Valutata 5 stelle su 5

Na wat contact via whatsapp (snelle reacties) over mijn bestelling, meerdere mystery boxen voor vrienden kunnen regelen. Dozen waren goed en feestelijk verpakt (kerst), namens vrienden ook goed gevu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooi assortiment, hoge verzendkosten. Misschien bij bepaalde bestellingen die door de brievenbus gaan een lager tarief. Ik snap dat kosten nodig zijn verder. Maar brievenbuspost wellicht dan wat lager... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Toppers, had twee mystery boxes besteld en gevraagd of ze er een briefje bij konden doen met een persoonlijke tekst, zo gezegd zo gedaan! Via de app goed contact gehad en alles was snel en prima gereg... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vanwege de verpakking gaan de kosten ook omhoog waardoor ik meer moest betalen dan gedacht ik heb een klein ding gekocht en een grote verpakking gekregen vandaar de 3 sterren

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di dolciumi e caramelle
  2. Cioccolateria
  3. Dolciumi
  4. Negozio di dolciumi giapponesi economici

Scritti dall'azienda

Ontdek de smaakvolle wereld van lokale traktaties met UpSweets - dé online snoepwinkel die unieke snoepjes, chocolade en koekjes uit Amerika en Azië bij jou thuis bezorgt. Bij ons staat service met een glimlach voorop en we maken onze slogan 'Sweet up your day' waar met ons groeiende assortiment en service. Bestel nu en geniet van een wereld aan smaken! Bezoek onze webshop voor meer informatie.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Ik vind dat het een goede levering was…

Ik vind dat het een goede levering was en ook snel. wel vond ik het snoep voor het geld niet concreet. maar ja dat weet ik verder ook niet wat in verhouding is

13 agosto 2023

Hi Tim,

Bedankt voor het delen van je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de levering. De mystery snoepboxen worden willekeurig gevuld met snoep. De totale waarde aan snoep is altijd minimaal de prijs die jij betaald voor de snoepbox, maar meestal krijg je net wat meer ;).

Hoe zouden wij dit duidelijker kunnen communiceren? We horen graag hoe wij dit naar jou duidelijker konden communiceren. Andere feedback horen we natuurlijk ook graag. We nodigen je uit om dit met ons te delen via: info@upsweets.com

Valutata 5 stelle su 5

Fijne webshop met heerlijke producten!!

Wat een fijne webshop en heerlijke producten! Hele goede service en communicatie. De volgende dag had ik mijn pakketje al in huis.

27 luglio 2023

Hi,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze webshop. Wij voegen steeds meer producten toe aan ons assortiment ons assortiment. Kom je nog eens terug voor onze nieuwe producten of heb je jouw favorieten al gevonden?

Goede prijs

Goede prijs, erg leuke inhoud en snel geleverd. En de persoonlijke kaart maakt het helemaal af! Ik ga hier vaker bestellen!

28 luglio 2023

Hi Johan,

Onzettend bedankt voor jouw positieve review. Dit helpt ons enorm. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en zien je graag nog een keer terug!

Valutata 3 stelle su 5

Door verpakking veel te duur

18 luglio 2023

Beste Micki,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt onze service voortdurend te verbeteren.

Het spijt ons dat de verzendkosten je aankoopervaring negatief hebben beïnvloed. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het online winkelen. Graag willen we verduidelijken dat we geen aparte kosten rekenen voor de verpakking. Onze verzendkosten worden bepaald door het postorderbedrijf en zijn gebaseerd op de grootte en het gewicht van het pakket.

We streven er altijd naar om onnodige verzendkosten te vermijden en hebben speciale tarieven onder de 10 euro, waarbij we vanaf 10 euro al een deel van de verzendkosten voor onze rekening nemen. Bovendien bieden we gratis levering voor bestellingen boven de 50 euro.

We hopen dat je begrijpt dat sommige producten niet door de brievenbus passen en dat dit de reden is voor de hogere verzendkosten in sommige gevallen. Niettemin willen we je ervaring bij ons verbeteren en zullen we kijken naar mogelijke manieren om de kosten voor onze klanten te optimaliseren.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en je een positieve winkelervaring te bieden.

Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback en we hopen je snel weer als tevreden klant te mogen verwelkomen.

Team UpSweets

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più