Tropicaldogs Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben niet tevreden. Hondenriem besteld die geschikt zou zijn voor honden tot 50 kg. Heb hem na lang wachten binnen gekregen, mijn hond weegt 40 kg en na 3x wandelen riem geknapt dus ROMMEL! Gee... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dropshopping! Helaas ben ik er ook ingetrapt. Eerste duurde de levering enorm lang. Vervolgens ontvang ik een incompleet product. De halsband zonder de airtag houder. Vele mails gestuurd alleen o... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Je moet een lange adem hebben, als je hier besteld. Tussen de 15 en 20 werkdagen heb ik het uiteindelijk mogen ontvangen. Echter krijg je heel slecht correcte verdere statusgegevens wanneer je best... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Geen gehoor klantenservice voor terugbetaling

Op 2 februari heeft Tropical Dogs mijn retour ontvangen. Na 3 weken heb ik nog steeds geen terugbetaling van 100€ mogen ontvangen. Er wordt zelfs niet meer gereageerd op mijn mails en als je belt naar het nummer dat op hun website staat, stoot je onmiddellijk op de voicemail.
Mijn eerste en allerlaatste ervaring bij dit bedrijf was jammer genoeg rampzalig vanaf het begin en blijkbaar kunnen ze er niet tegen als je de waarheid publiek maakt. Want mijn mails worden genegeerd, maar er kan wel geantwoord worden op andere reviews hier en men wordt aangespoord contact op te nemen met de klantenservice. Bizar dat ik dan niet bij de klantenservice terecht kan..... Gelieve op zijn minst het fatsoen te hebben om dit netjes af te handelen en mijn 100€ spoedig terug te betalen. Dan kunnen beide partijen dit in het verleden laten rusten.

22 febbraio 2023

Een ongelofelijk onbetrouwbaar bedrijf

Een ongelofelijk onbetrouwbaar bedrijf! Je besteld, moet gelijk betalen maar er wordt vervolgens niets geleverd. Om in contact te komen wordt de telefoon nooit opgenomen en op de mail wordt ook niet gereageerd. Dit soort min volk moet eigenlijk van alle verkoop sites worden uitgesloten! Koop hier NOOIT

17 febbraio 2023

Hi Frank,

Bedankt voor je feedback en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Dit willen we natuurlijk graag oplossen!

Helaas zijn je mailtjes in de spambox gekomen, hierdoor is het mogelijk dat je geen reactie hebt gehad. Onze excuses hiervoor.

Gelieve nog eventjes geduld te hebben, jouw bestelling is onderweg en wordt zo spoedig mogelijk geleverd.

Valutata 1 stelle su 5

In september 2022 een bestelling… en nu nog steeds geen product / geld retour ontvangen

UPDATE 11 MEI 2023

Nu drie maal het contactformulier ingevuld via de website en wederom geen enkele reactie hierop ontvangen.
Vandaag heb ik de rechtsbijstand ingeschakeld.

Update 26 april 2023

Heb nu twee maal mijn banknummer doorgegeven, via de mail en via het contactformulier...helaas geen enkele reactie terug.

Ik wil jullie laten weten dat:
Goedemiddag,
Ik ben nu 12 mailtjes verder en heb nog geen product ontvangen en ook mijn geld nog niet retour. Dit wil ik zoals beloofd nu echt deze week hebben.

Ik wil graag nu een reactie of mijn beloofde geld retour. Heb nu lang genoeg gwacht en ben ik beleeft gebleven, maar nu is de maat vol.
Ik moet nu echt de rechtsbijstand inschakelen en Kassa.
Graag beloofde afspraken nakomen

UPDATE 5 APRIL 2023
HELAAS NA EEN BELOFTE OM GELD RETOUR TE ONTVANGEN, KRIJG IK NU GEEN ENKELE REACTIE MEER.
DOE ER NU EENS IETS AAN
TROPICAL DOG!!!!

Update, ik heb een reactie ontvangen dat ze met een andere leverancier in zee zijn gegaan en ik zou m'n geld retour ontvangen.
Tot op heden 13 maart 2023 niets meer van gehoord..

In september 2022 een bestelling geplaatst. Helaas tot op heden nog niets ontvangen.
Na contact via de mail hebben gehad, zou de bestelling zijn zoekgeraakt. Vervolgens zou deze nogmaals opnieuw verzonden worden. ( binnen 10 werkdagen) helaas zijn dit nu al maanden.
Via een mail een track and trace ontvangen... druk je op die link, is deze T en T verlopen. Hierover ook een mail gestuurd, maar geen antwoord opgekregen.
Vraag ik m'n geld terug. Krijg je ook niet. Dus 50 eurie over de balk helaas

16 febbraio 2023

Hi goedendag,

Bedankt voor je feedback en vervelend om te horen dat je bestelling nog niet geleverd is!

Zou je een mailtje naar onze klantenservice kunnen sturen dan zorgen we dat er een geschikte oplossing komt!

We zien je mailtje tegemoet.

Na 0 status updates bestelling, wel uiteindelijk ontvangen

Je moet een lange adem hebben, als je hier besteld.
Tussen de 15 en 20 werkdagen heb ik het uiteindelijk mogen ontvangen. Echter krijg je heel slecht correcte verdere statusgegevens wanneer je besteld hebt. Ook niet de beloofde verzendbevestiging en kwam opeens de pakketbezorger van GLS aan de deur.
Kan allemaal wat beter georganiseerd dus en langere levertijd dan in eerste instantie wordt gesuggereerd.
Blij dat ik het heb iig, hopelijk de hond ook, die het zich nu weer eigen moet gaan maken :)

13 febbraio 2023

Hi Debby,

Bedankt voor je reviews en blij om te horen dat je tevreden bent met de bestelling.

Helaas hebben wij met enorme vertraging te maken gehad waardoor de levering langer duurde dan normaal.

Omdat wij nooit stil willen staan zijn wij hard bezig om dit proces te optimaliseren.

Geniet van de bestelling en een hele fijne dag gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Was snel geleverd en goede kwaliteit

Was snel geleverd en goede kwaliteit. Puppy is erg blij met het mandje.

9 febbraio 2023

Hi Roos,

Dankjewel voor je review!

We zijn blij om te horen dat je pup erg blij is met haar nieuwe bed.

Veel plezier ervan!

Valutata 3 stelle su 5

Halsband- geen communicatie komt rechtstreeks van alibaba

Geen bevestiging van de bestelling, ja op de site zelf, en daar houd het mee op.
1 week inmiddels, nog steeds niet geleverd, en men reageert ook niet op mail.
Op de site is de bestelling ook niet meer te vinden, maar ik heb er gelukkig een screenshot van gemaakt.

Goed we houden nog even hoop.
en word het alsnog naar wens geleverd, dan passen we de review aan.

Ik had de reviews vooraf moeten lezen..

// edit. 17*2-2023
Inmiddels een week verder, mail niet ontvangen, ook besteld product nog niet?

// edit 21-2-2023
Product vandaag ontvangen.
En zoals op de site omschreven..
We gaan van 1 naar 3 sterren.
5 gaat het niet worden, slechtte communicatie.

Maar wat me het meest stoort, het komt rechtstreeks van alibaba, er is niet eens de moeite genomen om het product te controleren en opnieuw te verpakken!!.

9 febbraio 2023

Hi Walter,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen.

We hebben inmiddels op je mailtje gereageerd, hopelijk heb je dit in goede orde ontvangen.

Indien je nog met vragen zit horen wij dit graag.

Oplichterij

Oplichterij! Geld kwijt! Niet doen!

3 febbraio 2023

Hi Nina,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je ons van oplichterij verdenkt.

Dit is natuurlijk totaal niet aan de orde.

Indien je bestelling nog niet geleverd is zou je dan contact op kunnen nemen met onze klantenservice. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@tropicaldogs.nl

Mand nooit aangekomen

Ik heb op 19-01-2023 een mand voor mijn pup besteld bij deze webshop. Ik heb geen mails meer ontvangen en krijg geen gehoor als ik bel naar het nummer op de website. Ik heb dit een aantal keer geprobeerd, maar ik krijg direct de voicemail te horen, terwijl ik tijdens de genoemde openingstijden bel. Ik zou graag direct mijn geld terug willen. Wát een belachelijke service is dit. Koop hier niet!

31 gennaio 2023

Hi Bente,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Helaas kan het voorkomen dat het door de drukte niet mogelijk is om telefonisch contact op te nemen. Gelukkig zijn wij 6 dagen per week bereikbaar via de mail en staan we je daar altijd te woord.

Gelieve even contact met onze klantenservice opnemen waarna we je zullen helpen met jouw klacht.

Dit kan door een mailtje te sturen naar info@tropicaldogs.nl

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede kwaliteit

In tegenstelling tot de onderstaande reviews ben ik juist enorm tevreden. Snelle levering binnen 1 werkdag had ik mijn bestelling binnen. Daarnaast is het hondenbed van goede kwaliteit waardoor mijn hond niet meer weg te slaan is uit zijn nieuwe aanwinst.

31 gennaio 2023

schandalig bedrijf

0p 02.12.2022 een product gekocht . levertijd 7 tot 10 dagen . op 29 december 2022 een product ontvangen echter het verkeerde. ik kreeg meerdere malen excuus. en de mededeling . er word met spoed het juiste aangekochte product naar u toe gezonden . uit coulance mag u dit kleine aankoop houden . nu dik een maand later nog steeds niks ontvangen meerdere malen gemaild met de klanten service . reageren nog niet eens terug . die oplichters .bah bah

1 dicembre 2022

Hi Marco,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Zou je nogmaals contact met de klantenservice kunnen opnemen zodat zij naar een geschikte oplossing kunnen kijken.

Oplichting 🤷🏼‍♀️

Woensdagavond 25 januari jl. besteld.
Een fluffy hondenkussen ( donut) Nu al geen vertrouwen in dit bedrijf, er komt geen bevestigingsmail en telefoon wordt niet beantwoord. Alleen een mobiel nummer zonder whats app Wel € 49,95 betaald !
Zijn dit oplichters…..

24 gennaio 2023

Hi Esther,

Bedankt voor je reactie en spijtig om te horen dat je op basis van deze bevinding er van uitgaat dat wij oplichters zijn.

We hebben vandaag op je mailtje gereageerd en als het goed is heb je nu de details van je bestelling netjes ontvangen.

Indien dit niet zo is horen wij natuurlijk graag van je.

KOOP NIETS BIJ TROPICAL DOGS

Koop niets bij Tropical Dogs!!!!!!
Ze versturen niets en laten niets van zich horen.

Niets ontvangen!
Een bestelling geplaatst op 22/12/2022 maar niet ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen, mails blijven onbeantwoord.

27 gennaio 2023

Hi goedendag,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet te woord wordt gestaan.

Vanwege de drukte kan het zijn dat er telefonisch niet gereageerd wordt. Tevens hebben wij een maximale reactie tijd van 48 op de mails.

Gelieve wat geduld te hebben op een reactie.

Bestelling donutmand

Beste,
Ook ik deed een bestelling van een donutmand op 12 januari. Kreeg onmiddellijk 2 mails met welkom bij tropical dogs en eentje met mijn bestelling. Na 10 dagen ook nog steeds geen mail van verzending met track en trace code. Ik betaalde 60€ voor deze mand dus ik verwacht dan ook dat mijn bestelling toekomt en dat het van goede kwaliteit is zoals beschreven staat op jullie website.
Mvg Tanja van lierde

11 gennaio 2023

Hi Tanja,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Zou je misschien even contact kunnen opnemen met de klantenservice. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@tropicaldogs.nl

Zij helpen je graag verder!

Heel slecht

Heel slecht. Als je iets terug wil sturen moet je 20 euro betalen voor schoonmaakkosten en de verzendkosten...bestel er nooit weer!!!

6 gennaio 2023

Hi Petra,

Bedankt voor je mailtje en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Het klopt dat wij een klein bedrag in rekening brengen voor het verwerken van een retour, dit is echter geen 20 euro. Gelieve geen onwaarheden te verspreiden.

Graag komen we tot een geschikte oplossing, zou je hiervoor contact met de klantenservice kunnen opnemen. Dit kan via de mail. Het emailadres is: info@tropicaldogs.nl

Oplichting tropical dogs

Ik heb wat besteld maar krijg geen mail dat het verpakt is of onderweg is lees dat je 10 werkdagen moet wachten en dan de reviews die je leest dat ze nog 29 dagen wachten nou lekker dan denk je wat leuks te bestellen voor je geliefde viervoeter wordt gewoon opgelicht bellen krijg je een voicemail heb al 2 verschillende adressen een in alkmaar de ander in Heerhugowaard gewoon een kantoor pand staat nergens een reclamebord en in Heerhugowaard krijg je de buitenkant van een winkelcentra te zien

8 gennaio 2023

Hi Marcel,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

De gemiddelde levertijd bedraagt 7-10 werkdagen, dit is ook te zien op de website. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een zending vertraging oploopt.

Er is zeker geen sprake van oplichting, je bestelling wordt netjes verzonden. Indien dit door een of andere reden niet zou aankomen treffen we altijd een geschikte oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan zo weinig tegen oneerlijke internet "toko's"...

Waardeloos bedrijf. 2 a 4 dagen levertijd... Hoe durven ze...
Al drie weken aan het wachten, geld terug gevraagd maar dat doen ze natuurlijk niet. Pas als je de bestelling ontvangen hebt en retourneert. Kortom: Als je mazzel hebt, krijg je je geld terug na twee maanden. Als je pech hebt... NOOIT.

We gaan aangifte doen. Kan hier zo slecht tegen...

8 gennaio 2023

Beste Carlos,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

We hanteren een gemiddelde levertijd van 7-10 werkdagen, zoals ook te lezen is op de website. Tevens is er mail contact geweest waarin de T&T & gemiddelde levertijd met je is gedeeld.

We vragen nog wat geduld, je bestelling is onderweg!

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf!
Gewoon fake!
Webshop ziet er goed uit en je krijgt ook meteen mail dat je bestelling onderweg is maar ze leveren niet, reageren niet op mails of bellen. Je krijgt alleen standaard mails, geen antwoord op vragen. Helaas ben ik dus mijn geld kwijt! 😡

14 dicembre 2022

Hi Marjan,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je denkt dat wij een neppe webshop zijn.

Dit is natuurlijk niet het geval. Wij leveren te allen tijde de bestelde producten en reageren (binnen 48 uur) op elke mail die wij ontvangen.

Zou je ons nogmaals kunnen mailen op info@tropicaldogs.nl zodat wij met je mee kunnen kijken en eventueel een geschikte oplossing kunnen bieden.

Klantenservice manager

Doen gewoon aan dropshipping

Doen gewoon aan dropshipping, bestellen hun producten bij Ali express, kwaliteit ondermaats en hun beschrijving op website klopt totaal niet met geleverde product.
Bij vragen krijg je standaardmail en nadien antwoorden ze niet meer.

15 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

20 dagen geleden bestelling geplaatst…

20 dagen geleden bestelling geplaatst en betaald. Niets ontvangen. Bestel uw producten het beste ergens anders.

27 dicembre 2022

Beste klant,

Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat jouw bestelling nog niet geleverd is!

Wij verzoeken je graag om contact met de klantenservice op te nemen zodat we tot een geschikte oplossing kunnen komen!

Klantenservice Manager

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più