToMore
Een zeer toegankelijke app,waarmee je gespreid en verantwoord kan beleggen. Geen verborgen kosten!

Risposta di UpToMore
Tegen lage kosten wereldwijd beleggen. App is makkelijk te bedienen. Was deze app er eerder dan was mijn rendement gezien de lage kosten een stuk hoger geweest.

Risposta di UpToMore
Ontzettend makkelijk opzetten van je account, duurde mij niet meer dan 4 minuten. Verder vind ik het heel fijn dat het beleggen voor me gedaan wordt. Dit maakt het makkelijker en toegankelijker. Lage kosten op het beleggen is de kers op de taart.

Risposta di UpToMore
Makkelijk aanmelden en instellen van maandelijkse storting. Ik vertrouw de beleggingsstrategie en hoef er niets voor te doen. En de laagste kosten die ik kon vinden.

Risposta di UpToMore
Hele gebruiksvriendelijke app die goed past bij mijn belegginsbehoeften - registeren kost maar 3 minuten en beleggen in het kwynt fund kan met een paar klikken! Daarnaast zijn de kosten ook erg laag vergeleken met mijn vorige beleggingsapp

Risposta di UpToMore
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.