Scopri cosa dicono le persone
Skvělá byla rychlost, se kterou byl výrobek dovezen. S výrobkem samotným - pánskou bundou - jsme také velmi spokojeni, odpovídala parametrům zveřejněným na eshopu a i obrázkům. Nápomocná byla i tabu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ulla Popken je v ČR v podstatě fenomén. Jako jediná nabízí široký sortiment oblečení pro ženy větších velikostí. Oblečení není nejlevnější, ale je kvalitní, střihy přizpůsobené velikosti a móda je mla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento per taglie forti
- Negozio di jeans
- Negozio di intimo
- Negozio di abbigliamento per esterno
- Negozio di abbigliamento donna
Informazioni su Ulla Popken Česká Republika
Scritti dall'azienda
Ulla Popken – od Plus Size po True Size móda
Ulla Popken je přední evropská značka pro módu od velikosti 42 výše. Počínaje prvními obchody v roce 1987 je nyní Ulla Popken zastoupena ve více než 16 zemích a nabízí obzvláště rozsáhlý sortiment.
Objevte vše – od venkovské módy, sportovních kolekcí, úchvatného spodního prádla až po příležitostné oblečení. Najděte svůj nový styl!
Naše jasné zaměření je na kvalitu našich kolekcí, perfektní střihy a prvotřídní zpracování – a ne na velikost. Protože pokud jsme se v naší téměř čtyřicetileté historii naučili jednu věc, je to toto: Žádná žena nehledá jen hezký plus size kousek – hledá prostě pěkný kousek, který jí padne a lichotí. A my máme to, co hledáte.
Inspirováno myšlením moderní dámy
Dámská móda dnešní doby se tím nezdržuje ani nezabývá. Jde o to, abyste se cítila skvěle v tom, co nosíte, bez ohledu na velikost. Součástí sebelásky je to, že vaše tělo patří pouze vám. Jde o to, jak se cítíte vy, když přijmete a oslavíte své jedinečné tělo.
Z tohoto důvodu jsme se rozloučili s pojmem plus size móda. Protože je vedle slova standardní velikosti, mimo něj. Odkazuje na něj a distancuje se od něj. To je zastaralé myšlení a fakticky nesprávné. Protože téměř 50 % žen v Evropě nosí velikost 42 a větší.
Máme pro to samozřejmě nový termín. Termín, který neutralizuje každý rozdíl a za kterým bude značka Ulla Popken a naše móda od velikosti 42 v budoucnu stát:
TRUE SIZE FASHION
Informazioni di contatto
Na Sadech 4/3, 370 01, Budějovice, Repubblica Ceca
- +420 800 14 24 26
- servis@ullapopken.cz
- ullapopken.cz
Come questa azienda usa Trustpilot
Zboží stále nedorazilo!
Nemohu hodnotit něco, co mi ještě nedorazilo! Už nikdy více. Šíleně dlouhá doba dodání, přitom na webu píší 1-3 dny. Teď se budu modlit, aby mi vše sedělo, jelikož jsem si přečetla, (bohužel až po mojí objednávce) že vracení peněz při vrácení zboží je taky "lahůdka" ...lidé nadávají, že vše dlouho trvá, že nekomunikují. Něco na moje nervy.
Spokojenost a dobré zkušenosti s…
Spokojenost a dobré zkušenosti s dodáním a i s vrácením zásilky...při vrácení balíčku z důvodu objednání stejného zboží,ale jiné velikosti,kdy mě velice pomohla operátorka od Ulla Popken...byla ochotná a vstřícná....jen tak dál.....☺️❤️
Prom+ byla dúležitá spokojenost…
Prom+ byla dúležitá spokojenost manželky a to byla kvalitou i rychlostí.
Nakupuju dlouhodobě a jsem strašně…
Nakupuju dlouhodobě a jsem strašně spokojená a vděčná. Dobrá komunikace, vše v pohodě a individuálně.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

nice and wide assortment
nice and wide assortment, only a small problem, when you cannot try the goods personally - sometimes
you don´ t tip well the right size

Líbí se mi styl
Líbí se mi styl, design a materiál, ale někdy může být stejná velikost malá nebo velká.

Risposta di Ulla Popken Česká Republika
Nic mi zatím nebylo doručeno
Nic mi zatím nebylo doručeno, nevím, kdy to přijde, vše je zaplaceno. S takovým přístupem jsem se ještě u e-shopu nesetkala.

Risposta di Ulla Popken Česká Republika
Výhoda je možno objednat a vyzkoušet.
Výhoda je, že si můžete objednat zboží, vyzkoušet a pokud vám nevyhovuje, nemusíte je zakoupit.
Příjemné prostředí a personál.

Risposta di Ulla Popken Česká Republika
Vaše zboží je vždy velice kvalitní
Vaše zboží je vždy velice kvalitní. Komunikace je vždy 100%. Doručení zboží bezchybné
Gratuluji. Jste profesionální firma!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.