Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Leggi di più
Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Paesi Bassi
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldig
De producten zijn stuk voor stuk geweldig! De service & levering is ook niet normaal goed. Echt een aanrader
Heerlijk eerlijke producten
Top! Heerlijke eerlijke producten en worden super snel verzonden.
Top winkel
Niet duur, hele goede kwaliteit, en snelle bezorging. Ook de pre is echt top heb er altijd wel een lekker workout mee. En het is fijn om te weten dat als je de ingrediënt groot op de voorkant staan zodat je weet wat je eet.
High quality, many options, quick delivery, good
I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade doesn't have that dreaded powder feeling/taste. Quick delivery, high quality, never any problems. This is the company I recommend to friends unironically.
Mega service
Door een blokkade op de mail kreeg ik de orderbevestiging en t&t niet binnen. Uiteindelijk super geholpen door de klantenservice!

Risposta di UPFRONT
Heerlijke producten voor een prima prijs
Ik koop nu al een tijdje de Clear Whey Lemonade (aardbei citroen) en Eiwit Oats (choco en speculaas).
De oats zijn heel lekker en altijd mijn ontbijt.
De limonade is heerlijk fris en gebruik ik meestal tijdens of na mijn Workout.
Prijs kwaliteit is heel goed bij Upfront en ze leveren snel. Erg belangrijk.
Zal zeker andere producten gaan uitproberen.
Geweldig
De producten zijn puur, prestatiegericht en echt bedoeld om een verschil te maken. De smaken zijn lekker, geen chemische troep. Inmiddels komt upfront meerdere keren terug op een dag in mijn vaste routines. Van ontbijt, snack tot avondeten koken. En ook nog eens de volgende dag in huis, mega!
Ik hou van Upfront
Ik hou van Upfront. Mijn doel is om zo clean mogelijk te eten en Upfront helpt mij dagelijks hierbij. Ik koop nu al 2 jaar producten van Upfront en alles is top. de service is ook mega goed en alles proeft goed. Ik ben mega fan! Ook de manier van marketing is echt geniaal. Ik kijk voor mijn plezier naar alle leuke filmpjes.
Kwaliteit, service en een visie die werkt
Ik kwam Upfront bijna een jaar geleden tegen via een goeie kennis, en eerlijk gezegd dacht ik eerst: “Nog zo’n merk dat roept dat ze het anders doen.” Maar eenmaal wat beter rondgekeken viel het me op dat ze steeds vaker opdoken, zelfs in de Albert Heijn. Nieuwsgierigheid won het, dus op 2 januari plaatste ik mijn eerste bestelling.
Vanaf het moment dat ik hun producten testte, wist ik dat dit geen standaard sportsupplementen waren. Het voelde anders. Beter. Je merkt dat er echt is nagedacht over voeding voor verschillende doelen zo als kracht, uithoudingsvermogen, of gewoon gezonder willen leven. In een wereld vol toegevoegde onzin die je lichaam niet nodig heeft, is het bijna verfrissend om iets te vinden dat wél klopt.
Sindsdien volg ik ze op social, inclusief de atleten die Ironmans doen. Dat werkt best aanstekelijk; voor je het weet zit je zelf in het midden van een Ironman prep...
Wat me misschien nog het meest heeft verbaasd, is hoe snel ze groeien. Voedingszones op de marathon van Rotterdam en Eindhoven, en nu zelfs binnenkort hun eigen supermarkt. Het is oprecht leuk om zo’n merk vanaf het begin te zien opbloeien.
Ook een speciale shout-out naar het team achter de schermen. Klantenservice reageert altijd snel en vriendelijk, en mijn bestellingen worden sneller verstuurd dan ik soms zelf kan beslissen wát ik wil bestellen. Dat voelt gewoon goed.
Ik koop hun producten nog steeds met trots en ben heel benieuwd hoever ze gaan komen. Als dit tempo zo doorgaat, moet ik straks zeggen dat ik er vroeg bij was.
Ik ben echt fan van dit bedrijf
Ik ben echt fan van dit bedrijf. Ze hebben een onwijs mooie visie en missie. Als ik iets bestel is het altijd de volgende dag binnen. Daarnaast voelen ze super oprecht en communiceren ze open en eerlijk over alles wat er achter de schermen gebeurd. Dat alles terwijl hun producten van goede kwaliteit zijn voor een eerlijke prijs.
Top producten
Top producten! Bestel vaak de supplementen, eiwit-limonade, eiwitrepen en ook de eiwit oats. Allemaal top producten. Keertje niet de creatine ontvangen, gemaild en direct de dag erna thuis geleverd top bedrijf en top producten!
Beste merk van supplementen
Goeie producten voor een relatief goeie prijs! Altijd op tijd geleverd.
Top merk!
Nooit problemen ervaren en altijd snel geleverd, zelfs met de grote acties! Daarnaast vind ik de visie echt top, ik ben helemaal voor!! Ik volg ze al vanaf het begin, dus blij dat ze zo groot worden
Hardst groeiende organisatie in supplementen
Upfront is een bedrijf dat weet wat de klant wil en dat is zo snel mogelijk het product leveren. Ik heb nog geen een keer gehad dat ze er lang over hebben gedaan om te leveren. Sommige producten bevatten wel echt veel suiker, waardoor je soms ook gaat twijfelen of dit dan ook echt goed voor je is. Verder onwijs veel respect over de groei. Is niet niks!
Erg tevreden over de kwaliteit van…
Erg tevreden over de kwaliteit van jullie producten en de prijs tegenover andere concurrenten. Ook jullie levertijd is perfect.
Onmisbaar voor mijn dagelijkse werking
De producten werken gewoon écht. Ik kijk elke dag weer uit naar mijn ontbijt, naar de snacks vóór, tijdens én na het sporten. Altijd een voldaan gevoel, gewoon nog eens écht lekker ook én als bonus geen poespas in de ingrediënten. Klaar, duidelijk en lekker. Ik kan niet meer zonder en raad het dan ook iedereen aan.
Upfront is voor mij nummer èèn!
Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt ivm drukte wordt je vooraf goed geïnformeerd. Zelfs een keer meegemaakt dat mijn bestelde smaak eiwitreep toch uitverkocht was en kreeg toen een hele doos repen van een andere smaak ter compensatie. Voor mij staat Upfront op nummer 1.
Fijne producten
Erg tevreden met alle producten, niet alleen voedzaam maar ook erg lekker! :)
Upfront Framboos
De Upfront Whey Framboos is echt een topper! Ik maak hem altijd met sojamelk, en dat geeft niet alleen een romige textuur, maar ook een zachte, volle smaak die perfect samengaat met het frisse frambozenaroma. Het poeder lost makkelijk op zonder klontjes, en de shake heeft een natuurlijke zoetheid zonder dat het te overheersend wordt.
Het fijne is dat het niet zwaar op de maag ligt, dus ideaal na een workout of als tussendoortje. De combinatie van fruitig en romig maakt het bijna alsof je een smoothie aan het drinken bent. En met de extra eiwitten voel ik me verzadigd en energiek.
Kortom: een smaakvolle boost die ik elke dag met plezier drink – vooral met sojamelk als gamechanger!
Werkelijk geen enkel product spijt van…
Werkelijk geen enkel product spijt van gehad, pre pro 3.0 het beste wat er is. Eiwit oats en rijstpudding combineer ik altijd voor mijn ochtendmaaltijd. Prijzen zijn niet duur en kwaliteit is top. Wat echt is wint zeggen we dan! Zeker een aanrader.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.