Bokningsprocessen med mycket trevlig personal! Så effektiva killar som genomförde bokning hämtning och lämning av duschkabin, tung. Helt perfekt! Har anlitat tidigare och precis lika bra som då! Ta... Leggi di più
Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga män, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt. Tung barnsäng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades från city till Mälarö... Leggi di più
Beställde bortfraktning av en soffa vid 11 tiden. Vid 17 tiden var dem här och hämtade. Väldigt trevliga killar! Väldigt trevlig kundtjänst! Blir inte bättre
De ringde och förvarnade innan att de skulle vara på plats i om 20 minuter. Bra att veta för då kunde jag förbereda. Supertrevliga och snabba. Kommer definitivt att anlita företaget igen
Scritti dall'azienda
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.
Ungdomskraft
Scritti dall'azienda
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
Södra Hamnvägen 44, 115 41, Stockholm, Svezia
- 08-517 082 81
- kontakta@ungdomskraft.com
- ungdomskraft.com
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Väldigt snabba att svara på mejlen, duktig medarbetare
Väldigt snabba att svara på mejlen
Duktig och kunniga medarbetare

Grym service
Va lätt å hitta på nätet!.
Chyst mottagande, på telefon!.
Grym service av medarbetaren, som kom efter ca 15 min . Fick åka med till Lilla Varholmen, från IKEA, å lyssna på go musik på stereon!.
" Det gjorde min dag ".

Risposta di Ungdomskraft
Carl och Robin utförde ett fantastiskt…
Carl och Robin utförde ett fantastiskt arbete. Tack!

Risposta di Ungdomskraft
Beställningen och hämtningen av möbler…
Beställningen och hämtningen av möbler fungerade bra. Mycket trevliga killar dessutom. GODKÄNT.
Däremot kan villkoren och specen på fakturan göras tydligare. Hämtnings- och sopavgift är inte heller specade på fakturan utan anges som en klumpsumma vilket gör det svårt att kontrollera. Och den extra serviceavgiften på fakturan är en överraskning och är inte angiven i villkoren. INTE GODKÄNT.

Superbra och enkelt
Superbra och enkelt. Hade en hörnsoffa och en kista som skulle till tippen.
08.30 var tiden dom skulle komma och 08.30 dök dom upp. 15 minuter senare var det klart.
Trevliga och artiga grabbar.
Tack för hjälpen.

10/10
Respectful, quick, good communication, and got the job done. Super happy with the service! Happy to support young adults who want to work. Will definitely book the service again.

Risposta di Ungdomskraft
Utebliven möte som varit inbokat i över…
Utebliven möte som varit inbokat i över en vecka. Oseröst och reskektlöst att inte höra av sig och avboka och bara slösa på ens tid.

Supergrym service
Supergrym service - kan inte annat än att rekommendera!

Härligt enkelt
Härliga starka killar. Snabba som attan. Kom i tid, och hämtade allt på ett nafs.

Bästa transporterna ever
Trevlig, snabb och tydlig bokning av ca 5 transporter från höst till nu. Perfekt att de kan göra olika stopp på vägen till slutdestination tex stadsmission, återbruk och sopstation
Punktliga, lättsamma killar aldrig något bekymmer. Snabba och effektiva.
Prisvärda.Rekommenderar dem åt vänner och bekanta.

Snälla killar
Fick snabb och bra hjälp med det jag behövde. Tipsar till vänner!!

kom vid rätt tid
kom vid rätt tid, inget tjafs ,praktiska killar som såg o visste vad som skulle göras ,riktiga verktyg ,jobbade på bra

Risposta di Ungdomskraft
Tråkig erfarenhet, rekommenderar ej. Falska uppgifter och hotfulla mejl
Prisuppgifter givna av anställda i person stämmer inte alls med fakturan. Vid uppmärksammande kring detta per mejl så mottas inget svar inom några veckor senare ett hotfullt mejl om inkasso.. Mycket märkligt och förvånande. Jag köpte ett matbord 3-5 minuters promenadavstånd från där jag bor och fick en faktura på 700 sek. Bärarna/ hjälpen kom 30 minuter för tidigt och svarade inte på sms eller telefon den tiden som vi bestämt att bordet skulle levereras. Därtill så var det en förvåning att de stampande in med blöta skor och inte avsåg att ta av dessa innan jag påpekade att jag gärna såg att de lämnade skorna i hallen.. Rekommenderar ej!
Det hade blivit mycket billigare och enklare att betala avgiften som butiken tog per vecka för att förvara bordet tills dess att jag flyttar in i min nya bostadsrätt.
Besviken av service och Andreas Stjernbergs hotfulla mejl!
Mvh
Mona

Risposta di Ungdomskraft
Pojkarna är duktiga och trevliga vi…
Pojkarna är duktiga och trevliga vi kommer boka de när vi behöver hjälp tack Eden

Mycket bra!
Mycket trevliga, kunniga och effektiva. Kom i tid, gjorde rent och fint efter sig. Rekommenderas starkt!

Risposta di Ungdomskraft
Så otroligt trevliga och nogranna…
Så otroligt trevliga och nogranna ungdomar. Kommer absolut rekommendera till andra och själv anlita igen. Så nöjd.

Bästa firman
Helt underbart att anlita er så smidigt att få hjälp av er Ni är bara bäst

Risposta di Ungdomskraft
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.