Valutata 3 stelle su 5

Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di integratori per lo sport
  2. Alimenti base confezionati

Scritti dall'azienda

Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.

4,4

Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

Shake beker

Paar dagen geleden een shake beker gekocht van upfront, echter is deze nu al kapot om dat die van +- 30cm hoog viel. Dit vind ik echt slecht omdat die gewoon van plastic is, je betaalt er dan €10 voor.

20 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Wel tevreden over de producten

Wel tevreden over de producten. Verzenden wordt alleen vaak in onnodig grote dozen gedaan, waar je als klant voor betaald. Daarbij is retourneren ook lastig omdat je je eigen retourbewijs moet printen terwijl dit ook anders kan, bij retourneren betaal je ook nog eens zelf de kosten van de onnodig grote doos

18 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Upfront is transparanter dan veel…maar

Upfront is transparanter dan veel supplementenmerken: ingrediënten zijn duidelijk, geen proprietary blends en de basisproducten zijn prima. Tegelijkertijd is het merk inmiddels ook een hype geworden en blijft de inhoud op sommige punten achter bij de marketing.

Er zitten onnodige producten in het assortiment. Zo is whey-havermout in feite gewoon marketing: je kunt net zo goed zelf havermout nemen en daar whey aan toevoegen. Ook de pre-workout is erg basic en onderscheidt zich nauwelijks van goedkopere alternatieven.

Bij de repen valt het ‘clean’ imago verder weg. De ingrediëntenlijsten bevatten vezeladditieven, coatings en andere toevoegingen waardoor ze nauwelijks verschillen van veel commerciële eiwitrepen. Dat maakt ze handig voor onderweg, maar geen volwaardig of minimaal bewerkt alternatief voor normale voeding.

Goede intentie en beter dan de massa, maar er is nog duidelijk ruimte voor minder framing, minder hype en meer inhoudelijke verbetering!

8 dicembre 2025
Logo di UPFRONT

Risposta di UPFRONT

Hee! Dank voor je eerlijke en uitgebreide review.

We zijn ons heel bewust van de aandacht die Upfront krijgt, en gebruiken die graag om te laten zien hoeveel ongezonde voeding inmiddels als “normaal” wordt gezien. Juist daarom blijven we inzetten op transparantie en duidelijke keuzes.

Je noemt dat sommige producten eenvoudig zelf samen te stellen zijn helemaal waar. Maar voor veel mensen is gemak juist een valkuil die leidt naar minder gezonde alternatieven, en daarom bieden we een simpele, betrouwbare optie die wél klopt.

Over de repen: er zitten een paar noodzakelijke additieven in om te voorkomen dat ze keihard worden, maar we gebruiken géén kunstmatige zoetstoffen, suikeralcoholen, eiwitblends of goedkope vulstoffen zoals je die vaak in supermarktproducten ziet. Onze ingrediënten blijven herkenbaar en de receptuur zo simpel mogelijk, waardoor de repen beter verteerbaar en minder “chemisch” zijn.
Bij de dadelrepen streven we naar een zo clean mogelijke reep; bij de eiwitcrisps en Choco Eiwitrepen richten we ons op een lekker tussendoortje dat nog steeds een veel beter alternatief is dan een traditionele snackreep.

En natuurlijk: het kan altijd beter. Daarom zijn we superblij met klanten zoals jij die scherp blijven en met ons meedenken!

Valutata 4 stelle su 5

Goed

Ik hou van waar dit bedrijf voor staat; openheid, transparantie en zo min mogelijk troep.
Verreweg de meeste producten vind ik erg goed, een enkel product zou ik niet nogmaals bestellen.

Mijn bestellingen zijn altijd erg snel binnengekomen. Klantenservice heb ik nog niet nodig gehad.

Het enige dat me af en toe wat tegenstaat, zijn de prijzen. Ik begrijp dat er hogere kosten zijn verbonden aan eerlijke producten, en op de socials zijn ze (redelijk) open over de marges en het laag proberen te houden van de prijzen. Echter snap ik niet hoe de (zeer regelmatige!) hoge kortingen dan uit kunnen. Ik geloof zeker dat ze hun best doen voor de prijzen, en hoop dat dit verder de goede kant op gaat naarmate het bedrijf verder groeit.

4 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met producten en levering

Mijn ervaring met de producten van Upfront is weg goed, met name de Eiwit Oats (met mijn voorkeur voor appel kaneel), de Eiwit Limonade (met mijn voorkeur voor tropical) en de Elektrolyten zijn de items die ik veel bestel/koop. Deze producten geven mij de boost in eiwitten die ik zoek en bestellingen worden snel geleverd.

27 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Verzadigd vet in eiwitrepen

Ik had eiwitrepen besteld, maar schrok van de hoeveelheid verzadigd vet.
Stuurde hen een mail en kreeg het antwoord dat hun repen tussen de 2,5 en 2,9 gram verzadigd vet bevatten.
(per 60 gram dus) Er zitten echter veel repen tussen met 4,1 gram verzadigd vet (per 60 gram) dat is echt veel.
Voor mij niet meer dus.

Ik zie jullie antwoord op mijn review, maar in noten zit geen verzadigd vet, en cacaoboter is echt niet goed

30 novembre 2025
Logo di UPFRONT

Risposta di UPFRONT

Hee! Helemaal logisch dat je even schrok, maar in dit geval hoeft dat echt niet.
Het hogere verzadigd vet komt voornamelijk uit cacao(boter) en noten, natuurlijke ingrediënten, niet uit goedkope of kunstmatige vetten. Veel repen met lagere vetwaardes gebruiken juist allerlei kunstmatige toevoegingen om “mooiere” cijfers te krijgen.
Kijk je naar het totaalplaatje, dan blijft onze reep een veel betere keuze: geen suikeralcoholen, geen kunstmatige zoetstoffen, geen goedkope vulstoffen, wél herkenbare ingrediënten en goede verteerbaarheid.
Kortom: het vetgehalte zegt hier weinig over de kwaliteit of hoe gezond de reep is. Dit is nog steeds een eerlijker én voedzamer alternatief dan de meeste repen die je in de supermarkt vindt.

Fijne winkel

Fijne winkel. Producten zijn goed. Producten worden snel geleverd en soms zijn er leuke aanbiedingen.
Upfront blijft bezig met verbeteringen.

14 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn thuis super fan van Upfront

Wij zijn thuis super fan van Upfront. De bestellingen worden snel geleverd, de prijzen zijn fair & de producten zijn in verhouding tot de concurrentie niet alleen de allerlekkerste, maar ook de cleanste qua ingrediënten. Wat oprecht is, wint! Doe zo verder Upfront!

28 novembre 2025

Bedrijf is echt top

Bedrijf is echt top! Snelle verzending, goeie klantenservice en hele goeie producten. Ik had ooit een klein probleem met een bestelling. Dit had ik doorgegeven via de mail en het werd super snel geregeld! Echt heel fijn. Daarnaast zijn de producten ook echt van top kwaliteit. Vooral de eiwit oats zijn echt heerlijk. Ik ben een trouwe klant en ik koop heel veel producten. Zeker een hele grote aanrader.

27 novembre 2025

Top producten!

Top producten! Vaak ook goeie acties en ze zitten dicht op de klanten en hun ervaring. Als er iets niet goed is en je meldt het, dan wordt het direct opgelost. Ik ben blij dat ze hun assortiment steeds verder uitbreiden met echte producten.

6 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più