Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring gehad bij Uniek Wonen. De sfeer in de winkel is al goed, maar de hulp van de medewerkers maakte het echt af. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kwamen met ideeën waar ik zelf no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze parket vloer laten monteren door uniek wonen! Wat een fijn proces was dat, van winkel tot monteren toe, het fijne is de communicatie en dat ze met eigen personeel werken waardoor alle lij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Ditta specializzata in pavimentazioni
  3. Negozio di casalinghi
  4. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato
  5. Servizio di rifinitura pavimenti in legno

Scritti dall'azienda

Uniek Wonen is de specialist in de regio Rotterdam, met een grote collectie aan vloeren, hebben wij voor ieder wat. Kom spontaan langs, of maak via ons contactformulier eenvoudig een afspraak voor een adviesgesprek. Door de juiste personen op de juiste plek te hebben kunnen wij een breed aantal services aanbieden.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,5

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie en goede vloeren

Mooie en goede vloeren, zeer vakkundig personeel in dienst voor het uitstekend leggen van het parket.
Ook daarna van goed advies voorzien.
Zeer tevreden over deze winkel.

28 maggio 2024

Fijne zaak

Fijne zaak. Ben goed geholpen door de verkoper in de winkel. De uitvoering verliep vlekkeloos, ze zijn specialist in hun vak. Super blij met mijn nieuwe parketvloer.

1 maggio 2024

Top bedrijf

We zijn geweldig geholpen door Sean. Prima advies , kwam alles keurig inmeten en op tijd geleverd. Helemaal enthousiast en aan iedereen aan te bevelen.

16 maggio 2024

Uniek wonen Bergse Dorpsstraat

Vriendelijk geholpen door Tim in de winkel op de Bergse Dorpstraat. Wij kwamen voor een houten vloer, helaas door gebrek aan tijd en 2 pogingen van stalen niet tot de juiste kleur gekomen. Een minpunt hieraan is dat er van tevoren werd aangegeven alle kleuren te kunnen maken. Ook kregen we van de andere jongens (niet Tim) het gevoel dat we aan het lijntje gehouden werden. Uiteindelijk maar voor overal pvc gekozen en hier zijn we blij mee. De jongens van de vloer zijn wel een aantal keer terug gekomen voor een missende plint, mat die niet af was en planken die niet mooi geplakt waren. Ook dit is jammer maar zijn de jongens aan de andere kant erg vriendelijk geduldig om alles op te lossen.
Twijfel tussen 3 en 4 sterren. Door de behulpzaamheid van Tim en de stoffeerders 4 sterren.

24 gennaio 2024

Een aanrader

Na een 1ste gesprek met daarbij gelijk een offerte, een afspraak gemaakt voor het opmeten van de benedenverdieping. Offerte kwam overeen met dat wat in het 1ste gesprek, qua prijs, was afgesproken. Het leggen van de vloer is efficiënt en vakkundig uitgevoerd. 1 misverstand qua levering is door Uniek Wonen snel en correct verholpen. Kunnen alleen maar zeggen: in deze tijd waar bijna alles draait om snel verdienen, is onze ervaring met Uniek Wonen "Uniek".
Een aanrader.

13 luglio 2023

Top service

Top service. Goed geholpen met vloer uitzoeken. Het bezorgen en het plaatsen. Later hadden we nog een plintje extra nodig voor de vloer en deze mochten we gratis afhalen. Aanrader, super mooie vloer

23 aprile 2023

Pvc vloer “ Uniek Wonen”

Prachtige pvc vloer gekocht bij uniek wonen. Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van onze pvc vloer. prijs kwaliteit prima in orde. Zeer blij met onze aankoop.
Monteur was heel vriendelijk en service gericht. Werkte snel en netjes.
M.a.w. Aan te bevelen

13 marzo 2023

Top!

Snelle levering, snelle montage … goede kwaliteit.

Al met al, heel tevreden over de mannen van Uniek Wonen.

9 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wil je kwaliteit, kies voor Uniek wonen

Ben geholpen door Sean en Jarno,
Allebei erg deskundig in hun vak.
Ook met het leggen van de vloeren waren de jongens super aardig en snel met het leggen. Maar belangrijkste is, dar het werk top is geleverd. Heb ook mijn trappen gedaan.

3 febbraio 2023

Super tof bedrijf

Super tof bedrijf! Erg klantvriendelijk en de communicatie is ook erg duidelijk en goed. Komen hun afspraken na en de vloer ziet er top uit!

28 dicembre 2022

De ingewikkelde klus

De ingewikkelde klus, namelijk oud laminaat verwijderen en nieuw laminaat leggen in een bewoond huis, is vakkundig en geheel volgens de afspraken uitgevoerd. Een pluim voor de uitvoerders.

8 novembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più