Vandaag contact gehad met de helpdesk dit ging super snel en goed geholpen kan weer 15 maanden vooruit kijken. Het werk echt super goed dit wordt nu mijn 3e jaar en kan het echt iedereen aanraden
Alles snel geregeld, snelle reactie als je een vraag hebt. En met snel was het dan ook binnen een minuut. Veel keuze en makkelijk te “installeren” zal het zeker aanraden
Een erg prettige service, goede kwaliteit en zeer vriendelijk om zaken mee te doen. Communicatie verloopt spoedig en soepel. Vriendelijke groeten Dave uit Sittard.
Je wordt snel geholpen met een goede aanbieding en alles word snel verlengd. erg betrouwbaar! Enige minpuntje is dat er afentoe een storing is tijdens het kijken, maar dat komt weinig voor dus dat nee... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Helemaal top bij deze mensen
Helemaal top bij deze mensen, supersnelle service en altijd behulpzaam. Inmiddels al jaren trouwe klant.
Gewoon heel goed.
Gewoon heel goed.
Heel weinig problemen en als er wel een keer problemen zijn word er super snel gereageerd.
Dikke 10 wat mij betreft.
Al enkele jaren word ik uitstekend…
Al enkele jaren word ik uitstekend geholpen door hen. Niet dat er veel klachten zijn. Maar als zich iets voordoet , gaat de hulp "sneller als het licht" en dat gaat dan op een toffe menselijke manier! Precies waar het bij vele andere bedrijven aan ontbteekt! Gaat zo voort !!!!
Goede helpdesk
Goede helpdesk, ik had een vraag gesteld en binnen 3 minuten een bericht ontvangen en 2 minuten verder de oplossing.
Top service, en supersnel. Raad iedereen hun aan.
Prima service
Prima service, mijn verzoek om iets toe te voegen is direct gehonoreerd. Kwaliteit van het gebodene is uitstekend tegen een goede prijs.
Ik had een vraag en kreeg direct de…
Ik had een vraag en kreeg direct de juiste oplossing. Top
Perfecte helpdesk
Perfecte helpdesk.
Onmiddellijk hulp.
Raad hen zeker aan.
Vlekkeloze overstap
Vlekkeloze overstap, snelle en duidelijke communicatie. Werkte meteen perfect. Aanrader!
Goede en zeer snelle service
Goede en zeer snelle service. Werkt perfect.
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Altijd bereikbaar
Goede service en stap voor stap…
Goede service en stap voor stap geholpen.
Al jaren zeer tevreden hiermee
Al jaren zeer tevreden hiermee. Zeer snelle service. Iemand die met je mee denkt. Ik raad dit zeker aan.
snel geholpen
snel geholpen.
de app deed het niet en het probleem werkt direct verholpen. 👍👍
Fijne klantenservice met snelle…
Fijne klantenservice met snelle reacties, goed en ruim aanbod
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Ben er attent gemaakt dat mijn abo over enige tijd afloopt.
Is betrouwbaar en goed.
Snelle service
Snelle service, makkelijk te installeren, veel zenders, goede beeld kwaliteit.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.