jeg modtog flere ting til min trailer blandt andet to nye baglygter hvor den ene havde en defekt blinklys havde ingen forbindelse sendt en mail med billeder dagen efter kom der svar sagen var behandl... Leggi di più
Hej, jeg fik den vare jeg bestilte. Er godt tilfreds med kvaliteten og ikke mindst prisen. Kommer nok at bestille flere varer efter sommerferien. Ville ønske at kunne få leveret flere enheder ad ga... Leggi di più
voor het bouwen van een huif op bestaande aanhanger huifzeil met onderdelen gekocht. Gewoon goede ervaring voor prijs kwaliteit. Bedrijf in polen met gewoon nederlands sprekende mensen die aan de te... Leggi di più
Rimelig hurtigt levering og fin vare indtil videre.. så må vi se hvor længe de holder...
Unitrailer online butik blev oprettet med den voksende efterspørgsel efter dele til trailere. Vores tilbud inkluderer en bred vifte af produkter: næsehjul, fælge, dæk, skærme og stænklapper, kuglekoblinger og påløbsbremser, spil, aksler og ophængselementer samt selve trailere. Har du brug for pålideligt tilbehør i høj kvalitet til en lav pris? Er du interesseret i belysning, el-udstyr, eller måske leder du efter dele til bådtrailere? I vores butik finder du reservedele og tilbehør til trailere, bådtrailere, campingvogne og autotrailere. Et sted med professionel service og hurtig levering direkte til dig. Stol på mærker, der er kendt over hele verden. Blandt de tilgængelige dele i vores onlinebutik kan du finde dele fra velkendte producenter som Winterhoff, Unitrailer, Aspöck Systems, Fristom, Steelpress, Knott og mange andre. Det er ikke kun det! Vi sørger for at finde en løsning på vores kunders behov. Vi udvider det tilgængelige sortiment for at stille op til vores kunders forventninger. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden? Kontakt os, så prøver vi at gøre alt muligt til at opfylde dine behov og forventninger. Vi er i stand til at skaffe dig det produkt, du er interesseret i. Vi er en onlinebutik for detail- og engroskunder, så du er velkommen til at købe som både individuel kunde og virksomhed.
Budowlana 30, 20-469, Lublin, Polonia
- +4578725606
- unitrailer@unitrailer.dk
- unitrailer.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hurtig levering
Nemt at bestille
Nemt at bestille, god kvalitet, dog kom den først to dage efter hvad der var lovet.
god pris kvik ekspedition.
Det var nemt at bestille varen
Det var nemt at bestille varen, og den ankom som aftalt.
Fik leveret et ledningsnet til trailer…
Fik leveret et ledningsnet til trailer med løs forbindelse i et stik. De ville have et billede af defekten men som jeg sagde at det var inde i som man ikke kunne se! Jeg spurgte hvordan jeg skulle tage et billede af noget man ikke kunne se, det kunne de ikke svare på, men billede skulle de bruge😂ledningen er smidt ud og nyt købt i T-HANSEN
længere leveringstid end man er vant til da varerne kommer fra Polen.
Perfekt service og hurtig leverance
Perfekt service og hurtig leverance
Mail vedr. vare på lager virkede fint.
Jeg har købt et sæt baglygter
Jeg har købt et sæt baglygter , men der kom to højre lygter
Tak for god service...gls er ikke noget…
Tak for god service...gls er ikke noget at snakke om dårlig service
Hurtig levering 👍
Hurtig levering, og varen var som beskrevet ved bestilling👍 klart et sted jeg ville bestille fra igen 😉
Jeg betalte for varen 2 gange, og jeg ringede derfor dertil📞 de snakkede ikke dansk, og selvom jeg er en klaphat til fremmedsprog så gik det og jeg fik mine penge tilbage, og hende jeg snakkede med virkede behalig trods vores sprogbarrierer 🙂
Hos Jer bemulighed…
Hos Jer bestilling er ikke mulighed bestilt af senderne min valgte pakke shop. Kun min hjemme adresse. Og den er dumt. Fragt mand køre til min hjemme , men jeg vil jeg har ikke hjemme . Jeg anbefale til jer- begynder også mulighed valgt alternativ adresse ( ikke kun hjemme ).
Absolut ingen problemer
Absolut ingen problemer.
Billige varer til en rigtig god pris.
Superhurtig levering (2 dage) fra Polen.
Det hele fungerede som forventet .
Det hele fungerede som forventet .
Så handel uden bekymringer