Tømrerfirmaet Tjæder & Pilgren ApS Recensioni 10

TrustScore 4.5 su 5

4,4

1. Carpentiere

Tak for besøget på trustpilot!

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Le persone hanno visualizzato anche

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde, af Thomas og Emil i forbindelse med ombygning. Nye lofter, skillerum til værelse, plus alt det løse. De er løsningsorienteret, hjælpsomme og fagligt dygtige. Kan kun anbefale dem.

7 febbraio 2023
Logo di Tømrerfirmaet Tjæder & Pilgren ApS

Risposta di Tømrerfirmaet Tjæder & Pilgren ApS

Mange tak for de fine ord, vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og forløbet.
God dag🙂

Flot håndværk, ansvarlige, direkte kontakt, MEGET tilfreds

Jeg har været meget glad for opførslen af min garage! Dygtige og super pålidelige.
Dejligt der ikke er tusind ansatte med diffusion af ansvaret, Thomas og Emil har styr på deres ting, svarer hurtigt og holder en opdateret og tager ansvar fra start til slut.
Desuden bare fornuftige typer, som jeg hele tiden kunne drøfte processen og bedste løsninger løbende med.
Følte mig meget tryg i hele processen.
Her får du ikke trælse overraskelser undervejs.

9 novembre 2022

Super flot Jatoba træ terrasse.

Vi har lige fået lavet en 70 kvm stor Jatoba terrasse. Den står snorlige og der er virkelig kælet for detaljen. Kæmpe anbefaling herfra. Kunne starte før aftalt og var hurtigt færdige og endda til en go pris. 👍🏻

31 marzo 2022

Professionelle indtil benet!

Vi var igennem en større ombygning, og sprang ud i det som glade amatører. Hele vejen blev vi taget pænt i hånden af Thomas og Emil og fik reelle svar på hvor det gav mening at bruge lidt ekstra og hvor der kunne spares.
Håndværket er i top, og selv et år efter går vi stadig og ligger mærke til nye steder hvor de har været inde og lave lækre detaljer. Vi kan kun anbefale dem!

22 ottobre 2021

Professionelle indtil benet