Niels en Philipp van Ultravo hebben afgelopen najaar de daken van ons huis en garage gereinigd met soft-wash. Gelet op de soort dakpannen gaven ze een garantie van minimaal 85% verbetering. Na een pa... Leggi di più
De mensen van Ultravo zijn vriendelijke en deskundige mensen. Men heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met onze wensen en het ontmossen en impregneren van het dak van ons huis naar verwachting ui... Leggi di più
Wij hadden een lekkage bij het dak en ze gaven na de inspectie aan dat dit makkelijk verholpen kon worden met een kleine reparatie en het verwijderen van mos. In plaats van het vervangen van het dak s... Leggi di più
De jongens van Ultravo zijn perfectionistisch en overleggen goed. Een paar plekken waren niet goed gereinigd en dat is heel goed opgepakt. We genieten van ons schone terras.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Ultravo B.V. zijn wij uw partner in buitenreiniging. Van gevels en daken tot opritten, terrassen en dakgoten.
Paesi Bassi
- contact@ultravo.nl
- ultravo.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ik heb recentelijk gebruikgemaakt van…
Ik heb recentelijk gebruikgemaakt van de gevelreinigingsdienst van Ultravo en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact met het Niels en Jimmy voelde ik me goed geïnformeerd en ondersteund. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me een duidelijk overzicht van de werkzaamheden.
Tijdens de gevelreiniging werkte het team uiterst professioneel en efficiënt.
Wat ik vooral waardeerde, was de aandacht voor detail. Niet alleen hebben ze de gevel grondig gereinigd, maar ook de omliggende gebieden werden netjes achtergelaten.
Kortom, ik kan Ultravo van harte aanbevelen voor gevelreiniging; ze bieden uitstekende service en een fantastisch eindresultaat!
Perfecte service en op maat
Ik ben ontzettend blij met de service van Ultravo! Niels en Jimmy hebben mijn tuin en dakgoten grondig gereinigd en het resultaat is boven verwachting. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk en professioneel. Ze dachten echt met me mee en gaven advies op maat, waardoor ik het gevoel had dat mijn wensen voorop stonden.
Het werk werd met veel precisie en zorg uitgevoerd. Het was duidelijk dat Niels en Jimmy vakmensen zijn die trots zijn op hun werk. Mijn tuin en dakgoten zien er weer als nieuw uit, en dat alles dankzij hun inzet en oog voor detail.
Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor buitenreiniging, dan kan ik Ultravo B.V. van harte aanbevelen. Deze mannen leveren niet alleen kwaliteit, maar doen dat ook nog eens met een glimlach. Ik ben meer dan tevreden en zal in de toekomst zeker weer gebruikmaken van hun diensten!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.