Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været rigtig glad for mit køb jeg fik hurtigt trusserne hjem. Nu har jeg brugt dem en måned og de er virkelig behagelig også når man har menstruation. Synes det er en god kvalitet der holder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god kvalitet og hurtig levering - Er blevet meget glad for trusserne i microfiber. De gør det også ret godt på sociale medier. Så dejligt med en virksomhed der brander sig på behagelige trusser... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Efter køb (af forkerte størrelser) er det ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. De har ikke telefon, men svarer heller ikke på e-mails. Og den returneringsformular, der linkes til i deres mail,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria intima
  2. Negozio di intimo
  3. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Undy Femme skaber blidt og silkeblødt undertøj til kvinder, hvor pasform og komfort går hånd i hånd. Vi tror på, at velvære og selvkærlighed hænger sammen. En berigende følelse, der giver dig ro og selvtillid i hverdagen. Men Undy Femme er mere end bare undertøj. Det er en oplevelse, et fællesskab, hvor vi hylder nærvær, livsglæde og feminin styrke. Derfor har vi skabt en særlig medlemsklub, der ikke blot forkæler dig med værdifulde fordele, men også inviterer dig ind i en verden af inspirerende og magiske events, både online og i intime, hyggelige omgivelser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

4,4

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det lækreste blødeste materiale

Købte 3 toppe i det lækreste blødeste materiale. Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Her handler jeg helt klart igen!

17 luglio 2025

Hej Dorte 💖

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for dine nye toppe.
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang🥰

Dbh. Undy Femme Kundeservice

Valutata 3 stelle su 5

Ok varer

Jeg har købt to sorte toppe/bh’er, og stoffet er blødt. Men synes de er ret stramme rundt om kroppen - omvendt er stropperne meget løse. På begge toppe jeg har, falder stropperne ned på skuldrene. Jeg kunne godt tænke mig at toppen holdt lidt mere på barmen, men det er svært med så løse stropper. Desværre ikke særlig imponeret..

15 maggio 2025

Hej Julie,

Tak for din feedback.
Jeg er ked at at toppenes pasform tilsyneladende ikke er den bedste til dig. :)

Da vi ikke har de fornødne oplysninger til at finde dig frem i systemet, har jeg anmodet dig om lidt flere oplysninger. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på info@undyfemme.dk.

Alt afhængigt af hvornår du har modtaget dit køb, så har du eventuelt mulighed for at gøre brug af vores 30 dages komfortgaranti. Du kan læse mere herom under vores FAQ side. :)

Ønsker dig en dejlig dag.

Mvh Undy Femme

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste undertøj jeg har haft

Det bedste undertøj jeg har haft. Især undertrøjen/tank toppen er fantastisk.
Jeg handler helt sikkert hos Undy Femme igen. Egentlig er jeg overrasket over, at så god en kvalitet kan være så forholdsvis billig.

1 maggio 2025

Kære Marlene,

Tusind tak for din finde feedback. 🥰
Det glæder os meget at høre at du er glad for dit køb!

Ønsker dig en magisk dag.

Kh Undy Femme

Valutata 5 stelle su 5

Deres undertøj er så blødt og lækkert

Deres undertøj er så blødt og lækkert. Meget hurtig levering - det kom morgenen efter jeg bestilte.

16 aprile 2025

Kære Anne ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😍

Kh Undy Femme

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og forsendelse

Dejlige produkter der er gode at have på, trusser passede ikke helt mig og strømper strammede lidt,da mine ben hæver lidt, går med top hele tiden, da den er behagelig at have på.Fik byttet det jeg ikke havde brugt og bestilt flere toppe, tak for god og hurtig service Sofie.

11 marzo 2025

Kære Jette ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😍

God kvalitet og pasform

God kvalitet og pasform. Hurtigt levering.

19 marzo 2025

Kære Susanne ✨

Tusind tak for din feedback!
Det glæder mig rigtig meget at du har haft en god oplevelse, og ikke mindst at du kan lide undertøjet. 😍

Fede produkter

Dejlige produkter - hurtig levering

11 marzo 2025

Kære Brith ✨

Tusind tak for din feedback.

Skønt at høre at undertøjet lever op til dine forventninger. 🧡

Valutata 5 stelle su 5

Lækker kvalitet tai trusser og top

Lækker kvalitet tai trusser og top, hurtig levering.
God anbefaling herfra 👍😀

7 marzo 2025

Kære dig ✨

Tusind tak for din feedback!

Hvor er det dejligt at høre, at du er vild med produkterne og at du har haft en dejlig oplevelse hos os. Tusind tak for anbefalingen. 🧡

Valutata 5 stelle su 5

Helt utroligt bløde og super behagelige…

Helt utroligt bløde og super behagelige strømper. Både kvalitet og levering er en ren 5 ⭐️ oplevelse.

Jeg kan kun anbefale Undy Femme.

16 febbraio 2025

Kære dig ✨

Tusind tak for din søde feedback!

Hvor er det dejligt at høre, at du er vild med strømperne og at du har haft en dejlig oplevelse hos os. 🧡

Valutata 5 stelle su 5

Købte bh-top🌸den er bare blød og lækker…

Købte bh-top🌸den er bare blød og lækker . Bestemt ikke mit sidste køb hos her
Karina Madsen

7 febbraio 2025

Kære Karina ✨

Tusind tak for din skønne feedback. 🧡

Det glæder mig meget, at du kan lide BH toppen. 😍

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og lækker vare

Hurtig ekspedition og varen præcis så blød og lækker som beskrevet.

4 febbraio 2025

Kære Helene ✨

Tusind tak for din feedback!
Det glæder mig meget at du har haft en god oplevelse og at produktet levede op til dine forventninger. 😍

God kvalitet

God service. Hurtig levering. Fantastiske produkter.

6 febbraio 2025

Kære Katrine ✨

Tusind tak for din feedback!
Det glæder mig meget at du har haft en god oplevelse. 😍

Valutata 5 stelle su 5

De er bløde, smidige og passer perfekt

De er bløde, smidige og passer perfekt. De kommer i lækker indpakning og det føles lidt som en luksusgave.
Passer både store og små numser - prøv dem før din nabo- giv dem som gave. Tak kære kvinder fordi I har givet os andre den mulighed at forkæle os selv med et godt produkt.

5 febbraio 2025

Kære Airo ✨

Tusind tak for dine fine ord. Det rammer lige i hjertet. 🧡

Hvor er jeg glad for at høre at vi kunne skabe en dejlig følelse hos dig, og ikke mindst at du er glad for trusserne! 😍

Mange mange tak for din dejlige anbefaling. 🫶🏼

Dejlig blød kvalitet

Dejlig blød kvalitet. Elsker der ikke er kanter der strammer eller mærker der kradser.
Hurtig levering og næste ordre er bestilt.

24 gennaio 2025

Kære Helle ✨

Tusind tak for din feedback. 🧡

Det glæder mig at du er vild med undertøjet og at vi måtte sende endnu en pakke af sted til dig så hurtigt. 😍

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kvalitet og hurtig service

Jeg bestilte mine nye trusser torsdag morgen og de lå allerede foran døren fredag morgen. Virkelig lækker kvalitet, sidder fantastisk og så dejlig bløde. Flot indpakning også. Virkelig en god oplevelse at handle hos Undy Femme.

24 gennaio 2025

Kære Michelle ✨

Tusind tak for dine fine ord. 🧡

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, at undertøjet var som håbet og at pakken kom hurtigt frem! 😍

Mit første sæt fra UNDY Femme

Mit første sæt fra UNDY Femme, sort top, sorte hipster. Størrelse perfekt, dejlig blødt og lækkert kvalitet og super rart at have på - har ikke vasket det endnu, men er sikker på det også holder. Meget tilfreds og sikker på jeg ville købe flere sæt i hvid og hvis der kommer fx beige eller gråt. Perfekt basic hverdags undertøj. God service hele vejen og altid fedt med tilbud, point var det der gjorde jeg købte det i første omgang :-)

17 gennaio 2025

Kære Silvia ✨

Tusind tak for dine pæne ord. 🧡

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dit nye sæt og at du generelt har haft en god oplevelse hos os. 😍

Vi har helt sikkert planer om at udvide vores sortiment af både styles, størrelser og ikke mindst farver. 🧡

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più