Anmeldelser af udenlandske casinoer uden ROFUS Recensioni

TrustScore 3 su 5

1. Casinò o centro scommesse online

Anmeldelser af udenlandske casinoer uden ROFUS er hjørnestenen på udenlandske-casinoer-uden-rofus.net. Vi samler og præsenterer detaljerede oplysninger om online casinoer, der accepterer danske spillere uden registrering i ROFUS. Besøgende kan læse om spiludvalg, betalingsmuligheder, brugervenlighed og sikkerhed, baseret på objektive vurderinger og fakta. Siden er skabt for at gøre det nemt at sammenligne forskellige udenlandske platforme, så spillere kan træffe informerede valg. Vores fokus ligger på klar, neutral og opdateret information uden overdrevent reklamesprog, med det formål at give et pålideligt overblik over markedet for casinoer uden ROFUS, hvor læserens egne præferencer og behov altid kommer først.

Informazione importante

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Satte 320 danske kroner ind fordi de skrev at jeg skulle få 100

Satte 320 danske kroner ind fordi de skrev at jeg skulle få 100 procent match og derefter kunne hæve hvad jeg ville. Men da jeg havde spillet pengene igennem og vandt omkring 580 danske kroner, så opdagede jeg at der var nogle vilkår med et hævemax på 200 danske kroner per gang, noget som slet ikke stod klart da jeg startede. Jeg ringede til support og de sagde bare at det havde altid været sådan, men det var ikke noget jeg læste inden jeg skiftede. Kunne have været pissed men jeg hævede de 200 danske og tog resten med hjem fra mit arbejde dag efter, så det gik. Men hele setup virkede lidt skjult hvis du spørger mig.

28 luglio 2026

Jeg puttede 370 danske kroner ind i starten af oktober, og de

Jeg puttede 370 danske kroner ind i starten af oktober, og de første par dage var det helt okay, jeg spillede lidt på The Dog House og fik nogle små gevinster. men efter omkring en uge ville jeg hæve 280 kroner jeg havde vundet, og så blev det bare helt stille. jeg skrev til dem efter 3 dage uden svar, og når jeg kunne logge ind igen så var pengene væk fra min konto uden nogen besked. det var ikke en vild gevinst eller noget, bare penge jeg gerne ville have ud, og nu sidder jeg der uden at vide hvad der skete. ikke rigtig lyst til at prøve igen

25 luglio 2026

Jeg satte 205 danske kroner ind i midten af november og vandt

Jeg satte 205 danske kroner ind i midten af november og vandt faktisk omkring 1200 efter nogle dage. Men da jeg skulle hæve pengene, blev jeg bedt om at verificere min identitet. Sendte mit pas og et bank-statement, det tog tre dage før de svarede at dokumenterne ikke var gode nok. Så sendte jeg alt igen med bedre billeder, men så skulle der pludselig være en utility bill også. Det gik hen i syv dage uden at noget blev godkendt, og min tilbagebetaling blev slet ikke behandlet. Jeg skrev til support og fik at vide at jeg skulle vente endnu længere. Aldrig set noget lignende før, sidder stadig og venter på mine penge.

29 luglio 2026

Jeg satte 340 danske kroner ind den 15.

Jeg satte 340 danske kroner ind den 15. november for at spille lidt i løbet af en uge eller to, ikke fordi jeg havde særlige forventninger, men kontoen blev opsat uden problemer og jeg kunne godt lide at der var en mobil-app jeg kunne bruge når jeg sad i arbejdspausen. Efter omkring tre dage havde jeg vundet omkring 650 danske kroner, hvilket gjorde at jeg gik i gang med at ville trække nogle penge ud, men så begyndte problemerne. Jeg skrev til supportteamet og spurgte om min tilbagetrækning ville tage lang tid, og jeg fik tilbage en generisk besked der stort set slet ikke svarede på det jeg havde spurgt om, så jeg skrev igen, denne gang mere specifikt, og fik samme slags automatisk svar som bare kopierede deres betingelser. Det tog fire dage før jeg fik et rigtigt svar fra et menneske, og på det tidspunkt var jeg ret frustreret over at skulle minde dem igen og igen. Hele processen gjorde at jeg mistede lysten til at være på siden, og selvom platformen selv fungerer fint og er nem at navigere rundt i, så blev det sådan en træls oplevelse at få støtte når man havde brug for det, at jeg ikke har været tilbage siden november.

27 luglio 2026