Jeg satte 340 danske kroner ind i midten af september for at prøve
Jeg satte 340 danske kroner ind i midten af september for at prøve siden af, og jeg skal være helt ærlig – det første døgn føltes ret okay. Bonussen på 85 danske kroner kom faktisk inden for et par timer, hvilket jeg blev lidt overrasket over, for sådan plejer det ikke at gå særlig hurtigt på de her platforme. Jeg spillede rundt omkring tre eller fire dage, vandt omkring 1200 danske kroner på det hele, og jeg tænkte faktisk at det kunne blive en sjov lille hobby når jeg havde tid efter arbejde. Men så skulle jeg prøve at trække nogle af pengene ud igen, og det var der hvor det begyndte at gå galt. Jeg anmodede en udbetaling på 800 danske kroner den 24. september, og jeg kunne mærke fra start at noget var overkompliseret – de ville have alle mulige dokumenter, billeder af mit id fra begge sider, et udklip af min bank, alt sådan noget. Fair nok, jeg skaffede det hele sammen inden for to dage, men så blev jeg mødt med at min ansøgning blev afvist uden grund, bare en automatisk besked om at jeg skulle prøve igen senere. Jeg har været tilbage fem eller seks gange siden, aldrig fået en reel forklaring, og mine penge sidder stadig derinde efter næsten tre uger. Det der gør mig mest ked af det er ikke så meget at jeg er blevet snydt – det er mere det, at det begyndte så pænt og så viste siden bare sit sande ansigt bagefter.
24 luglio 2026
Non scritta su invito