Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har flere gange handlet hos Tryless, som virkelig laver flotte produkter i høj kvalitet. For nylig købte jeg en trøje, som desværre havde en fejl i syningen. Jeg kontaktede deres kundeservice og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Hurtig levering. Kvaliteten er desværre dårlig og indlæg glider rundt uanset om de er på huden eller imellem de 2 stoffer. Indlæg er en glat kvalitet ikke formbar og se tydeligt igennem toppen.

Valutata 5 stelle su 5

Absolut bedste service. Super lækre toppe. Hurtigt levering. Bedste kvalitet og pasform. En kundeservice udover det sædvanlige. Så søde og hjælpsomme. Havde spørgsmål til et produkt og fik hurtigt sva... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

After reading some of the reviews I was skeptical about ordering from this company. However, I have been pleasantly surprised!! Placed the order on the 10th April in the uk and delivered on the 17th.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

TRYLESS designer innovative basics med et indbygget bh-system. Høj støtte, fuld coverage og justerbar push-up – uden bh-stropper eller mærker på ryggen. Shop nu på Tryless.dk

Informazioni di contatto

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Virkelig god kundeservice

Jeg modtog en pakke med en bluse og kjole, som desværre ikke passede i slutningen af sidste år. Jeg kontaktede firmaet på mail og fik virkelig hurtigt svar fra Anella (ejeren af virksombeden) vedr. bytte, som virkede rimelig ligetil. Af personlige årsager fik jeg dog ikke lige returneret pakken. Jeg kontaktede derfor Anella igen i januar, vel vidende om, jeg egentlig havde overskredet byttefristen, hvilket var min egen skyld. Hun var dog rigtig sød og hjalp alligevel med at lade mig bytte til nogle andre toppe og størrelser, selvom fristen var overskredet. Jeg sendte den retur og returneringen med DAO tog ret lang tid, så jeg var bekymret for, om den var forsvundet. De beroligede mig dog, da de sagde, det ofte var sådan med dem, og lige da de endelig modtog pakken, sendte de hurtigt ordren afsted. Jeg har nu modtaget 3 toppe, som jeg er virkelig glad for. Især toppen med V-neck sidder helt fantastisk og giver en virkelig flot barm. Jeg forstår ikke helt de negative anmeldelser vedr. ombytning og returnering, da jeg kun har oplevet, at Anella har været meget hjælpsom - både ift. bytte og ift. vejledning om størrelse.

/Michelle

12 marzo 2025

Hej søde Michelle

Tusind tak for din søde anmeldelse – den betyder utrolig meget for mig! ❤️🙏🏽

Jeg er så glad for at høre, at du er blivet tilfreds med dine nye Braliefs!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🥰

Jeg håber, at du får en fantastisk weekend 🫶🏼✨

Anella // Founder

fantastisk produkt og kundeservice

Helt fantastisk produkt og fænomenal kundeservice! Er så glad for mine trøjer.
Det er meget lang tid siden jeg har haft en trøje som sidder lige så godt som dem jeg har købt hos tryless!
Har kun positive ting at sige om dette firma.🫶🏼

10 marzo 2025

Hej Kris,

Tusind tak for de søde ord 🫶🏼

Det gør mig så glad at høre, at du er så tilfreds med både trøjerne og din oplevelse hos mig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – jeg håber, du bliver glad for dine trøjer længe! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Mine BH-er er smidt i skammekrogen!

Jeg er blown away over hvor skønne de her toppe er, og jeg går næsten aldrig mere i bluser eller kjoler, hvor jeg ikke kan have en tryless-top indenunder, for jeg magter ikke bh'er længere, efter at have fået øjnene op for dette alternativ.

Jeg var ellers skeptisk, for med en E/F-skål og en barm der ikke længere er helt ung, havde jeg ikke forventet at få støtte nok.

8 marzo 2025

Hej søde Jane,

Hvor er din besked bare fantastisk at læse! 🥹🫶🏼 Tusind tak for din søde feedback!

At høre, at du med en E/F-skål oplever den støtte, du har brug for, gør mig helt vildt glad!

Tusind tak fordi du deler – det betyder utrolig meget.

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner for kundeservice!

Jeg har kun de BEDSTE anbefalinger til Tryless. Den service man får er helt fantastisk og uden samligning. Man kan virkelig mærke at kunden er det vigtigste, og hun vil altid gerne råde og vejlede så man bliver helt tilfreds med det man køber i forhold til både str. - farve - eller puder. Der er ofte langt imellem god kundeservice, men IKKE hos Tryless, de får bestemt 5 store stjerner, og er virkelig imponeret over så i mødekommende Anella er. Endnu engang tusind tak for god kundeservice.

27 febbraio 2025

Kære søde Celine,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🙏🏽 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både min service og dine bh-frie toppe! 🫶🏼

Tusind tak fordi du støtter mit brand! 🥹

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig lækre produkter og fantastisk…

Rigtig lækre produkter og fantastisk kvalitet. Samt fantastisk kundeservice af den søde ejer.

26 febbraio 2025

Hej søde Elisabeth,

Tusind tak for din søde anmeldelse! ☺️

Jeg håber, at du er blevet utrolig glad for dine toppe!

Bedste Hilsner

Valutata 3 stelle su 5

Dyrt og plads til forbedring

Har modtaget en top i gave og selv købt en kjole efterfølgende. 3 stjerner da jeg synes prisen for toppe/t-shirt er før høj, i forhold til hvad man får. Derudover synes jeg at når man køber noget til den pris så burde man kunne vælge puder i den rigtige størrelse, når de alligevel bare smides i pakken. Spild af penge og ressourcer at man skal bestille puder i den rigtige størrelse ved siden af og derved skal smide dem ud der medfølger. Jeg vil anbefale deres kjoler, men ikke toppe til den pris.

3 febbraio 2025

Hej Lene
Tak for din feedback – det sætter jeg stor pris på!

Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med vores kjoler, men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vores toppe ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Vores priser afspejler den kvalitet, håndværk, shapewear og innovative bh-løsning, som jeg har udviklet for at skabe en funktionel og komfortabel pasform uden behov for en traditionel bh.

Jeg forstår din pointe omkring puderne, og jeg tager din feedback med videre, da jeg altid arbejder på at optimere vores produkter og mine kunders oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for at støtte mit brand! 💕

Valutata 5 stelle su 5

Comfy og virkeligt flot fit i skøn…

Comfy og virkeligt flot fit i skøn kombi 🖤 Jeg har en af hver farve i flere af deres styles. Altid virkelig god kundeservice 🤍

11 febbraio 2025

Hej AG

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🖤 Det betyder utrolig meget at høre, at du elsker mine Braliefs – og at du allerde har flere farver! 😍

Tusind tak fordi du støtter mit brand 🤍

Valutata 1 stelle su 5

Manglen på kommunikation gør mig usikker.

Tilbage i starten af december køber jeg en gave til min kæreste. 7 dage senere kan det hentes. Rigtig fint. Jeg giver gaven, og kan konstatere at størrelsen er den forkerte. 3 dage efter sendes det tilbage. Dvs. I midten af december sender vi det retur. Når er vi midten af februar, og vi har intet hørt fra Tryless… jeg fornemmer snart at mine 1.000 kroner er blevet slugt og forsvundet i den blå luft.

Du skal ramme rigtigt, ellers får du ikke din varer…

9 dicembre 2024

Hej Nicolai,

Jeg er virkelig ked af at høre, at der har været problemer med jeres bytte. Som vi har kommunikeret på mail, blev der ved en fejl oprettet en bytteordre til en vare, der var udsolgt, og den har derfor stået på venteliste.

Jeg kunne dog ikke se, at du har været i kontakt med os om dette, hvilket er rigtig ærgerligt, da vi altid gerne vil have muligheden for at hjælpe, hvis der opstår et problem med det samme.

Efter din anmeldelse tog jeg straks kontakt til jer og tilbød at sende en helt ny (endnu ikke lanceret) version af denne model – uden merbetaling.

Jeg beklager virkelig meget, at I har haft denne oplevelse, og jeg håber, at I er blevet glade for de nye toppe!

Valutata 1 stelle su 5

Jeg købte 2 bluser på hjemmesiden til…

Jeg købte 2 bluser på hjemmesiden til en julegave. og skrev med dem på chatten, da jeg ikke kendte min kones størrelse og købte derfor 2 størrelser.
Det viste sig at ingen af dem sad ordentligt på hende. Men det var ikke muligt at få pengene retur, hverken for den i forkert størrelse eller noget. Vi kunne få et tilgodebevis. Det står sikkert under forretnings betingelser. Men det læste jeg desværre ikke. Det er dårlig service syntes jeg

7 dicembre 2024

Hej Nicolai,

Tusind tak for din feedback.

Mit brand er lige fyldt 1 år. Jeg har været utrolig heldig at modtage flere ordrer, end jeg havde forventet sidste år, hvilket desværre har resulteret i, at mit lager konstant bliver udsolgt, især i den travleste periode.

Af den grund har jeg desværre kun kunne tilbyde udvidet gratis bytte eller gratis retur til gavekort i år, fra d. 1 November til d. 8 Janaur 2025.

Denne information har været tydeligt kommunikeret på min hjemmeside siden 1. November, som jeg også nævnte i vores tidligere korrespondance. Jeg opfordrede derfor til at bestille senere for at sikre fuld refusion, men med risiko for udsolgte varer. Dette valgte du ikke.

Da du senere skrev, ønskede I at benytte den gratis bytteordning til en andet produkt, og det har I fået som ønsket.

Jeg er ked af, at du har valgt at skrive en besked her i stedet for at kontakte mig direkte.

Jeg ønsker lige så meget som jer, at I bliver glade for jeres toppe, og vi kunne derfor have fundet en løsning sammen.

I er altid velkommen til at kontakte mig ellers ønsker jeg jer en dejlig søndag.

Anella / Founder

Valutata 5 stelle su 5

Passer ikke til min størrelse small krop med G+ skål

Hurtig levering, relativt nem returnering.

Toppene (købte strapless og off shoulder) virker til at være af lækker kvalitet. Desværre passede de ikke til min kropstype (str xs-s under brystet med G-H skål), så de blev returneret. XXL og XL puderne passede heller ikke ind i den indsyede BH, så ville anbefale andre at vælge M eller L puderne i stedet :)

Fin service og personlig mail fra ejer, da jeg var utilfreds med svartid på returnering.

Vil gerne give Tryless en chance en anden gang, hvis de åbner butik, pop-up store eller sælger igennem f.eks Zalando 🩷

8 dicembre 2024

Dyrt til at returnere

Dyrt til at returnere, og er noget skuffet med deres service… følte at når jeg kontaktet dem, de blev irriteret at jeg skrev til dem…
Dejligt at for andre fungerer og passer fint…
Men jeg kommer ikke at bestille herfra og vil ikke anbefale til mine veninder…

15 luglio 2024

Kære Jurgita,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Ved retur betaler man kun for fragten, som enten kan købes billigere gennem os (hvor vi faktisk taber penge) eller sendes selv. Desværre er det uden for min kontrol, hvad fragtfirmaerne opkræver.

Du har ekstraordinært fået lov at bytte til et andet produkt to gange mod, at du dækkede 29 kr af fragtomkostningerne, som ellers er på 100 kr. Denne mulighed har du benyttet tre gange.

Jeg beklager, at du ikke har været tilfreds med vores service. Jeg synes dog, vi har været tålmodige og gjort vores bedste for at imødekomme dine ønsker og henvendelser ekstraordinært.

Din feedback er vigtig, og vi tager den til os for at blive bedre.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Anella // Founder af Tryless

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte Halter Neck Midi Dress mandag, så den kunne nå at komme inden fødselsdag lørdag. Der er super hurtig levering, men da jeg modtager den tirsdag, er den desværre for stor. Jeg skriver med det samme til deres support med spørgsmål om, hvor hurtigt den nye kjole ville kunne komme ved en ombytning, da jeg inderligt gerne ville have haft den på om lørdagen. Anella svarer lynhurtigt, sender en returlabel og sender den nye kjole afsted dagen efter, selvom de normalt skal have den første kjole retur først. Den nye kjole modtog jeg torsdag, og den sidder perfekt. Både shapewear og BH-systemet giver en virkelig flot figur!
Tak for et godt produkt og en fantastisk kundeservice 😍

5 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

4 stjerner for kundeservice!

4 stjerner for kundeservice!!
Ville gerne give 5 . Men jeg har endnu ikke bestilt noget endnu.
Skrev om hjælp til st finde ud af om produktet ville passe mine bryster. Fik lyn hurtigt svar og god hjælp til at finde rette størrelse. Nu ved jeg hvad der skal skrives på ønskelisten til jul hvis jeg altså kan vente så længe. Uanset hvad glæder jeg mig til at prøve en top og mærke hvordan den føles på min krop.
Men 4 stjerner for kundeservice !😍

7 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Bestilte en top i str

Bestilte en top i str. S og kort efter Str M.
Begge leveringer kom ret hurtigt 🥳
Jeg ville lige vurdere hvilken størrelse der passede bedst.
Jeg vælger så at benytte mig af den gode service de tilbyder at bestille returlabel og få byttet den ene til passende størrelse 😊

Der er nu gået tre uger og har stadig ikke modtage retur varen. 😔

Jeg har et par gange henvendt mig pr mail og der bliver svaret ret hurtigt på mail.

Nu har jeg anmodet om at de refundere varen i stedet for da jeg pt har betalt for en vare jeg ikke har.
Og min tidligere erfaring er at det er hurtigere at bestille en ny.

Vh Michelle

22 ottobre 2024

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse. Du bestilte din top den 1. oktober, og vi sendte din ordre samme dag. Din pakke ankom til dig den 2. oktober, dagen efter din bestilling.

Vi modtog din bytte retur den 14. oktober, og din gratis ombytning blev sendt den 21. oktober, hvilket kun er 5 hverdage efter, at vi modtog din retur – ikke 3 uger, som du nævner.

Som nævnt på vores hjemmeside, kan det tage op til 10 hverdage at behandle en retur eller ombytning.

Hvis man ikke ønsker at vente på en gratis ombytning, er det selvfølgelig muligt at oprette en retur og placere en ny ordre, som bliver leveret inden for 1-2 hverdage ✨

Din ombytning var allerede sendt, da du spurgte om en refusion i stedet for ombytning, hvilket jeg også har informeret om pr. mail.

Jeg håber, at du er blevet glad med din ombytning 🫶🏻

Jeg ønsker dig en fantastisk dag
Bedste Hilsner
Anella // FOUNDER

Super top

Jeg har en sygdom som gør at min hud er meget følsom så kan ikke gå med BH uden og få smerter .
Så så annoncen for tryless og tænkte det skulle prøves men var noget skæptisk. Men hold nu op de er skønne købte 2 og det bliver ikke de sidste .
Oven i det har jeg oplevet fantastisk service , da jeg modtog dem sad de ikke helt som forventet så skrev til kunde service og sendte billede . Fik hurtig svar tilbage at hun var helt sikker på jeg skulle en størrelse ned . Det kan jeg kun sige var helt rigtig de sidder perfekt 😊😊👍🏻👍🏻

25 settembre 2024

Hej søde Linda,

Tusind tak for din søde og forklarende anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at mine Braliefs også kan hjælpe på andre måder.

Tak for at støtte mit brand og for at prøve en mindre størrelse – den rigtige pasform gør virkelig en kæmpe forskel! 🌸

Jeg ønsker dig en fantastisk dag
Bedste Hilsner Anella // FOUNDER

Valutata 5 stelle su 5

Var ærligt talt lidt skeptisk efter at…

Var ærligt talt lidt skeptisk efter at have set reklamer og billeder, men blev alligevel overbevist af anmeldelserne herinde. Toppen er virkelig dejlig at have på og sidder godt!
Håber at scoop neck tanktop også kommer i brun og lysebrun ❤️

10 ottobre 2024

Hej søde Nicole,
Tusind tak for din søde anmeldelse, det betyder virkelig meget for mig! Jeg vil ikke afsløre for meget endnu, men måske kommer der en brun scoop neck til November... 👀🤭

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Små barme vil elske de toppe!

Fantastisk produkt! Der er ingen tvivl om at disse toppe gør noget helt særligt for både store og små barme. Må indrømme jeg var lidt skeptisk omkring det hele, og synes det var lidt dyrt for en basic tank top, men hvis alternativet er en pissedyr Marie Jo bh + en tanktop, så synes jeg alligevel pengene er godt givet ud her. OG køber aldrig hvide toppe fordi det hurtigt bliver gennemsigtigt, men sgu ikke her. Jeg gik lige fra en b til den altid ønskede c-skål. Meget komfortabel at have på, shapewear effekt, super løft og volume. Føler meget meget kvindelig og feminin med den på, og den fremhæver det man i forvejen er udstyret med på en naturlig måde. Godt gået, Tryless! 👏🏻

2 ottobre 2024

Hej søde Isabella,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter jeg virkelig stor pris på! Det er fantastisk at kunne gå bh-fri! 🥰🫶🏽🍒

Jeg ønsker dig den dejligste dag!

Valutata 4 stelle su 5

Gode produkter, lidt lang leveringstid

Leveringstiden er ikke den hurtigste, ej heller når man sender retur og vil bytte til noget andet. Men fin kundeservice, som svarer hurtigt, når man kontakter dem på mail.
Jeg ville ønske, der var et alternativ med en bodystocking uden lukkemekanisme med knapper forneden. Som den er nu, er den ikke rar at have på, da materialet er så kraftigt. Jeg håber, jeg kan vænne mig til det.
Toppen er jeg dog meget tilfreds med. Materialet er blødt og den sidder godt. Vil anbefale, at man går en størrelse ned.

1 ottobre 2024

Hej søde Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse 🌸 Vores normale leveringstid er 1-2 dage, men dette gælder desværre ikke for forudbestillinger eller udsolgte varer. Jeg er ked af, at vi ikke kunne levere din ordre hurtigere denne gang.

Materialet ved lukkemekanismen er dobbeltforet, så knapperne ikke kommer i direkte kontakt med huden. Dette er for at undgå allergiske reaktioner, såsom nikkelallergi.

Knapperne er dog testet på mange kvinder for at sikre, at de ikke forårsager irritation. Jeg sætter stor pris på din feedback og vil tage den med videre🥰

Jeg håber, at du er blevet utrolig glad for dine Braliefs og tak for din tålmodighed.

Jeg ønsker dig en fantastisk dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più