Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kære Unicars Efter en grundig afsøgning af markedet for mellemklassebiler, faldt mit valg på Astraen (125 hk), købt marts 2017. God snak omkring stationcar eller ej. Drøftelse af byttepris gik fint.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

30. maj 2017. Motorproblemer kl. 13.30. Skal til Fyn "i morgen". Skal turen aflyses? Skal jeg leje bil? osv. Kontakter afdelingen i Birkerød. Bilen ryger på værksted, da jeg ankommer 1 time senere... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

I Markedet til en større familie bil og vi har været mange steder samt talt med mange sælgere, flere har også givet gode tilbud. Vores valg faldt på en Opel Insignia hos Unicars i Birkerød. Unicars h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har fået udført elarbejde på min bil. Da jeg fik regningen, blev jeg noget stram i fjæset. Elarbejde på bil koster den nette sum af 1100 kr pr time +moms, hvilket må siges at været godt betalt. Jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Unicars er hele Nordsjællands Opel-forhandler. Med en afdeling i Hillerød og Birkerød servicerer vi det meste af Nordsjælland. Vores slogan er "God Service Forpligter", og det er vores ypperste målsætning at leve op til det.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde fornøjelsen af Jonas som…

Vi havde fornøjelsen af Jonas som sælger hos Unicars Hillerød og det var en sand fornøjelse.
God intro, god viden, fantastisk opfølgning og alt har spillet fra start til slut.
Vi er samtidig mægtig glade for vores Grandland X.

12 novembre 2018

Hej Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din respons og ønsker dig tillykke med jeres nye Opel Grandland X - den bliver i helt sikkert glade for.

Vi glæder os til at byde jer velkomne igen.

Valutata 5 stelle su 5

Besøg og få en snak med dem.

Super venlige ansatte, som er i stand til at hjælpe fra start til slut uden at det føles anmasende. Det var dejligt - især som 1. gangskøber.
Hurtige svar og de fulgte op på evt. spørgsmål efter hvert besøg.

De var altid smilende og hjælpsomme.

7 novembre 2018

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig som førstegangskøber og ønsker dig også et stort tillykke med din nye bil.

Sælger i øjenhøjde

Da jeg fik solgt min gamle Astra 1.6 ST hurtigt, tog min kone og jeg til Unicars i Birkerød hvor vi prøvede den nye Astra 1.0 T Enjoy ST og 1.4 T Enjoy ST.
Vi fik meget behagelig og tålmodig vejledning af Frederik, som fandt en god pris til os og skaffede os en anden farve end den de havde i Birkerød.
Vi følte os godt behandlet, og kan kun anbefale andre at handle hos Unicars.
Vores nye Astra 1.4 T Enjoy ST kører som en drøm.

30 ottobre 2018

Hej Mikael,

Tusinde tak for din anmeldelse af Unicars A/S - vi sætter stor pris på den.

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet hos os og samtidig har fået dig en ny og dejlig Opel Astra.

Vi glæder os til at se dig og din bil igen.

Valutata 4 stelle su 5

Super service fra salgsafdelingen.

Super service fra salgsafdelingen.
Min ældre Opel Vectra havde problemer med bremserne, og da jeg ringede for at høre om de havde tid til at tage bilen ind 7:05, sagde de at de lige skulle have startet systemerne op før de kunne svare på dette.
Som kunde forventer jeg at når åbningstiden er fra klokken 7:00 at tingene er oppe og køre der.
Da jeg ikke havde hørt noget efter ca. 45 min, kørte jeg selv ud med bilen og spurgte om en låne/leje bil i perioden hvor bilen holdt hos dem. Dette var ikke muligt via værkstedet, men da jeg 2 timer senere ringede til salgsafdelingen for at høre omkring leasing og min bils situation, var der en leje bil klar til mig med det senere på dagen. Super service fra salgsafdelingen og det endte med at bilen ikke blev fikset men skiftet ud med en ny Insignia i stedet for. Set fra kundens side, virker det lidt underligt at værkstedet ikke tænker et potentielt salg af en ny bil når en gammel bil kommer på værksted. Det ville set fra min side være en bedre service. Nu er jeg den glade ejer af en ny velkørende Opel Insignia og savner ikke den 10 år gamle Vectra.
Klart 5 stjerner hvis koordineringen mellem værkstedet og salgsafdelingen blev forbedret.

8 settembre 2018

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse af Unicars A/S.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i salgsafdelingen, men er kede af at du ikke føler det helt samme fra vores værksted.
Først og fremmest beklager vi selvfølgelig, at du ikke fik et opkald retur indenfor rimelig tid og at en lejebil ikke var tilgængelig på den korte varsel.

I mange tilfælde vil vores værksted henvise til en af vores salgskonsulenter for at indlede en dialog om hvorvidt, det kan lade sig gøre og om det giver mening for kunden, at udskifte deres nuværende bil med en nyere model. At du ikke har fået denne henvisning, kan bl.a. skyldes manglende diagnose på din gamle Vectra.

Vi vil også gerne lige pointere, at vores telefonlinjer og fysiske åbningstid er 7:15 i Birkerød og 7:30 i Hillerød.

Til slut, vil vi også gerne ønske tillykke med din nye Opel Insignia - den er vi sikre på, at du bliver rigtig glad for!

Super service!

Har leaset mine to seneste biler hos Unicars, og er altid blevet mødt med et smil, konkurrencedygtige priser og god behandling.

Jeg har været igennem et par forskellige mærker i min tid som billist, men efter at have prøvet Opel og Unicars, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg placerer mine fremtidige bilkøb eller leasingaftaler.

21 agosto 2018

Hej Ask,

Tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores biler, priser og ikke mindst vores service!

6 stjerner til Birkerød

Jeg har i 6 måneder været på udkig efter ny bil, og efter prøvekørsel af 6 andre mærker valgte jeg Opel. Jeg har prøvekørt Enjoy, Dynamic med automatgear og Astra, men valgte Opel insignia Grand Sport Dynamic. Jeg har været hos andre Opel forhandlere men valgte den 24/5-18 at besøge Unicars Birkerød. Jeg har et ønske om at sælge min gamle bil og lease Opel Insignia, bliver mødt af Frederik som byder velkommen, vi går ud og kigger på den gamle bil og der tages lidt billeder, tilbage på kontoret og venter lidt på at vi modtager en købspris. Vupti langt over hvad jeg forventet, så allerede der var vi godt på vej. Jeg var positivt overrasket over den gode pris på den gamle bil, at jeg straks måtte bestille en ny bil med det samme, (9000,- mere end jeg regnede med) papir arbejdet gik hurtigt og nu kan jeg kun vente på opkaldet om at bilen er klar til levering. Glæder mig, og et stort tak til Frederik for at gøre det hele let og hurtigt. Du fortjener en ekstra stjerne.

24 maggio 2018

Kære René,

Det gør os utroligt glade, at du har haft så god en oplevelse hos Frederik og Unicars!
Vi lover at han får et ekstra klap på skulderen!

Vi er selvfølgelig også glade for, at du har valgt at erhverve dig en ny Opel Insignia - den er vi helt overbeviste om, at du bliver RIGTIG glad for - vi glæder os til at levere den til dig!

Dårlig oplevelse - revurdering

Min bil skulle have 30.000 km service. I den forbindelse kørte jeg den til Unicars/Hillerød. Jeg havde en uåbnet dunk med 4 liter Gulf Synthetic 5W-30 motor olie med som jeg sagde de skulle benytte. Jeg fik at vide, at hvis Unicars ikke brugte deres egen olie ville garantien på motoren ikke dække. Modvilligt accepterede jeg at de benyttede deres egen olie. Da jeg fik fakturaen stod der at de havde påfyldt Dexos 1 Gen2 5W-30. Pris for olien alene var 656,00 kr. Da jeg kom hjem, gik jeg på nettet og fandt ud af at 5 liter af den selvsamme olie kunne købes for 235,00 kr. Se: Billigbilpleje.dk. På vores anden bil (af andet mærke) var der ikke problem med at medbringe egen olie da den skulle til service. Jeg føler at det er en fuldstændig ublu avance der tages. Derfor har jeg meddelt Unicars at jeg ikke længere vil benytte serviceværkstedet.
Bilen blev leveret renvasket og støvsuget.

Efterfølgende har Unicars henvendt sig til mig og beklaget min oplevelse. Vi har diskuteret hændelsesforløbet og er blevet afklaret. Derfor hæver jeg min vurdering fra 2 til 4 stjerner.

18 marzo 2018

God dialog

Jeg har været igennem en kedelig situation med en bil som var ved at drive Unicars og mig selv til vanvid. Jeg blev kaldt ind til et møde og vi fandt en god løsning for begge partner. Dejligt med direkte god dialog og jeg vil klart anbefale Unicars i Birekrød til andre bilister

17 marzo 2018

God behandling & service

Jeg købte min nye Corsa for ca. 2 uger siden hos Unicars i Hillerød. Det hele forløb rigtig fint, og selvom der var lidt computerteknik, der lige skulle rettes til, så blev det hurtigt ordnet uden problemer.

Alt i alt rigtig god behandling og service.

9 marzo 2018

Fantastisk service

Fantastisk service - all the way! Vi har i 2 omgange oplevet Unicars i Hillerød - 1. gang da vi anskaffede os en Opel Astra St. - og nu, da vi anskaffede os en ny Opel Insignia St. Unicars i Hillerød har fra day 1 været super service minded.....hjulpet med alle vores "dumme" spørgsmål - sørget for at alt var som det skulle være når vi skulle hente vores nye biler. Ved afhentning har vi altid fået en super grundig vejledning i alle bilens funktioner - uden at mærke at medarbejder har sagt det samme til 100 andre kunder :) :) Alt i alt en fantastisk service og imødekommenhed ....som kun kan få mindst 5 stjerner, og vil anbefale dem til alle. Og for een i hulen da - køb den nye Insignia - den er fantastisk ! :)

20 gennaio 2018

Hej Lise Lotte,

Tillykke med den nye Insignia - vi håber i bliver glade for den!

Vi er glade for at høre, at i af flere omgange har været tilfredse med jeres besøg hos os og vi håber at se jer igen i fremtiden!

God søndag
Mvh. Unicars A/S

Valutata 5 stelle su 5

God service og professionel håndtering

Vi købte for ca. 1 år siden en brugt Opel Mokka hos Unicars i Hillerød. God behandling hele vejen igennem og aldrig noget brok, når der har været et par småting, der skulle repareres.

Vi kan varmt anbefale Unicars i Hillerød!

15 ottobre 2017

Hej Esben,

Det er vi rigtig glade for at høre!

God fornøjelse med din Mokka fremover.

Bedre end lovet...

Vores Yaris var dumpet til syn, og vi skulle derfor have skiftet bremser på den. Jeg fik et tilbud på opgaven (Unicars er også autoriseret Toyotaværksted), og fik dem også til - som en lille ekstrating - at få omsynet bilen.
Slutprisen incl. omsyn endte med at være lavere end det oprindelige tilbud...vistnok pga. 10% rabat på originaldelene. Det er svært at være utilfreds med, og betjeningen fejlede heller ikke noget, så klart 5 stjerner herfra!

22 settembre 2017

Hej Lars,

Skønt at læse, at du har haft en dejlig oplevelse i vores hus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, ved først kommende lejlighed!

Valutata 5 stelle su 5

Bob og hans drenge fra pladeværkstedet …

Bob og hans drenge fra pladeværkstedet har oprettet vores gamle 2008 Prius på venstre skærm og for-kofanger til perfektion.
Thumbs Up...
Peter

27 giugno 2017

Hej Peter

Det glæder os, at vores drenge har leveret deres allerbedste!

Hav en god dag.

Fremragende service

Ca 45 min senere kører jeg lettet for problemer fra værkstedet, efter udskiftning af tændspole, tændrørstilbehør mm.
Enestående service.
Kristian Krarup

6 giugno 2017

Hej Kristian.
Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse på vores værksted og at du lettet kunne køre til Fyn.

Anmeldelse af løbsoplevelse

Kære Unicars
Efter en grundig afsøgning af markedet for mellemklassebiler, faldt mit valg på Astraen (125 hk), købt marts 2017. God snak omkring stationcar eller ej. Drøftelse af byttepris gik fint. Fik det ekstraudstyr som dækkede mit behov. God balance mellem behov og muligheder. Fik fabriksny bil med kort leveringstid. Meget teknisk og designvidende salgskonsulent, gav mulighed for at sammensætte en bil helt efter mit behov. Spændende nyskabelse med OnStar.

26 maggio 2017

Hej Søren,

Tusinde tak for de fine ord. Vi er glade for at vores service har levet op til dine forventninger og at du er glad for din nye bil!

Super god kunde betjening

Anskaffelse af ny bil. Jeg har lige købt ny Opel astra, Hele købs forløbet gik upåklageligt, lige fra vi første gang var forbi , bare for at ose , til den afsluttende levering var præget at stor evne til leve sig ind i hvad det var vi ønskede og havde behov for. Også drøftelser af ekstraudstyr, financiering og efterfølgende service bar præg af et ønske om at finde en aftale som vi var glade for og trygge ved. Jeg kan kun sige at vi er meget tilfredse.

17 maggio 2017

Hej Arne,
Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hos os!

Vi glæder os til at se jer og jeres fine bil igen.

Mvh

Valutata 5 stelle su 5

Super ærlige og forsøger ikke at sælge …

Super ærlige og forsøger ikke at sælge bare for at sælge. Min gamle bil sang på sidste vers og de gav et overslag som viste det ikke længere kunne betale sig at blive ved at lappe. Samtidig pressede de ikke unødvendige reparationer igennem i starten da de først fik bilen ind, men var helt på det rene med at den bare "skulle kunne køre". Vi kunne have postet en masse spildte penge i bilen. Da den brød sammen tilsidst fandt Unicars også en god løsning for os i situationen. Der var heller ingen problemer med at låne bil så længe de havde en ledig

Alt i alt kan jeg anbefale Unicars

8 maggio 2017

Hej Kirstine,
Vi er glade for, at vi har leveret dig en god service.

Mvh

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più