Ik ga voor het eerst hiken, en ik heb hier top advies gekregen over wat ik precies nodig heb, waarom ik het nodig zou hebben, en voor elk scenario waren er verschillende prijsklassen. Top ervaring, 10... Leggi di più
Amazed by the variety and the quality of the clothes. Literally as brand new, you cannot tell if they are worn. The owner is a very sweet and helpful guy. Will definitely go back to restock my wardrob... Leggi di più
De behulpzaamheid en moeite om het passende artikel te vinden. Productinformatie. Wat jammer was dat onze verkoper inene druk bezet was door 2 andere klanten. Terwijl onze koop nog niet besloten e... Leggi di più
Kwam voor een paar Hanwag wandelschoenen. Ze waren nieuw (overtollige voorraad) maar blijken een onpaar (verschillende maten 5 en 5.5). Pastte toevallig bij mijn voeten (ook een halve maat verschi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tweedehands-outdoorkleding.nl heeft het grootste aanbod tweedekans outdoorkleding van de Benelux direct uit voorraad leverbaar. Dat maakt online speuren naar tweedehands kleding een geweldig alternatief voor zowel de beginnende en ervaren buitensporter. Een aantal voordelen van Tweedehands-Outdoorkleding.nl: Veel keuze, Heldere foto's, Duidelijke prijzen, Persoonlijk advies, Betrouwbaar, Klantenservice, Retourneren. Outdoorkleding is gemaakt om jaren lang mee te gaan. Koop het net zo goed tweedehands. Met dank aan de vele klanten die gekozen hebben voor tweedehands-outdoorkleding.nl!
's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
- 06-23760949
- info@tweedehands-outdoorkleding.nl
- tweedehands-outdoorkleding.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mooi spul voor een mooie prijs
Heel goed geholpen door eigenaar en goed geslaagd voor een mooi prijsje
erg klantvriendelijke verkoper met…
erg klantvriendelijke verkoper met kennis van zaken, met name de samplesale is erg interessant
Goede prijs/kwaliteit
Prima schoenen voor een prima prijs
Prima schoenen voor een prima prijs. Snelle verzending. Zeer tevreden!
Very helpful
Hele grote collective aan buiten kleding en ski kleding tegen een lage prijs maar toch hele hogen kwaliteit
Great business, great owner!
The products are such high quality and what a lovely host!! Thanks again Willem
Een duurzaam en sympathiek initiatief…
Een duurzaam en sympathiek initiatief dat hoog kwalitatieve Outdoor spullen beschikbaar heeft en tegen gunstige condities aanbiedt.
Daarbij is de service goed, snel en vriendelijk en is er ook makkelijk contact met de eigenaar
De ski jas is perfect op maat
De ski jas is perfect op maat, zoals gezegd, kleur is ook zoals gezegd, ik ben er blij mee
Quick delivery
+ good product photos, quick delivery, good price
- could have been sent in a more sturdy box
Goed gesorteerd en kwaliteit.
Prima levering
Snel verstuurd. DHL duurde wat langer, leverde toch thuis en de doos was aan de bovenkant kapot, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Schoenen zijn in prima conditie, zoals in de advertentie.
Koopervaring via de stand op second hand tent eventt
De behulpzaamheid en moeite om het passende artikel te vinden.
Productinformatie.
Wat jammer was dat onze verkoper inene druk bezet was door 2 andere klanten. Terwijl onze koop nog niet besloten en rond was.
Voelde dus beetje raar. En nu??
Hele goede spullen
Hele goede spullen, voor een mooie prijs. Enthousiaste en deskundige verkoper. Een aanrader voor als je degelijke outdoor kleding zoekt! Ik kom zeker nog eens terug.