Tweedehandskeukenswinkel Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Onze keuken verkocht via dit bedrijf i.v.m. aanschaf nieuwe keuken. Communicatie vooraf erg duidelijk en netjes, evenals de betaling. Monteur voor de demontage was keurig op tijd en heeft onze keuken... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Toen we de keuken wilde gaan bekijken was t bedrijf lastig te vinden. Het was n grote schuur ver buitenaf. Personeel wel vriendelijk en behulpzaam. Het kostte wat extra mailtjes en whats appjes om goe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via de site een mail gestuurd om onze keuken te verkopen. Verder alles per mail afgehandeld. Veel vragen heen en weer om te zorgen dat alles voor beide partijen duidelijk was en er geen verrassingen w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Negozio di articoli di seconda mano

Scritti dall'azienda

Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

100 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

afspraak gemaakt dat de…

Duidelijke afspraak gemaakt dat de keuken vandaag 29 april rond 10 uur zou worden opgehaald! Om 11.00 uur zelf contact gemaakt met het bedrijf! Monteur is ziek de komende 14 dagen! Niet even de klant bellen, kleine moeite, jammer!

2 maggio 2025

Beste Martin,

Wellicht verwart u ons met een ander bedrijf.
Wij herkennen u niet ons demontage systeem.

Kevin

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie keuken hier aangekochte

Super mooie keuken hier aangekochte, de bezorger is vriendelijk.

een Siematic keuken gekocht die voor mij een dikke 10 krijgt

19 aprile 2025

Beste Peter,

Fijn dat je tevreden bent, en nog vele jaren kookplezier :-)

Valutata 5 stelle su 5

We hebben onze keuken verkocht aan…

We hebben onze keuken verkocht aan Tweedehandskeukenwinkel.nl. Vanaf het eerste moment altijd snel antwoord gekregen en alle afspraken zijn prima nagekomen. Vandaag was de monteur exact op tijd bij ons voor het demonteren van de keuken en werd de keuken netjes gedemonteerd en meegenomen. En tevens werd er een faire prijs voor onze keuken betaald. Dus zeker een aanrader !

25 aprile 2025

Beste Ivo,

Graag gedaan, een wederzijdse prettige samenwerking ervaren.

Snel contact

Snel contact
Snel gedomteerd alles netjes achter gelaten top

7 aprile 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Hartelijk dank Joyce, ook voor ons is het een zeer aangename samenwerking geweest :-)

Valutata 5 stelle su 5

Goed contact, weghalen, ging snel en netjes

Goed contact en het weghalen van de keuken verliep allemaal prima en netjes. Dus mocht je snel en gemakkelijk van je keuken af willen voor een leuk prijsje, kunnen wij Tweedehandskeukenswinkel.nl zeker aanraden.

27 marzo 2025

Bedankt Joelle,

De samenwerking is vlot verlopen en wij bedanken u van harte voor deze review .

Valutata 5 stelle su 5

Mooie keuken voor weinig geld!!

Mooie keuken voor weinig geld!!
Ook mooie apparatuur erbij.
En levering op de afgesproken tijd.

13 marzo 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt Tom, fijn dat je tevreden bent.
Nog veel kookplezier namens Tweedehandskeukenswinkel

Met vriendelijke groeten,
Esther

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie, vriendelijk en professioneel personeel

Van tevoren is duidelijk gecommuniceerd en de monteur was keurig netjes op tijd. Normaal gesproken demonteren ze geen keukens boven de begane grond, maar ze wilden een uitzondering maken omdat de lift groot is en dicht bij de voordeur open gaat. De monteur was erg professioneel en vriendelijk en heeft alles netjes en snel gedemonteerd. Er zou een tweede monteur bij zijn, maar die was helaas ziek. Er was al duidelijk van tevoren aangegeven dat er twee extra man nodig was en dat was genoeg om alle zware spullen te verplaatsen. Erg goede ervaring!

14 febbraio 2025

Hartelijk dank ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Onze keuken is keurig gedemonteerd

Onze keuken is keurig gedemonteerd. Aardige mensen, komen afspraken na. Goede ervaring!

13 febbraio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt voor deze review.
We streven ernaar om iedereen tevreden te stellen.

Keuken verkocht aan T.K.

Onze keuken is netjes gedemonteerd en ze kwamen hun afspraken ook keurig na.
De communicatie verliep ook soepel.
Wij zijn tevreden over dit bedrijf .

30 gennaio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Dankjewel Paula, we waarden deze review enorm.
Fijn dat je het prettig hebt ervaren.

Super tevreden

Super tevreden, wij kochten hier een keuken en alles is supervlot verlopen van bestelling tot levering ook direct antwoord bij onze vragen top bedrijf

1 febbraio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt voor deze geweldige review. Fijn dat je tevreden bent en aarzel zeker niet om ons het resultaat te sturen zodra de keuken gemonteerd is.

Plezierige man en werkte zeer netjes

Plezierige man en werkte zeer netjes
Hele keuken in een paar uur gedemonteerd
Aanrader dit bedrijf

1 febbraio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt voor deze review, wij waarderen dit enorm. Fijn dat u tevreden bent over de demontage.

Valutata 4 stelle su 5

Fast response, good customer contact

We sold our old kitchen to Tweedehandswinkel. They came on the agreed time, and neatly dismantled the kitchen. The payment was executed fast.

21 gennaio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Thank you Ozgur, Glad you are also satisfied, good luck with the kitchen.

Regards

Valutata 5 stelle su 5

Via de site de keuken aangeboden

Via de site van Tweedehandskeukenswinkel.nl de keuken die in ons gekochte appartement stond, aangeboden.
Door hun gevraagd om enkele foto's, de vraagprijs en een eventuele datum van demonteren te mailen.
Na enkele mailtjes de aankoop en datum van demonteren afgesproken.
Op de afgesproken datum en tijd werd de keuken, na eerst nog wat foto's gemaakt te hebben, keurig en met beleid gedemonteerd. Prettig en snel gewerkt en daarna het afgesproken bedrag betaald.

16 gennaio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Dankjewel Karel voor deze feedback.
Wij waarderen het enorm!

Valutata 1 stelle su 5

Geen bezichtiging maar eerst aanbetalen

Ik heb zojuist online contact gehad met tweedehands keukenwinkel over mijn interesse in een keuken. Ik wilde graag deze keuken eerst bezichtigen.
Ik werdt geadviseerd om deze keuken te reserveren maar het bleek als ik de keuken zou reserveren dat ik namelijk binnen 24uur 30% van deze keuken zou moeten aanbetalen.
Ik gaf aan dat ik dit niet wilde doen en eerst de keuken wilde zien. Ik werdt meteen in het gesprek aangesproken dat ik geen onnodige vragen moest stellen en abrupt uit het gesprek verwijderd.

9 gennaio 2025

Beste Fiona.

U bent niet verplicht te reserveren, de vragen die u heeft gesteld zijn inderdaad overbodig. De online chat hebben wij geregistreerd en kunnen wij uiteraard delen indien hier vragen over zijn.

Bij elke keuken staat er een datum bij vanaf wanneer komen kijken mogelijk is.
De keukens die op voorraad zijn die kunt u uiteraard direct bezichtigen zonder reservering.
De keukens die nog binnen moeten komen kunt u reserveren ( zeker niet verplicht ) maar is enkel een garantie dat de keuken niet verkocht wordt aan iemand anders indien deze gereserveerd wordt.

Wellicht is het verstandig om eerst onze website onder het kopje ( FAQ) ivm de meest gestelde vragen ( alvorens een conclusie te trekken)

Deze review laten wij dan ook verwijderen omdat deze niet gebaseerd is op feiten.

Top overleg gehad.

Top overleg gehad..
Alles goed en duidelijk geregeld.
Niet lang wachten op reactie.
En het product was zeer goed!

7 gennaio 2025

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Bedankt Tinus, fijn dat u tevreden bent en hartelijk bedankt.

Oplichters

Mooie keuken gekocht, tenminste van de foto’s. Eenmaal geleverd blijken er delen te missen, en veel delen beschadigd. Bij klachten zijn ze niet thuis. Oplichters dus, pas op met deze mensen.

19 dicembre 2024

Beste Poelman,

In de algemene voorwaarden staat nadrukkelijk dat er in sommige gevallen bepaalde onderdelen vervangen dienen te worden zoals platen achter de wasbak of koelkast. Immers is het geen nieuwe keuken die u heeft aangekocht.

Een fijne jaarwisseling!

Team
Keukenswinkel

Valutata 1 stelle su 5

Veel miserie, echt geen aanrader

We bestelden hier een keuken die er op de website goed uit zag. De leveringsdatum werd eerst uitgesteld maar dan kwam het toch goed. Bij levering bleek dat de keuken duidelijk weinig zorgzaam uit het vorige huis gehaald was. Helaas veel erger: de Siemens vaatwasser die was vermeld in de advertentie zat er niet bij, de dampkap is defect en de "inductiekookplaat" is een gewone kookplaat. Veel miserie dus. De klantendienst antwoordt niet meer. Ik kan dit bedrijf dus enkel afraden.

10 marzo 2024

Risposta di Tweedehandskeukenswinkel

Wij herkennen Sophie helaas niet als klant en wellicht een verwarring met een ander bedrijf.
Wij zullen deze oneerlijke review laten verwijderen,

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più