Umoda

Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld, duurde lang, heb toen de track en trace opgezocht; geeft nu aan dat de site onbekend is…oplichters!!! Ik ga juridische stappen ondernemen. Desnoods collectief. Dit is gewoon o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst, bestelling betaald, niets ontvangen en intussen blijkt de website niet meer te bestaan. Geld weg... Sinds vandaag, 22/3, terug actief op fb, maar onder de naam #AmsterdamOutle... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het lijkt erop dat ik ook opgelicht ben door dit bedrijf. Ik heb twee paar schoenen gekocht in totaal voor 79,95 euro . Nu nog steeds niet ontvangen, de website bestaat niet en ze reageren niet op mai... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Opgelicht door Umoda

Net als iedereen, zo te lezen, zwaar opgelicht.
Ik doe mee aan de juridische stappen, indien er een collectief is. Zo mag het nooit gaan. Ik bestel altijd via het net en nooit problemen gehad.
Erg jammer!

14 marzo 2024

Leveren niet

Leveren niet, een nep bedrijf. Ik heb wel betaald maar nooit mijn levering gezien. Op verschillende manieren contact opgenomen, maar geen gehoor.

25 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Het lijkt erop dat ik ook opgelicht ben…

Het lijkt erop dat ik ook opgelicht ben door dit bedrijf. Ik heb twee paar schoenen gekocht in totaal voor 75 euro, dit was met stapelkorting. Nu nog steeds niet ontvangen, de website bestaat niet en ze reageren niet op mail. Oplichters zijn het, als je mensen zo op kunt lichten spoor je niet en heb je geen gevoel. Ooit krijgen ze de deksel op hun neus KARMA

16 marzo 2024

Fake webshop

Sinds vandaag, 22/3, terug actief op fb, maar onder de naam #AmsterdamOutlet. Zelfde aanbiedingen, zelfde look and feel.

2 marzo 2024

Schoenen besteld

Ik ga juridische stappen ondernemen. Desnoods collectief.
Dit is gewoon ordinaire diefstal. Umoda verpest het online aankopen voor de wel betrouwbare online sites.
Hier komen jullie niet meer mee weg.
Of je stuurt mijn schoenen en jurkje alsnog op, dan is alles vergeven en vergeten

6 marzo 2024

oplichterij

Helaas heb ik ook schoenen besteld bij umoda .
Side is identiek als die van omoda !!
Dus pas op !!
Helpdesk geprobeerd te bereiken
Maar geen gehoor en geen product gekregen .

18 marzo 2024

Umoda opgelicht

Ik heb Besteld betaald gemaild geen antwoord gekregen geen schoenen ontvangen dus oplichterij ik heb inmiddels aangifte gedaan

10 marzo 2024

trap er niet in !!!

ook ik !!! schoenen besteld met levertijd 1-2 werkdagen. niet gekomen natuurlijk. mails gestuurd maar geen reactie. eur 40 weggegooid aan deze oplichters

18 marzo 2024

Let op mensen

Chips, het lijkt erop dat ook ik ben opgelicht. Meerdere keren gemaild. Maar geen gehoor. Echt Balen. Let dus goed op mensen. En ook ik dacht, dit gebeurd mij niet. Maar helaas. zielige lui zulke mensen. Wees maar gelukkig met al het gepikte geld. Bah.
Klaar met die online bestellen, ik ga voortaan naar de winkel.

17 marzo 2024

Scam

Deze website is een van de vele websites die je scammen! Ik ben door ‘comfort-deals’ opgelicht. Deze webiste is vervolgens niet meer te vinden. Al hun websites hebben exact dezelfde lay-out met telkens weer een nieuwe naam

8 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più