L'azienda ha risposto
Twee loungekussens 1.80 x 0.60 cm. besteld voor op een palletbank. Prima kwaliteit, zitten goed en bezorging al op de volgende dag.
L'azienda ha risposto
Ben enorm tevreden over mijn bestelling. Prachtige kwaliteit en kleuren van de kussens. Duidelijke beschrijving en vlugge levering !
L'azienda ha risposto
Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren
Someren, Paesi Bassi
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super geslaagd; mooi stevige kussens waarop we lang kunnen zitten☺️!
Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan de prijs. Toen kwam ik deze kussens tegen bij Tuinkussenshop.nl
Gok genomen en besteld. Deze kussens waren de enige die zouden passen op onze huidige set namelijk.
Direct de volgende dag geleverd en de kwaliteit is gewoon erg goed! We waren zeer verrast!!! Kom maar op met de zomer!

Produkt zoals verwacht
Gewoon toppie

Risposta di Tuinkussenshop
Ben enorm tevreden over mijn bestelling.

Risposta di Tuinkussenshop
Ik had de gewone kussens al maar met deze erbij is deset compleet

Risposta di Tuinkussenshop
Fijne webshop waar je makkelijk een keuze kan maken.
Veel keuzes in kleuren stoffen.

Risposta di Tuinkussenshop
Wel een mooie kussen qua kwaliteit en afwerking maar voldeed niet aan mijn verwachtingen…,ik dacht namelijk een kussen besteld te hebben voor binnen terwijl die voor buiten was….

Risposta di Tuinkussenshop
Overzichtelijke, duidelijke webshop. Bestelde tuinkussens qua maat en kleur kwamen precies overeen met wat we besteld hadden. Snelle levering.

Risposta di Tuinkussenshop
Snel geleverd en goed verpakt.
Zullen hier veel plezier aan beleven als het mooie weer komt.

Risposta di Tuinkussenshop
Prima, kwaliteit en afmetingen zoals specificaties, snelle levering.

Risposta di Tuinkussenshop
Eindelijk kussens gevonden voor mijn Elegance stoelen, helemaal blij. In eerste instantie leken ze oke maar bij nader onderzoek in het midden van de kussens slechte afwerking zoals rafels en zelfs zichtbaar te kort op de naad gestikt.Na melding hiervan gemaakt te hebben( met meegestuurde foto's)werd het afgedaan als zijnde wat losse draadjes die ik er maar af moest knippen.
Het werd niet als klacht geaccepteerd en de retourkosten waren dus voor eigen rekening. Aangezien het om 8 kussens ging een behoorlijk retourbedrag.
Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf!

Risposta di Tuinkussenshop
De kussens werden keurig aan huis bezorgd op de voorspelde tijd. Netjes verpakt. Betaling verliep probleemloos. Heel plezierige ervaring.

Risposta di Tuinkussenshop
Goede kwaliteit van de stof.
Snelle levering.
Goed verpakt.
Duidelijke website en veel keuze.

Risposta di Tuinkussenshop
Tuinkussen van 49,95 was smerig.
Het leek wel of ze er iets op hadden geknoeid met eten ofzo.
Ik had geen zin om het terug te sturen en probeerde het te verwijderen, maar het ging er niet helemaal uit.
Dus ik had gemaild dat ik het schandalig vond hoe dit geleverd was.
Toen zei ze dat het met het vervoer kwam.
Maar dat was niet zo want de verpakking zag er netjes uit .Het zat tussen in het kussen wat dus dicht gevouwen was.
Nou wou ze wel 15 procent korting geven.
Wat natuurlijk belachelijk is want wat is nu 15 procent?
Uiteindelijk heb ik het maar geaccepteerd want ze deden er niks meer vanaf.
Nooit meer een bestelling bij hun
Ja wat heb ik aan een korting van 15 procent.
En terugsturen was ook geen optie, kan alleen via dpd en dat zit niet bij ons in het dorp. Ik ga geen kilometers rijden , benzine is ook duur.
Laatste bestelling bij julie iig.
Ik zag trouwens veel slechte reviews

Risposta di Tuinkussenshop
Vanwege vlotte en keurige levering. Zeer tevreden netjes verpakt mooie kussens.

Risposta di Tuinkussenshop
Vorig jaar maart heb ik hier een parasol gekocht, de ica 350 cm doorsnede bestaande uit 2 paaldelen van hout met aluminium midddnstuk waar je ze inschroeft. Dit jaar werd hij steeds krommer en krommer. Het onderste paaldeel is helemaal krom gaan staan omdat het aluminium verbindingsstuk niet stabiel is en de parasol steeds meer scheef gaat hangen. Vandaar dat het probleem zich steeds verergert. De paal wordt krommer en krommer en de parasol steeds schever. Ik heb gemaild naar boogaart tuinmeubelen en krijg als antwoord dat ik een nieuwe parasol kan kopen voor de helft. Maar opnieuw gemaild en gezegd dat dat niet helpt. Ook deze zal scheef gaan staan omdat deze constructie niet goed is. De parasol staat loodrecht in een betonverankering die vastzit in een blok gestorte beton van 60x60 cm. En nu zit ik er mee. Er komt hetzelfde antwoord en men zegt dat de parasol met middenstuk minder stabiel is en opnieuw een nieuwe voor de helft mag kopen. Dit is een echte constructiefout. Jammer dat bogaart tuinmeubelen hier niet adequaat op reageert en voorstelt een parasol die nog geen 2 seizoenen staat wil vervangen door een nieuwe waarvoor ik de helft moet betalen. Ik ga hier nooit meer naar toe en raad het iedereen af. Dit is niet normaal voor een parasol van 249 euro. Dan had ik toch wel wat beters verwacht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.