En fantastisk takeaway nytårsaften middag - Det er i særklasse den bedste take away nytårsmiddag vi har fået, med gode anvisninger og super lækre råvarer- som blev højt værdsat af alle gæster. Log... Leggi di più

På alle måder så lækkert, enkelt at tilberede og fine mængder. Også meget glad for, at ingredienser til de enkelte retter var pakket sammen ( - vi har købt hos cofoco tidligere mange gange og kæmper h... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Take away Nytårsaften 2020

Tak for fantastisk take away til nytårsaften. Super kvalitet og spændende retter. Nem at anrette selv med klare instruktioner. Alt kom til at ligne det på billederne :-). Det er tydeligt, at I har gennemprøvet anretningen med minutangivelse mv.
Prøver gerne jeres take away igen eller besøge jer, når Corona restriktionerne er ovre.

1 gennaio 2021

Lækker mad og behagelig betjening

Super skøn aften med lækker mad, god vin, dejlig stemning og behagelig betjening.

Mad og vin var rigtig godt parret, og derudover var der bare et par retter, der var super lækre, og værd at komme tilbage efter, for at smage dem igen.
Særligt snack af oksehale og retten med skært tartar vil vi huske tilbage på. YUM!

Vi gik glade og tilfredse hjem fra restauranten. Tak for en skøn aften.

11 novembre 2020

Uformel er den ultimative Københavner…

Uformel er den ultimative Københavner oplevelse - på den gode måde. Uformel forbinder franske og italienske madoplevelser med forlige og afslappede omgivelser. Tjenesten er så professionelle og søde og hver eneste menu er en sandelig åbenbaring. Jeg tager gerne på uformel en gang hver 3-4 måned for at prøve den nye menu - jeg ville ikke gå glip af denne madkunst!

10 gennaio 2020

Nytårs menu 2019 "take away"

Nytårs menu 2019 "take away"

100000 tak for en fantastisk sammensat menu, alt var SÅ lækkert og super nemt pga farve fordelingen ❤ Godt nytår til det flittige team - vi kommer retur - kærlig hilsen Therese Pontoppidan

2 gennaio 2020

Pas på vinserveringen

Maden er glimrende, hvis man holder af lidt på tallerknen og meget på regningen (citat: Paul Bocuse).
Pas på vinen. Den trækkes ikke op ved bordet, hvilket åbner nærliggende risiko for fusk med påfyldning af ny vin på gamle flasker.

3 febbraio 2018

Super oplevelse

Super oplevelse. Vi var 3 mand, alle var vi enig om en fantastisk mandag aften. Helt igennem uformel, men et utroligt lækkert og smags rigt køkken der blev præsenteret for os. Vi fik 4 retters menu med tilhørende vine, som var helt perfekt afstemt til maden. det var 4 nye ynglings retter og 4 nye ynglings vine. vi havde i tilvalg taget lidt snackretter og ost som fuldendte aften. sluttede af med kaffe og kage, rigtig god kaffe og rigtig god kage. jeg kommer igen inden længe.

6 aprile 2017

Skøn og spændende mad

Første gang jeg har prøvet at spise på Uformel. Havde taget kunder med til middag. God og venlig betjening og maden skøn. Retterne koster 100,- og vi fik alle 3 salte retter og en dessert. Regning 2600,- for 4 med vin og alt var bare pefekt. God stemning i restauranten der tidligere husede en stripbar.

27 aprile 2015

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito