Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Leggi di più
Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Leggi di più
Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Leggi di più
I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Paesi Bassi
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Upfront is gewoon geweldig
Upfront is gewoon geweldig. Eerlijke en zuivere producten zonder troep.
Hele goede producten
Hele goede producten, snelle levering. Je weet precies wat je eet. Inmiddels ben ik verslingerd geraakt aan de eiwit crisp pinda en upfront oats als lunch op het werk.
Love the brand products and love the…
Love the brand products and love the service provided
De keuze waar je geen spijt van krijgt
De keuze waar je geen spijt van krijgt
Sinds het begin van Upfront haal ik daar het grootste deel van mijn supplementen, simpelweg omdat de kwaliteit top is. Daarnaast support ik hun visie en missie volledig, en tot slot is de service én bezorging altijd perfect geregeld.
Je krijgt echt waar voor je geld — het is veel meer dan alleen een product!
Altijd een goed product
Altijd een goed product, met een goede mentaliteit!
Ik vond mijn ervaring zeer fijn hun…
Ik vond mijn ervaring zeer fijn hun waren open over de bestel tijden en over dat het druk was en ze leveren goeie en schone producten voor goedkoop en geven je een hele mooie ervaring
Ik ben Upfront fan
Ik ben Upfront fan! Gebruik een aantal van hun producten die ik hieronder zal toelichten.
Verzending gaat snel en netjes
De producten die ik gebruik zijn:
-Vegan pro: in de smaken vanille en kanaal/banaan. Heerlijk natuurlijke smaken en lossen goed op in de yoghurt/kwark. Het worden geen dotjes zoals je bij andere merken hebt.
-Creatine: ik drink dit in lauw water, lost goed op
-Collageen naturel: het blijft een product wat niet per se lekker is (na upgrade eind 2025 is de smaak wel verbeterd). Ik los dit eerst op in warm water (vind het zonde van mijn koffie ;). Ik denk dat ik de Collageen met smaakje ook eens ga proberen.
-Eiwit oats. Mijn nieuwe favoriet. Super lekker en vullend ontbijt. Smaken Speculaas en carrot cake vind ik erg lekker. Framboos/witte chocolade vond ik erg zoet. Wel jammer dat het zo duur is, ik eet dit daarom alleen op de ochtend dat ik weinig tijd heb
-eiwit crisp: lekkerste proteine reep ooit! Need i say more?
-vegan proteine repen: hierbij weet je tenminste wat je eet (dadels). Sommige smaken zijn lekkerder dan de ander, sommige zijn wat droog. Probeer ze vooral.
Goede producten, top service.
Goede producten, top service.
Brede range aan producten. Niets te klagen gehad.
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering, de eiwit oats appel/kaneel zijn super lekker, elke keer weer een feestje om te eten!!!
Top producten
Top producten met zo min mogelijk onnodige ingrediënten. Snel te bereiden en een groot aanbod aan verschillende smaken.
Quality products and fast delivery
Quality products and fast delivery. I'm very satisfied.
Top service/ producten
Bij al mijn vragen werd ik redelijk snel en goed geholpen of het nu via instagram was of via email, top service!
Ben vooral grote fan van de vanille whey en pre workouts, moet geen andere meer hebben
Zeer blij!!
Alles wat ik bestel komt lekker snel binnen. Ook ben ik erg fan van de eiwitoats aangezien die snel klaar zijn en je lang vol houden. De gelletjes zijn ook zeker een goede toevoeging voor tijdens een lange run of fietsen.
Het bedrijf is eerlijk over wat er in…
Het bedrijf is eerlijk over wat er in zit en hebben niet allemaal van die moeilijke namen waar niemand de naam van kent
Enige merk waarvan ik geen buikpijn van krijg
Enige merk waarvan ik geen buikpijn krijg! Ik raad het aan al mijn vrienden aan, omdat je echt waar krijgt voor je geld. Ben enorm benieuwd naar alle andere producten.
Om Upfront kan je niet meer heen.
Ik heb door de jaren heen veel van de producten van Upfront getest. Vele daarvan direct een hit. De missie van Upfront kan je niet omheen en de aandacht en zorg die ze in hun producten stoppen ook niet! Aangezien ze een snel groeiend bedrijf zijn waarbij ze durven risico’s te nemen, maken ze hier en daar kleine ‘fouten’. Deze ‘fouten’ durven ze als bedrijf te erkennen en direct op te lossen. Zo heb ik dit ook als consument ervaren wanneer ik aangaf dat de kwaliteit van een product niet voldeed aan mijn verwachtingen. Ze legden uit hoe dit kwam, boden hun excuses aan en gaven me een tegemoet koming voor een volgende bestelling. Voor mij is hierdoor het respect dat ik voor Upfront heb alleen maar toegenomen. Upfront is uniek in wat ze doet, wil en hierdoor zal bereiken in de toekomst!
Ik ben fan!
Ik ben zeer fan van de producten van upfront. Tot nu toe heb ik hele fijne ervaringen gehad met hun Eiwit Oats, Prerun en Eiwitrepen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.