geweldige zaak bestelling binnen 48 uur geleverd en in perfecte verpakking. levering stond gepland voor een dag later. upgrader staat nu bij mijn favorieten genoteerd zal hier zeker vaker bestelle... Leggi di più
Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Leggi di più
Ik heb een Crawler besteld bij Upgraderc En deze is super snel geleverd. Het bedrijf heeft goede service en ook goede na-service.
De htrc c240 werkt prima, zou deze zeker aanraden voor ieder die met rc batterijen aan de slag gaat. De verkregen feedback van het supportteam heeft echtwel geholpen door het verkrijgen van de juiste,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!
Ferdinandusdijkstraat 43, 2170, Antwerpen, Belgio
- support@upgraderc.be
- upgraderc.be
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Om dat alles heel duidelijk was snel…
Om dat alles heel duidelijk was snel geleverd ook al woon ik in Nederland ben heel erg blij met de service en verzending.
zeer behulpzaam goede service zeer te…
zeer behulpzaam goede service zeer te vrede
Sans souci
Commande et paiement sans souci, expédition très rapide et packaging correct. Rien à redire.
netjes geleverd ,goed verpakt
netjes geleverd ,goed verpakt , zeer tevreden.
goede kwaliteit
Mooi artikel, voor een correcte prijs. De doos was wel zwaar beschadigd toen ze toe kwam, waarschijnlijk niet jullie fout.
Topservice na verkoop.
Snelle levering , goed verpakt en goede kwaliteit en een topservice na verkoop.
Zeker een aanrader.
Bestelling keurig netjes geleverd
Bestelling keurig netjes geleverd. Via een duidelijke track and trace te volgen.
Juiste batterij
Juiste batterij. Helaas wel heel lang onderweg. Kwam blijkbaar niet uit België maar Hongkong.
Vlugge levering van het product
Vlugge levering van het product, mijn kleinzoon was keiblij.
Alles wat ik bestelde is toegekomen en…
Alles wat ik bestelde is toegekomen en is zoals bechhreven staat.
Goed voor elkaar
Goede prijs, op voorraad, snel verzonden en aangekomen. Zo hoort het.
Het deel past niet perfect maar ben tevreden
Niet het beste kwaliteit maar wel tevreden
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Niets op aan te merken.
Vlotte levering tegen goede prijs.
Alles in orde
Alles in orde, spijtig dat de goederen uit China moeten komen, dit duurt wat langer, maar daar ben je van op de hoogte voor je besteld.
Ook zeer goede klantendienst. Vriendelijk en behulpzaam.
Netje geleverd met mooie kortingen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.