1. Negozio di piante di seta
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Progettista floreale
  5. Negozio di articoli da regalo
  6. Negozio di fornitura per uffici

Velkommen til Uniflora. Vi brænder for at skabe smukke, skræddersyede evighedsbuketter, der bringer glæde år efter år. Vores koncept er bygget på idéen om at tilbyde et holdbart og allergivenligt alternativ til friske blomster, helt uden at gå på kompromis med æstetikken og det naturlige udtryk. Hos os finder du ingen standardløsninger på hylderne. Vi har unikabuketter, vi kun laver én af, men vores kerneprodukt er vores personlige buketter, hvor vi tager direkte udgangspunkt i dine personlige behov eller et medsendt billede af, hvor buketten skal bo, for at kunne designe et betagende og naturtro arrangement, der passer perfekt ind i netop dit hjem eller på din arbejdsplads. For at sikre, at vi rammer det helt rigtige udtryk og den smukkeste farveharmoni, kombinerer vi vores passion for kreativt håndværk med en nyskabende brug af AI-teknologi. Denne tilgang giver os en unik mulighed for at eksperimentere visuelt med blomsternes sammensætning, nuancer og struktur, så vi kan perfektionere designet, inden den endelige buket bindes. Det betyder, at du får en evighedsbuket, der er fuldt ud tilpasset dig, og som du kan nyde synet af helt uden at skulle tænke på vanding eller pleje. Vi lægger stor vægt på en nærværende og ærlig dialog samt en tryg proces fra den første idé til det færdige resultat, da din tilfredshed er selve fundamentet for vores forretning. Fordi hver eneste ordre er et unikt og personligt projekt for os, betyder din feedback utrolig meget. Vi sætter derfor stor pris på, at du vil tage dig tid til at dele din oplevelse med Uniflora her på Trustpilot. Din anmeldelse hjælper ikke blot fremtidige kunder, men er også et uvurderligt redskab i vores daglige arbejde med at forbedre vores koncept og fortsætte med at binde skræddersyede blomsterdrømme.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Flotte Buketter - alletiders værtinde gaver

super flotte buketter -leveres i en hyggelig eksklusiv indpakning.
vil bestemt handler der igen

8 marzo 2026
Logo di Uniflora

Risposta di Uniflora

Kære Helle

Tak for de fem stjerner. Jeg er glad for, at du er tilfreds med dine evighedsbuketter og håber, de bringer glæde mange år frem.

Mvh.
Betina, Uniflora